واحدهای پتروشیمی برزویه تا ۸ ماه آینده راه‌اندازی می‌شود

شماره روزنامه: ۱۰۱۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۳۱۷۳۱ نفت و پتروشیمی

به گفته مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی، ۱۱‌واحد پتروشیمی برزویه تا ۸ ماه آینده به بهره برداری می‌رسد.

رضا افشین در ‌گفت‌وگو با مهر درباره آخرین وضعیت پتروشیمی برزویه به عنوان یکی از بزرگترین‌ واحدهای پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، گفت: این پروژه شامل ۱۱‌واحد است که به تدریج در طول ۶ تا ۸ ماه آینده وارد مدار می‌شوند.

وی درباره ظرفیت پتروشیمی برزویه یا آروماتیک چهارم، گفت: ظرفیت این پروژه ۴‌میلیون و ۴۰۰‌هزار تن در سال است وبرای ایجاد آن بیش از ۸۸۰‌میلیون دلار سرمایه‌گذاری انجام شده است.

مدیر کنترل و تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: ‌واحدهای این پتروشیمی گاز میعانات گازی را از فازهای ۱، ۲ و ۳ پارس جنوبی به میزان ۱۲۰‌هزار بشکه را دریافت می‌کند.

به گفته وی ۲‌میلیون تن از محصولات تولیدی پتروشیمی برزویه از طریق پمپ و خط لوله به اسکله منتقل و صادر می‌شود.

براساس این گزارش، ۱۰۰‌درصد از سهام پتروشیمی برزویه به شرکت ملی صنایع پتروشیمی تعلق داشته و محصولات آن نیز پارازیلین به میزان ۷۵۰‌هزارتن، ارتوزایلین ۱۰۰‌هزارتن، بنزن ۴۳۰‌هزارتن و محصولات جانبی به میزان ۵/۳‌میلیون تن است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن