شماره روزنامه ۶۰۰۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۵۹ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۵۹۵۹

  • پیش‌شرط موفقیت مذاکرات

    دنیای اقتصاد: سخنگوی اقتصادی دولت در پاسخ به «دنیای اقتصاد» در رابطه با تاثیر انتخابات آمریکا بر اقتصاد ایران گفت: تمام تلاش دولت سیزدهم این است که اثر «رفت‌وآمد روسای جمهور کشورهای دیگر» بر اقتصاد کشورمان را کاهش دهیم. به گفته خاندوزی شرط موفقیت در مذاکره، شروع آن در شرایط داشتن یک اقتصاد قوی است. در شرایط ضعف و درماندگی قطعا نمی‌توان امتیازات تراز ملت ایران را طلب کرد و آنها هم برای دریافت امتیاز بیشتر طمع می‌کنند. به گفته او این نگاه که فصل ممیز دولت سیزدهم و دولت قبلی در مذاکرات برجامی و تعاملات بین‌المللی ادامه خواهد یافت.
  • وظیفه شهر مقابل مستاجرها

    دنیای اقتصاد -هاجر شادمانی: تشدید بحران اجاره‏‏‌نشینی در کشور همزمان با ثبت رکورد تورمی جدید در این بازار، یک سوال مهم درباره وظیفه شهر مقابل مستاجرها ایجاد می‏‏‌کند. آمارهای رسمی از تازه‏‏‌ترین وضعیت بازار اجاره مسکن در شهرها، در حالی از افزایش ۴۱.۴ درصدی متوسط اجاره‏‏‌بها در کشور در بهمن ۱۴۰۲ نسبت به بهمن ماه سال گذشته خبر می‏‏‌دهد که مستاجرها بعد از ثبت رکورد تورمی جدید، نگران وضعیت سال آینده این بازار هستند؛ آیا قرار است شرایط باز هم برایشان سخت‏‏‌تر شود؟
  • استراتژی تاب‌آوری بنگاه‌ها در ۱۴۰۳

    دنیای اقتصاد -گروه بازرگانی: پنجمین رویداد مشاوره کسب‌وکار با هدف ارائه راهکارهای موثر در بهبود فعالیت‌های اقتصادی، تقویت محیط کسب‌وکار کشور، توانمندسازی و تاب‌‌‌‌‌آوری کسب‌وکارها در سال‌پیش‌‌‌‌‌رو با همکاری معاونت کسب‌وکار اتاق ایران و همراهی فدراسیون مدیریت و مشاوران کسب‌وکار ایران و با مشارکت علمی انجمن مشاوران مدیریت ایران، برگزار شد.
  • «کریدور» هست، «دیپلماسی» نیست

    دنیای اقتصاد- رضا دهقان: موقعیت ویژه جغرافیایی ایران و قرار گرفتن در کریدورهای بین‌المللی شمال - جنوب و شرق - غرب و اتصال‌‌‌دهنده خاورمیانه، آسیا و اروپا جایگاه ویژه‌ای در حوزه ترانزیت برای آن فراهم کرده است. در این زمینه، یکی از مهم ترین مزایای بالقوه اقتصادی ایران که اتفاقا در سال‌‌‌های گذشته عملا به آن بی‌توجهی شده، موقعیت کم نظیر جغرافیایی کشور برای اتصال (کریدور) راه‌گذرهای حمل‌‌‌‌‌‌ونقل بین‌المللی از شمال به جنوب و شرق به غرب و عدم‌تکمیل حلقه‌‌‌های مفقوده ریلی برای استفاده از این ظرفیت است.
  • طبیب شرکت‌ها هنگام بحران

    سهیل محمودکلایه
    صبح روز یازدهم سپتامبر ۲۰۰۱، ناگهان آسمان نیویورک غرق در دود و آتش شد. برج‌‌‌های دوقلوی مرکز تجارت جهانی که یکی از نمادهای قدرت و ثروت ایالات‌متحده بود، در چشم به‌‌‌ هم‌‌‌زدنی فرو‌‌‌ریخته و جهان را در بهت و حیرت فرو برد. پس از این حادثه، کسب و کارهای جهان خود را در میان بحران بزرگی یافتند. ترس و عدم‌‌‌اطمینان بر جهان مستولی شد. تقاضا برای سفرهای هوایی کاهش یافت. شرکت‌های هواپیمایی متحمل ضررهای هنگفتی شدند و صنعت گردشگری در جهان با افت قابل‌توجهی روبه‌‌‌رو شد. به دلیل احساس عدم‌‌‌‌امنیت، در رفتار مصرف‌کننده تغییرات قابل‌توجهی ایجاد شد که به تبع آن می‌توان به کاهش تقاضا برای کالاهای لوکس و افزایش تقاضا برای کالاهای امنیتی (مانند بیمه) اشاره کرد.
  • پنج‌ستاره‌ها آزاد می‏‏‌شوند؟

    دنیای اقتصاد- فاطمه باباخانی: دستور کار صدو نوزدهمین نشست شـورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به موضوعی اختصاص داشت که به حوزه گردشگری مربوط می‌‌‌شد؛ قیمت‌گذاری قطارهای مسافری پنج‌ستاره! بر اساس توافقات این شورا افزایش قیمت بلیت این قطارها به سال ۱۴۰۳ موکول شد، در عین حال نرخی که در این جلسه پیشنهاد شده تغییر قیمت را در سال آتی نشان می‌دهد. این موضوع چه تاثیری بر گردشگری خواهد داشت؟ و آیا به کاهش سفر با این قطارها منجر نمی‌شود؟
  • تجارت در سواحل مالایی

    دنیای اقتصاد: اتاق بازرگانی و صنایع مالزی (NCCIM) یک سازمان غیرانتفاعی است که در سال‌۱۹۶۲ توسط هیات‌دولت فدراسیون مالایا تاسیس شده و به حمایت از جامعه کسب‌وکار مالزی می‌پردازد. این سازمان که در سال‌۱۹۷۴ با اتحادیه تولیدکنندگان مالزی ادغام شد، اکنون بیش از ۷۰۰‌هزار عضو از پنج اتاق بازرگانی کلیدی زیرمجموعه خود دارد. با توجه به توافق بین اعضای اتاق، این نهاد اقتصادی بر کاهش مشکلات صنعت، انتشار اطلاعات مرتبط، حمایت از منافع اعضا در‌برابر مقامات، ترویج تجارت داخلی و بین‌المللی و سایر فعالیت‌هایی که رشد کسب‌وکار را در مالزی پشتیبانی می‌کنند، تمرکز دارد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر