کارشناسان پاکستانی پیشنهاد کردند
تغییر توافقنامه خط لوله صلح به معاهده دوجانبه
فارس- در حالی که به گفته کارشناسان پاکستانی، تغییر توافقنامه احداث خط لوله انتقال گاز ایران به یک معاهده دوجانبه، میتواند راهی برای دور زدن تحریم آمریکا باشد، وزارت خارجه این کشور با این تاکتیک مخالفت میکند. پیش از این، احمر بلال صوفی، کارشناس حقوق بینالملل، تبدیل موافقتنامه گازی ۲ کشور به یک معاهده دوجانبه را مطرح کرده بود، چرا که وی معتقد است اقدامات حاکمیتی برخلاف همکاری تجاری از حیطه تحریمهای دولت آمریکا خارج است. اسلامآباد بر این باور است که با توجه به قرار داشتن شرکت ملی نفت ایران در فهرست تحریمهای آمریکا، همکاری در این پروژه ممکن است، تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا علیه پاکستان را به دنبال داشته باشد.
فارس- در حالی که به گفته کارشناسان پاکستانی، تغییر توافقنامه احداث خط لوله انتقال گاز ایران به یک معاهده دوجانبه، میتواند راهی برای دور زدن تحریم آمریکا باشد، وزارت خارجه این کشور با این تاکتیک مخالفت میکند. پیش از این، احمر بلال صوفی، کارشناس حقوق بینالملل، تبدیل موافقتنامه گازی 2 کشور به یک معاهده دوجانبه را مطرح کرده بود، چرا که وی معتقد است اقدامات حاکمیتی برخلاف همکاری تجاری از حیطه تحریمهای دولت آمریکا خارج است.
اسلامآباد بر این باور است که با توجه به قرار داشتن شرکت ملی نفت ایران در فهرست تحریمهای آمریکا، همکاری در این پروژه ممکن است، تحریمهای آمریکا و اتحادیه اروپا علیه پاکستان را به دنبال داشته باشد. یک مقام پاکستانی در اینباره گفت: در شرایط فعلی، تکمیل بهموقع این پروژه ممکن نیست، چراکه پاکستان توانایی واردات کمپرسورها و ژنراتورهای تولیدشده توسط شرکتهای اروپایی و آمریکایی را ندارد. وی افزود: اگر پاکستان این پروژه را تکمیل نکند، احتمالا ایران به مراجع داوری متوسل خواهد شد.
ارسال نظر