شماره روزنامه ۶۰۹۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۵۶ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۶۰۵۶

  • رها شدگی به سبک بورس

    دنیای اقتصاد-پروانه کبره: بازار سهام به لطف استمرار تقاضای خروج پول گام‌های متعددی در مسیر نزول برداشته‌است، چنان‌که انتظار می‌رفت دادوستدهای دو روز ابتدای هفته نیز با نوسان کم و افت و اخیز و محدود قیمت پایان یافت. در واقع، ضعف تقاضا در ابتدای معاملات این هفته نیمه‌تعطیل و همچنین وضعیت مبهم متغیرهای اثرگذار بر بازار سهام دست‌به‌‌‌‌‌‌دست هم دادند تا دماسنج بازار در محدوده منفی قرار بگیرد. اظهارات کارشناسان بازار سهام نشان می‌دهد؛ این روند حتی می‌تواند پایدار بماند و دماسنج بازار با حضور کمرنگ سهامداران حقیقی و تضعیف تقاضا وارد مدار نزولی شود. بررسی رفتار معامله‌گران بازار سهام در روز‌‌‌‌‌های گذشته حکایت از آن دارد که میل به‌‌‌‌‌ خرید سهام درمیان معامله‌گران جای خود را به بی‌‌‌‌‌رغبتی کامل در سمت تقاضا داده‌است، البته در روزهای گذشته بازار صندوق‌های قابل‌معامله داغ بوده؛ با این اوصاف این روند بیانگر آن است که بازار سهام احتمالا در روز‌‌‌‌‌های پیش‌رو همچنان با چالش خروج پول دست‌‌‌‌‌به‌‌‌‌‌گریبان خواهد بود.
  • پیام ایران به آمریکا در نیویورک

    دنیای اقتصاد: یک رسانه سعودی با اشاره به سفر «علی باقری‌کنی» سرپرست وزارت امور خارجه ایران به نیویورک برای شرکت در اجلاس شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین و اجلاس چندجانبه‌‌‌گرایی، جزئیاتی را درباره گفت‌‌‌وگوهای منطقه‌‌‌ای او مطرح کرد. روزنامه انگلیسی‌زبان عرب‌نیوز عربستان سعودی در این زمینه نوشت: باقری، یکی از مذاکره‌‌‌کنندگان هسته‌‌‌ای ارشد ایران در دو نشست مهم شرکت خواهد کرد، یکی درباره فلسطین و دیگری درباره چندجانبه‌‌‌گرایی. گفت‌‌‌وگوها درباره فلسطین بخشی از نشست «خاورمیانه» در ۱۷ ژوئیه (۲۷ تیر) خواهد بود و «تور وِنسلند» هماهنگ‌‌‌کننده ویژه «روند صلح خاورمیانه» نیز در آن حضور دارد.
  • واکنش بازارها به ترور ترامپ

    دنیای اقتصاد: با ترور ناموفق ترامپ، حالا به عقیده تحلیلگران شانس این نامزد برای پیروزی در انتخابات آمریکا به‌شدت افزایش پیدا کرده و همین موضوع باعث شد بازارها واکنش مختلفی به این موضوع داشته باشند. بازار رمزارزها بزرگ‌ترین برنده این گمانه‌زنی‌ها بوده و استقبال خوبی از آن شد، درحالی که دلار و طلا بیشتر از فدرال رزرو تاثیر گرفتند.
  • فلسفه‌ رهبر شرکت ۳ تریلیون دلاری

    جن ‌‌‌سون هوانگ، مدیرعامل انویدیا، می‌‌‌گوید یک‌رهبر خوب سازمانی نباید از اینکه به میدان بیاید و پای کار بایستد، بترسد. او با همین فلسفه یک امپراتوری پایه‌‌‌گذاری کرده که ارزشش بیش از ۳.۱تریلیون دلار است. هوانگ در نوجوانی و پیش از آنکه این غول سازنده تراشه کامپیوتری را با شرکایش تاسیس کند، در رستوران کارگری می‌‌‌کرد. سال‌ها بعد ایده تاسیس انویدیا را سر یکی از میزهای همان رستوران، با شرکایش مطرح کرد؛ رستورانی که زمانی میزهایش را دستمال می‌‌‌کشید، در آشپزخانه ظرف می‌‌‌شست و حتی سرویس بهداشتی را تمیز می‌‌‌کرد. با وجود اینکه فوربس ثروت هوانگ را نزدیک به ۱۰۸میلیارد دلار تخمین زده، خودش می‌‌‌گوید سبک رهبری امروزش همچنان تحت‌‌‌تاثیر کارهای محقر و سطح پایین ابتدای راهش است.
  • برسد به دست پزشکیان!

    دنیای اقتصاد: روزهای پایانی دولت سیزدهم است و خبرهای عجیبی از تنظیم یک آیین‌نامه پرحاشیه سینمایی به گوش می‌رسد. گفته می‌شود دولتمردان سیزدهم پیشنهاد تنظیم یک آیین‌نامه را به شورای عالی انقلاب فرهنگی داده‌اند که در آن برخی بندهای پرحاشیه و چالش‌برانگیز وجود دارد. نکته دیگر اینکه آیین‌نامه یاد‌شده بهمن‌ماه سال گذشته در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده و در‌حالی‌که هنوز ابلاغ نشده، تصویرش در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود.
  • شکاف قدرت در سرزمین گل

    محمدحسین باقی: در دور دوم انتخابات فرانسه در روز یکشنبه (۱۷تیرماه) که بیشترین مشارکت رأی‌دهندگان در دهه‌‌‌های اخیر را داشت (براساس آمار وزارت کشور فرانسه، مشارکت رأی‌دهندگان بالاترین میزان مشارکت در دو دهه گذشته بود؛ یعنی ۶۰درصد که بسیار بیشتر از انتخابات قبلی قانون‌گذاری در سال ۲۰۲۲ بود که نرخ مشارکت در آن حدود ۳۸‌درصد بود)، ائتلاف چپ‌‌‌گرای «جبهه مردمی جدید» (NFP) به رهبری «ژان لوک ملانشون» -متشکل از سوسیالیست‌‌‌ها، سبزها، کمونیست‌‌‌ها و حزب چپ تندرو فرانسه- اول شد و ۱۸۸کرسی معادل ۳۲.۶‌درصد آرای انتخابات را به دست آورد. پس از آن احزاب میانه‌‌‌رو همسو با رئیس‌‌‌جمهور امانوئل مکرون قرار گرفتند که ائتلاف «آنسامبل» نامیده می‌شدند. آنها ۱۶۱کرسی معادل ۲۷.۹‌درصد آرا را به دست آوردند. سپس «اجتماع ملی» راست افراطی لوپن و متحدانش در جایگاه سوم قرار گرفتند که ۱۴۲کرسی معادل ۲۴.۶‌درصد آرا را به دست آوردند. این یک چرخش خیره‌کننده پس از آن بود که «اجتماع ملی» تنها چهار هفته پیش‌تر در انتخابات پارلمان اروپا بیشترین آرا را به دست آورد؛ نتیجه‌ای که مکرون را برانگیخت تا انتخابات زودهنگام برگزار کند و به دنبال «شفاف‌سازی» از سوی رأی‌دهندگان باشد. اما با نداشتن اکثریت آشکار پارلمانی، فرانسه هنوز با مسیر پیچیده‌ای روبه‌روست.
  • منوی تورهای پایان تیر

    دنیای اقتصاد: تابستان و روزهای پایانی تیر ماه فصل رفتن به ییلاقات است‌‌، از این روست که برخی آژانس‌‌های گردشگری تورهایی را به ارتفاعات و ییلاقات در استان‌‌های مختلف به‌ویژه غرب و شمال غرب کشور تدارک دیده‌‌اند. برخی از این تورها گروه‌های خاصی از توریست‌ها را هدف قرار داده و به شکل سافاری با خدمات ویژه عرضه می‌شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر