اثر ترامپ و بایدن بر فلزات و بخش انرژی
برنده انتخابات سوم نوامبر مقرراتی را کنترل خواهد کرد که میتواند رشد بازارهای مختلف و انرژی را متوقف یا تسریع و به هدایت سرمایهگذاری کمک کند. نتیجه این انتخابات برای نفت، گاز طبیعی، پتروشیمی و فلزات از سیاستهای تجاری نیز بسیار بااهمیتتر است.
تولید نفت و گاز
دوره بعدی ریاست جمهوری برای سیاستهای حوزه انرژی بسیار مهم خواهد بود. تولیدکنندگان نفت و گاز ایالات متحده تلاش میکنند بازیابی خود را در شرایطی که کاهش قیمتها و تقاضا در نتیجه همهگیری رخ داده است، انجام دهند. در کنار اینها چالش دیگر تولیدکنندگان، تلاشهای روزافزون به دنبال تغییر فاز منابع انرژی است.
بایدن پیشنهاد کرده مجوزهای حفاری جدید در اراضی و آبهای فدرال متوقف شود. مطابق آنالیزهای پلتس حتی در صورت ادامه مجوزهای موجود برای چاههای حفر شده ناکامل تا سال ۲۰۲۵ تولید ۱/ ۱ میلیون بشکه روزانه نفت و ۷/ ۳ میلیارد مترمکعبی گاز در معرض خطر قرار میگیرد. در صورت اجرای ممنوعیت کلی حفاری فدرال نیز کاهش تولید نفت آمریکا به ۶/ ۱ میلیون بشکه در روز خواهد رسید. نظارت دقیقتر بر آلایندهها، تولیدکنندگان حاشیهای را نیز تحتتاثیر قرار میدهد. در صورت افزایش هزینههای مرتبط با مقررات محدودکننده مقابله با آلایندگیها به شکل بالقوه حدود ۷۵۰ هزار بشکه نفت و ۹ میلیارد مترمکعب گاز روزانه از چرخه تولید ایالات متحده خارج میشود.
انتظار میرود ترامپ سیاستهای مقرراتزدایی را که در دوره اول ریاست جمهوری خود آغاز کرد کماکان ادامه دهد. اگرچه افزایش تولید نفت و گاز در دوره اول ریاست جمهوری وی عمدتا نتیجه پایان محدودیتهای موجود درباره صادرات خام سال ۲۰۱۵ و افتتاح چند پایانه صادراتی LNG بود.
پتروشیمی
نتیجه انتخابات برای تولیدکنندگان مواد شیمیایی در ایالات متحده و چین بسیار مهم است زیرا جنگ تجاری بین دو کشور هزینههای این تولیدکنندگان را در بخش مواد اولیه و محصولات نهایی با افزایش مواجه کرده است. در دوره ترامپ، بیشتر تعرفههای موثر بر تجارت پتروشیمی در حدود ۲۵ درصدی باقی ماندند که در آگوست ۲۰۱۸ وضع شدند. تعرفههای تلافیجویانه چین هم عمدتا مربوط به مواد خام مانند پلیاتیلن است که برای تولید پلاستیکهای پرکاربرد در جهان؛ از کیسههای موادغذایی و بطریهای شامپو گرفته تا سطلها و پاکتهای شیر استفاده میشود. بایدن اما جنگ تجاری را خودتخریبی خوانده است، البته این ممکن است به معنای لغو تعرفهها نباشد. کمپین بایدن گفته است دولت وی تعرفهها را بدون تعهد حذف آنها دوباره ارزیابی خواهد کرد.
فلزات
فولادسازان آمریکا انتظار دارند حمایت از این صنعت بدون توجه به نتیجه انتخابات ادامه یابد. با این حال، تغییر میتواند اصلاحاتی را در تعرفههای فولاد و آلومینیوم موجود در ماده ۲۳۲ قانون گسترش تجارت ۱۹۶۲ ایجاد کند. بایدن متعهد شده تعرفههای وضع شده توسط ترامپ در ماه مارس ۲۰۱۸ را مجددا بررسی کند. او قول داده با کمک متحدان بینالمللی ایالات متحده برای مقابله با شیوههای ناعادلانه تجارت فولاد، آلومینیوم و سایر محصولات تلاش کند.
از زمان اعمال تعرفه ۲۵ درصدی ترامپ برای فولاد وارداتی، حجم واردات فولاد ایالات متحده در حال کاهش است. به گفته موسسه آهن و فولاد آمریکا، پس از رشد ۱۵ درصدی در سال ۲۰۱۷، کل واردات فولاد آمریکا در سال ۲۰۱۸ معادل ۱۲ درصد کاهش یافت که همین کاهش برای واردات فولاد تمام شده ۲۳ درصد بود. بر اساس اعلام این موسسه، حجم واردات فولاد ایالات متحده در سال ۲۰۱۹ نیز ۱۷ درصد کاهش یافت.