شماره روزنامه ۶۱۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۸۵ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۶۰۸۵

  • چالش «مقبولیت» برای بانک‌های مرکزی

    زهرا طوفانی/ کارشناس رسانه
    امروزه مقبولیت بانک‌های مرکزی بیش از پیش در معرض خطر است. بروز بحران‌های اقتصادی و حوادث سیاسی و اجتماعی موجب شده است تردیدهایی نسبت به عملکرد و وظایف خطیر این نهاد مانند کنترل تورم وارد شود. در همان حال، در سال‌های گذشته شاهد آن بودیم که بانک‌های مرکزی به‌طور فزاینده‌ در حال حرکت به سمت حوزه‌های سیاسی و نه فنی و تخصصی بوده‌اند. با این حال، حفظ مقبولیت بانک‌های مرکزی چنان برای ثبات اقتصادی ارزشمند است که بیم آن می‌رود که اعتبار آن با انحراف از مسیر خود تضعیف شود.
  • دلسردی بورس از وعده‏‏‏‏‌ها

    دنیای اقتصاد-علی عبدالمحمدی: معاملات بورس تهران در روز گذشته با سرخ‌پوشی نماگرهای سهامی همراه شد. شاخص‌کل بورس، بعد از تجربه چهار روز متوالی مثبت که توام با صعود این شاخص از محدوده یک‌میلیون و ۹۹۱‌هزار‌واحدی به سطح ۲‌میلیون و ۳۸‌هزار‌واحدی بود، در جریان دادوستدهای دیروز، بر مدار نزولی قرار گرفت و با افت ۰.۲۷‌درصدی همراه شد.
  • انتخاب رییس هیات مدیره انجمن روغن نباتی

    اعضای هیات مدیره انجمن روغن نباتی به اتفاق آراء علی فاضلی از مدیران با سابقه صنعت روغن نباتی و روغن‌کشی را به عنوان رئیس هیات‌مدیره انجمن روغن نباتی انتخاب کردند. به گزارش «دنیای اقتصاد»، علی فاضلی از چهره‌های با سابقه و خوشنام صنعت روغن نباتی و روغن‌کشی طی ۳۳ سال اخیر است و در کارنامه اجرایی وی چندین دوره حضور در هیات مدیره انجمن صنفی صنایع روغن نباتی انجمن صنفی صنایع روغن‌کشی شرکت تعاونی کارخانجات فرآوری روغن و دانه‌های روغنی (فردا) و همچنین ۱۳ سال معاونت بازرگانی و قائم‌مقام مدیر عامل شرکت بهپاک، مدیر عامل شرکت یگانه خزر، مدیر عامل شرکت پرتو دانه خزر و از سال ۱۳۹۱ تاکنون نیز مدیرعامل شرکت سبوس مازند به چشم می‌خورد.
  • رمز و رازهای شبکه زیرزمینی حزب‌الله

    دنیای اقتصاد: ویدئویی که به طرز ماهرانه‌ای ساخته شده است، رزمندگانی را نشان می‌دهد که کامیون‌ها و موتورهای بزرگ را در جاده‌های زیرزمینی که دارای نور کافی است، می‌رانند. برخی از کامیون‌ها حامل چیزی هستند که موشک به نظر می‌رسد و در حین عبور خودروها، مشخص می‌شود که سازندگان ویدئو – از اعضای حزب‌الله لبنان - از چه چیزی رونمایی می‌کنند: یک شبکه تونلی گسترده که برای ذخیره و پرتاب موشک‌ها استفاده می‌شود و آنچه بی‌تردید یک منبع حیاتی در هر درگیری با اسرائیل خواهد بود. «مت ناشد» در گزارش ۱۹اوت در الجزیره نوشت، تحلیلگران به الجزیره گفتند، ویدئویی که هفته گذشته با عنوان «کوه‌های ما، گنج‌های ما» منتشر شد، هشداری است مبنی بر اینکه حزب‌الله می‌تواند از زرادخانه تسلیحات گسترده و پنهان خود برای انتقام‌جویی علیه اسرائیل استفاده کند.
  • تفکر پلتفرمی برای شرکت‌های سنتی

    مترجم: مهدی نیکوئی
    بسترهای دیجیتال یا همان پلتفرم‏‌ها، پس از ظهور در سال‌های گذشته، جای خود را به خوبی پیدا کرده‏‌اند و بخش زیادی از بار کسب و کارها را به دوش می‏‌کشند. اما این بسترها ایده‏‌ای مخصوص غول‏‌های فناوری مانند آمازون، متا و کسب و کارهای دیجیتال مانند ایربی‏‌اند‏‌بی و اوبر نیستند. در این مقاله به بررسی این موضوع می‏‌پردازیم که تفکر پلتفرمی چگونه می‌تواند مثل ابزاری برای تحول دیجیتال هر کسب و کار و حتی شرکت‌های سنتی و ریشه‏‌دار استفاده شود. طی دو دهه گذشته، فضای جهانی کسب و کار به طور بنیادینی تغییر کرده است. این موضوع را می‌توان با بررسی دو فهرست ازبر‏‌ترین شرکت‌های گذشته و امروز اثبات کرد.
  • فرود سیمان از قله قیمتی

    دنیای اقتصاد -هاجر شادمانی: آمار هفتگی معاملات سیمان، به‌عنوان یکی از مصالح اصلی و پرکاربرد ساختمانی، از کاهش فشار تقاضا در این بازار در بازه زمانی شنبه ۲۷ تا سه‌شنبه ۳۰مردادماه خبر می‌دهد. به‌رغم کاهش عرضه سیمان در رینگ صنعتی بورس‌کالای ایران، سیمان در معاملات هفته جاری، از قله قیمتی فرود آمد.
  • امتیاز ویژه‌ شرکت‌ها به مدیران خاص

    شرکت استارباکس، هفته گذشته اعلام کرد که «لاکسمن ناریشمان» از جایگاه مدیرعاملی کناره‌‌‌گیری کرده و برایان نیکول، از مدیران باسابقه و سرشناس به عنوان مدیر جدید انتخاب شده است. آنچه توجه عموم را جلب کرده، مزایای سخاوتمندانه‌‌‌ای است که به آقای نیکول ارائه شده؛ از جمله مدیریت از راه دور. نیکول که قرار است استارباکس را از شرایط بحرانی نجات دهد، ساکن کالیفرنیاست، در حالی که دفتر مرکزی استارباکس در سیاتل واقع شده. نیکول اولین مدیرعاملی نیست که از راه دور شرکتش را رهبری می‌کند. از قرار معلوم، دورکاری در حال رواج میان مدیران عامل است در حالی که کارکنان به شکلی روزافزون از این مزایا محروم می‌‌‌شوند.
  • نمای سینمای نسل Z

    دنیای اقتصاد: ایندی وایر به‌تازگی فهرستی از ۱۰۰ فیلم برتر آغاز قرن ۲۱را منتشر کرده و در میان آنها تنها یک فیلم ایرانی وجود دارد. فیلم «آفساید» ساخته جعفر پناهی تنها اثر ایرانی این فهرست است که در ردیف یازدهم فیلم‌های برتر و بالاتر از آثار کارگردانان شناخته‌شده‌ای چون برادران کوئن، فون‌تریه، فینچر، لینچ، تارانتینو و ... قرار گرفته است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر