شماره روزنامه ۶۱۰۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۹۳ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۶۰۹۳

  • زمینه‌سازی برای استراتژی‏‏‏‌های جدید

    دنیای اقتصاد: در نشست تخصصی بازار مشتقه که اخیرا به میزبانی گروه رسانه‌‌‌‌ای «دنیای اقتصاد» و با حضور فعالان و مدیران بازار نوپای مشتقه برگزار شد، سیاوش روح‌‌‌‌نواز کارشناس و فعال بازار مشتقه ضمن بررسی استراتژی‌‌‌‌های جدید از جمله اسپردهای زمانی در بازار اختیارمعامله بر اهمیت روش‌‌‌‌های کاربردی برای تسهیل در امر وثیقه کردن وجه تضمین این راهبردهای معاملاتی اشاره کردند. استراتژی‌هایی وجود دارد که در بازار اختیارمعامله می‌توان به واسطه آن، از گذر زمان کسب سود کرد که به آن استراتژی‌های زمانی می‌گویند . در بازار استراتژی‌هایی با سررسید و زمان یکسان فعال است. اما اگر موضوع وجه تضمین مرتفع شود، احتمالا بازار می‌تواند از گذر زمان نیز در راهبردهای معاملاتی استفاده کند. در این نشست، به راهکارهایی در خصوص وجه تضمین و نحوه اجرای این راهبردهای معاملاتی با حضور مدیران بورس تهران پرداخته شد.
  • ایران به اسرائیل حمله می‌کند؟

    دنیای اقتصاد: همان‌طور که همه ما می‌‌‌دانیم، خاورمیانه به طور لحظه‌‌‌ای در حال تجربه تنش فوق‌العاده‌‌‌ای است و این ناآرامی هیچ نشانه‌‌‌ای از کاهش را نشان نمی‌‌‌دهد. در یک جبهه، جنگ فلسطین و اسرائیل است و در جبهه دیگر، تبادل موشکی و حملات مداوم بین اسرائیل و حزب‌الله. همزمان، در بحبوحه درگیری‌‌‌های گسترده‌‌‌تر فلسطین و اسرائیل، ایران نیز وارد برخی درگیری‌‌‌ها شده است.
  • رفع کدام کاستی‌ها در اولویت دولت باشد؟

    دنیای اقتصاد: دولت چهاردهم در حالی کار خود را آغاز کرده که کشور با مشکلات عدیده‌ای مواجه است. از یکسو کاستی‌هایی در دولت سیزدهم وجود داشت که باید از سوی دولت پزشکیان رفع شود و از سوی دیگر باید اقدامات اساسی برای حل مشکلات اقتصادی در نظر گرفته شود. درعین حال آن‌طور که نمایندگان می‌گویند باید نقاط قوت دولت سیزدهم از سوی دولت چهاردهم ادامه پیدا کند و کاستی‌های دولت سیزدهم نیز رفع شود. نقص در حوزه مدیریت، سرعت پایین انجام کارها و عدم توجه کافی به معیشت از جمله کاستی‌هایی است که نمایندگان معتقدند در دولت گذشته وجود داشت و باید در دولت پزشکیان رفع شود.
  • سهمیه غیر«عادی» خودرو

    دنیای اقتصاد: طرح‌های فروش خودروسازان چه قبل از سیستم لاتاری و چه حالا، همواره این پرسش و ابهام را برای بخشی از متقاضیان ایجاد کرده که چرا خودرو با قیمت کارخانه نصیب آنها نمی‌شود و در نتیجه مجبورند برای تامین نیاز خود راهی بازار آزاد شوند؟
  • شرق خشمگین

    دنیای اقتصاد: نتیجه انتخابات امروز یکشنبه در ایالت‌های شرقی «زاکسن» و «تورینگن» هر چه باشد، اما حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» (AfD) مدت‌ها پیش از حاشیه‌های سیاسی خارج و به جریان اصلی در «گورلیتز» پیوست. ناحیه گورلیتز در مرز لهستان در ایالت زاکسن بیش از ۴۰درصد آرای خود را به حزب «آلترناتیو برای آلمان» در انتخابات پارلمان اروپا در ماه ژوئن داد.
  • ستون‌های بلند‌مرتبه‏‏‌سازی

    دنیای اقتصاد-گروه شرکت‌های ساختمانی: سرمایه‌گذاران صنعت ساختمان و به‌ویژه شرکت‌های توسعه‌‌‌دهنده این حوزه به‌خاطر نگاه صفر و یک سیاستگذار -دولت‌‌‌ و شهرداری- به بلندمرتبه‌‌‌سازی، نتوانستند از ظرفیت‌‌‌های این مدل ساخت‌‌‌وساز به نفع «توسعه کیفی شهرها» و «بهبود محل زندگی شهروندان» بهره ببرند. دوره‌‌‌های افراط و تفریط برای صدور مجوز بلندمرتبه‌‌‌سازی باعث شد چهار ستون نظام مطلوب اقتصادی و شهرسازی ساخت‌‌‌وسازهای بلندمرتبه دیده نشود و در نتیجه، برج‌‌‌ها روی این اصول چهارگانه بنا نشوند.
  • تاوان کوتاهی در جانشین‏‏‌پروری

    نویسنده: Cameron Yarborough مترجم: منا اختیاری
    ماه گذشته که چشم دنیا به رئیس‏‏‌جمهور آمریکا بود و همه منتظر بودند ببینند از نامزدی مجدد انصراف می‏‏‌دهد یا نه، من به کشمکش درونی او فکر می‏‏‌کردم و با خود می‏‏‌گفتم کاملا درکش می‏‏‌کنم. شاید رئیس‏‏‌جمهور نباشم، اما با چالش‏‏‌ها و برنامه‏‏‌ریزی‏‏‌های مربوط به جانشینی آشنا هستم و مصائبش را می‏‏‌فهمم. من به عنوان یکی از بنیان‏‏‌گذاران و تا همین اواخر مدیرعامل پرشور یک شرکت «مربی‏‏‌گری اجرایی» که۷ سال پیش آن را تاسیس کردم، برای واگذاری مسوولیت با خودکاوی سنگینی دست‏‏‌وپنجه نرم کردم. فرقی نمی‏‏‌کند صحبت از سیاست باشد یا کسب‏‏‌وکار و تجارت؛ راه‏‏‌های زیادی برای خراب کردن فرآیند واگذاری مسوولیت وجود دارد، از جمله تردید و بلاتکلیفی، تاخیر در تصمیم‏‏‌گیری و بی‏‏‌برنامگی.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر