در واکنش به تعیین قیمت ١٥ سنتی خوراک

شرکت‌های پتروشیمی: تابع قانون جدید هستیم

شماره روزنامه: ۳۱۳۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۸۴۰۷۴ نفت-و-پتروشیمی

شانا- معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در واکنش به تعیین قیمت ١٥ سنتی خوراک پتروشیمی‌های گازی گفت: شرکت‌های پتروشیمی همیشه تابع قانون هستند.<br> محمدحسن پیوندی همچنین اظهار کرد: این شرکت پیشنهاد‌های خود را در جلسه‌های برگزار شده با مجلس مطرح کرده بود، ولی سرانجام دولت و مجلس به نتیجه رسیدند که قیمت ١٥ سنت را برای هر مترمکعب گاز مجتمع‌های پتروشیمی تعیین کنند و حال که این نرخ تعیین شده ما نیز تابع قانون هستیم. پیوندی با بیان اینکه این شرکت منتقد روند خصوصی سازی در صنعت پتروشیمی ایران است، گفت: متاسفانه خصوصی سازی‌های انجام شده تبعات و چالش‌های زیادی را در مسیر توسعه و نیز سرمایه‌گذاری به وجود آورده است.

شانا- معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در واکنش به تعیین قیمت ١٥ سنتی خوراک پتروشیمی‌های گازی گفت: شرکت‌های پتروشیمی همیشه تابع قانون هستند.


محمدحسن پیوندی همچنین اظهار کرد: این شرکت پیشنهاد‌های خود را در جلسه‌های برگزار شده با مجلس مطرح کرده بود، ولی سرانجام دولت و مجلس به نتیجه رسیدند که قیمت ١٥ سنت را برای هر مترمکعب گاز مجتمع‌های پتروشیمی تعیین کنند و حال که این نرخ تعیین شده ما نیز تابع قانون هستیم.
پیوندی با بیان اینکه این شرکت منتقد روند خصوصی سازی در صنعت پتروشیمی ایران است، گفت: متاسفانه خصوصی سازی‌های انجام شده تبعات و چالش‌های زیادی را در مسیر توسعه و نیز سرمایه‌گذاری به وجود آورده است.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن