رئیس هیاترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت خبر داد
پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه ذخیرهسازی مخازن بندر شهید بهشتی چابهار
به گزارش صندوق بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات با بیان اینکه پروژه ذخیرهسازی مخازن بندر شهید بهشتی چابهار با ظرفیت ۴۰هزار تن ذخیرهسازی فرآوردههای نفتی سنگین یکی از پروژههایی است که در شورایعالی پروژهها در ۲۹ ماه گذشته پیگیری شد، اظهار کرد: این پروژه هماکنون ۹۵درصد پیشرفت فیزیکی واقعی دارد و همه بخشهای سیویل، ساختمانها، مخازن و عمرانی این پروژه تکمیل و آزمایشهای مربوطه انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه ۵درصد پیشرفت فیزیکی باقیمانده در پروژه ذخیرهسازی مخازن بندر شهید بهشتی چابهار شامل جوشکاری ۲هزار قطر اینچ لوله و پایپینگ و بخشی از برق سایت است، افزود: در بهمنماه این بخشهای باقیمانده تکمیل میشود و تا امروز حدود ۵۵۰ میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده و تا پایان طرح این رقم به ۷۵۰میلیارد تومان خواهد رسید.
رئیس هیاترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت به نقش پروژه ذخیرهسازی مخازن بندر شهید بهشتی چابهار در تسریع صادرات فرآوردههای نفتی سنگین در کشور اشاره کرد و گفت: منطقه مکران و بندر چابهار جزو بنادر راهبردی و کمبرخوردار کشور بهشمار میآید. این طرح جزو نخستین طرحهایی است که به مرحله بهرهبرداری خواهد رسید و از سوی دیگر نزدیکی این پروژه به آبهای آزاد و عمق بالای اسکله این طرح سبب شده نهتنها کشتیهای با ظرفیت بیش از ۱۰۰هزار تن بتوانند در این بندر پهلوگیری کنند، بلکه این کشتیها دیگر مجبور نیستند تا خلیجفارس مسیرهزار و ۷۰۰ کیلومتری برای بارگیری را پیمایش کنند.
بیات پروژه ذخیرهسازی مخازن بندر شهید بهشتی چابهار را فرصتی مناسب برای صادرکنندگان فرآوردههای نفتی سنگین در کشور برای دستیابی به بازارهای پاکستان و هند دانست و تصریح کرد: این طرح میتواند در زمان بهرهبرداری خود حداقل ۱۲۰ نفر اشتغالزایی با اولویت نیروهای محلی داشته باشد و بر اساس تازهترین برنامهریزیها قرار است این پروژه در بهمنماه یا سرانجام اسفند امسال پس از راهاندازی کامل به بهرهبرداری برسد.
رئیس هیاترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت تاکید کرد: توسعه صادرات در میان شرکتهای تولیدی گروه اقتصادی نقشی بسزا در ارزآوری برای تامین منابع پایدار صندوقها دارد، از این رو زیرساخت اینچنینی برای مجموعه صندوقها اهمیت مضاعفی دارد.