دلایل ادامه قطعی صادرات گاز به ترکیه

شماره روزنامه: ۴۸۵۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۶۴۲۸۷۲ نفت و پتروشیمی

ایرنا : مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: به‌دلیل کاهش نیاز ترکیه به گاز با عبور از فصل سرما و گسترش ویروس کرونا، تعمیر خط لوله گاز صادراتی ایران به این کشور انجام نشده و صادرات همچنان متوقف است. مهدی جمشیدی‌دانا چهارشنبه با اشاره به اینکه بعد از انفجار خط لوله گاز صادراتی ایران در خاک ترکیه صادرات گاز متوقف شده بود، ادامه داد: به‌دلیل عدم تعمیرات از سوی ترکیه، صادرات گاز همچنان قطع است.

وی افزود: شرکت ملی گاز ایران درخواست خود را به طرف ترکیه‌ای برای بازدید از محل انفجار یک روز قبل ارسال کرده و منتظر پاسخ آنها هستیم. جمشیدی‌دانا تاکید کرد: در این نامه فردی که برای بازدید باید مراجعه کند نیز معرفی شده است. وی دو عامل را دلیل تاخیر ترکیه برای تعمیر خط لوله گاز صادراتی ایران به این کشور دانست و افزود: از آنجا که فصل سرد به پایان رسیده، تقاضای گاز در ترکیه کمتر شده و نیاز کمتری به گاز دارند. مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران دلیل دیگر را شیوع کرونا عنوان کرد و گفت: احتمالا نیروهای تعمیری برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در محل حاضر نمی‌شوند.

خط لوله گاز صادراتی ایران به ترکیه در بامداد روز ۱۲ فروردین سال‌جاری برای یازدهمین بار در ۱۵ سال گذشته منفجر شد. موضوعی  که جریان گاز را بین ایران و ترکیه متوقف کرده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن