مدیرعامل پتروشیمی پردیس اعلام کرد
پیشبینی ارزآوری ۸۵۰ میلیون دلاری پتروشیمی پردیس
سیدمحمدرضا میری لواسانی در گفتوگو با خبرنگار نیپنا، با تاکید بر اینکه پتروشیمی پردیس سالانه بالغ بر ۳ میلیون و ۲۰۰هزار تن اوره تولید میکند، گفت: به همت مدیران عامل قبلی این شرکت، آقایان شهریاری، ذوالفقاری و جمشیدی همواره تلاش شده تا بازارهای هدف در آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و کشورهای همسایه ایجاد شود و پردیس توانست دو میلیون تن از ۳۲۰۰ میلیون تن تولید خود را با وجود شرایط تحریم صادر کند.
پیشبینی روند صعودی قیمت اوره
وی با اشاره به رشد صعودی قیمت اوره در ۶ماه نخست سال میلادی گذشته، اظهار کرد: سال گذشته قیمت اوره در بازار جهانی به شدت رو به افزایش بود چنانچه در نیمه نخست سال تا ۸۳۶ دلار بر تن افزایش یافت اما در ۶ماه دوم روند سیر نزولی را طی کرد و از ۸۳۶ دلار به ۲۴۰ دلار در تن کاهش یافت.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس ادامه داد: از زمانی که در خدمت شرکت هستم بازارهای جهانی به روند صعودی خود بازگشتند و امروز اوره با قیمت تقریبی ۳۰۰ دلار بر تن صادر میشود؛ بر اساس پیشبینی مجلات اقتصادی بینالمللی، ممکن است در سالجاری قیمت به روند صعودی ادامه دهد و تا ۴۸۰ دلار در تن برسد با وجود این نرخ ۸۳۶ دلاری هر تن اوره، در۵سال آینده تکرار نمیشود.
آفریقا به عنوان بازار هدف فروش
لواسانی با اشاره به اینکه مدیریت پیشین پتروشیمی پردیس، در سال گذشته توانست با توجه به قیمت ۶ماه نخست ۳/ ۱ میلیارد دلار ارزآوری داشته باشد، گفت: پیشبینی ما در سالجاری با توجه به روند کاهشی قیمتها، ۸۵۰ میلیون دلار ارزآوری است.
وی با اشاره به پیشبینیهای بینالمللی درمورد قیمت اوره و تاثیر تحریم روسیه گفت: شرکتهای روسی به دلیل تحریم، شروع به دامپینگ قیمت کردند اما انتظار میرود تا انتهای سال میلادی قیمت هر تن اوره به ۴۸۰ دلار برسد با این وجود میدانیم که بازار فراز و نشیب دارد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس با قدردانی از تلاشهای مدیران عامل قبلی پردیس، گفت: در زمان مدیریت آقای شهریاری زیرساخت، فراهم و در زمان آقای ذوالفقاری تقویت شد و در زمان آقای جمشیدی به اوج خود رسید؛ ما نیز برای سه بازار هدف جدید هدفگذاری کردیم، آفریقا یکی از این بازارهای هدف فروش است که هفته آینده برای این مقصد بارگیری صورت میگیرد.
شرکتهای دانشبنیان، مورد توجه پتروشیمی پردیس
لواسانی همچنین با اشاره به بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز و پتروشیمی، اظهار کرد: در نمایشگاه شاهد پتانسیل شرکتهای دانشبنیان هستیم که تلاش میکنیم در حوزه ساخت داخل از ظرفیت آنها استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه سالانه ۱۵ میلیون دلار در حوزه تعمیرات و نگهداری، اسپرپارت، قطعات و تجهیزات دوار و سایر قطعات موردنیاز در بخش ایمنی فرآیند، F&G، FIRE & DETECTOR و سایر حوزههای مربوط به بخش تعمیرات و نگهداری HSE و بهرهبرداری، هزینه میکنیم، امید است بتوانیم بخشی از نیازهای مذکور را از طریق سازندگان داخلی و شرکتهای دانشبنیان تامین کنیم.