فعالیت ۲۲۷ واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی قشم
مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم گفت: ارزش ریالی و ارزی تولیدات صنعتی در این منطقه از ۹ ماهه امسال به بیش از ۸۰ هزار و ۴۶۲ میلیارد ریال و ۶۳۱ میلیون دلار رسید.
دنیای اقتصاد- قشم: مرتضی صابری با بیان این مطلب اظهار داشت: این میزان تولید توسط ۲۲۷ واحد صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی جزیره صورت گرفته است.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، ۱۸ مورد پروانه بهرهبرداری جدید صادر و ۳۵ مورد تمدید پروانه بهرهبرداری صورت گرفته و ۱۰۳ مجوز فعالیت طرحهای صنعتی تایید شده، صادر شده است.
به گفته مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم؛ همچنین در این مدت بیش از ۴۱۲ هزار و ۱۰۰ تُن برداشت از معادن فعال در این منطقه صورت گرفته است.
صابری خاطرنشان کرد: عمده محصولات صنعتی تولید شده واحدهای فعال در منطقه آزاد قشم، مربوط به فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی در حوزههای مختلف از جمله شناورسازی، پوشاک، دخانیات، تولید لوازم آرایشی و بهداشتی است.