شماره روزنامه ۶۰۲۲
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۴۲ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۵۹۴۲

  • صدرنشین مطالبات تهرانی‏‏‌ها

    دنیای اقتصاد -گروه مسکن و شهری: نظافت معابر و سطح شهر، مطالبه مشترک تهرانی‌‌‌ها و نمایندگان موثر شورای شهر شده؛ خواسته‌‌‌ای که «صدرنشین» فهرست گلایه‌‌‌های شهروندان ثبت‌‌‌شده در مرکز پیام‌‌‌های خدمات و فوریت‌‌‌های شهری (۱۳۷پلاس) است و در عین حال، از نگاه معاون پیشین خدمات شهری، «یکی از سه ماموریت اصلی مدیریت شهری» است.
  • همکـاری دو سر سـود

    دنیای اقتصاد- حامد توانای‌آزاد: به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین پیام‌رسان‌های جهانی، تلگرام طی چند سال گذشته به فناوری بلاک‌چین نیز توجه داشته است و خدماتی مانند کیف پول ارز دیجیتال را در اختیار کاربران خود قرار داده است. امروزه به خوبی مشخص است که تلگرام با پایگاه کاربری گسترده و ویژگی‌های نوآورانه خود می‌تواند نقش مهمی در چشم‌انداز در حال تحول ارز‌های دیجیتال ایفا کند و خدمات غیرمتمرکز را در اختیار صد‌ها میلیون کاربر روزانه خود قرار دهد. درحالی‌که در آینده برنامه‌های غیرمتمرکز ممکن است به‌عنوان جایگزینی برای برنامه‌های سنتی عمل کنند، اما با توجه به چالش‌هایی که هم اکنون عموم کاربران برای استفاده از خدمات غیرمتمرکز دارند، هنوز راه زیادی برای تحقق این هدف باقی مانده است.
  • آواز اسلحه و انسان

    نوشته: آن ماری اسلاتر/ترجمه و تنظیم: جعفر خیرخواهان
    توماس شلینگ؛ برنده جایزه نوبل اقتصاد سال‌۲۰۱۵ در این کتاب عالی که حدود شصت سال‌پیش منتشر شد، روش‌های استفاده از قابلیت‏‏‏‌های نظامی- واقعی یا خیالی- ماهرانه یا ناشیانه را به‌مثابه قدرت چانه‏‏‏‌زنی بررسی می‌کند. آن ماری اسلاتر (استاد امور عمومی و بین‌الملل دانشگاه پرینستون) در مقدمه‏‏‏‌ای جدید بر این اثر نشان می‌دهد چگونه چارچوبی که شلینگ در زمان جنگ سرد ابرقدرت‏‏‏‌ها و نابودی تضمینی دوجانبه ارائه کرد و کاملا قابل‌درک بود، هنوز هم در دنیای چندقطبی که جنگ‏‏‏‌ها به اندازه‏‏‏‌ای که روی زمین اجرا می‌شوند به شکل‌مجازی نیز فعال هستند، کاربرد دارد.
  • «پکن» از «پاریس» سبقت می‌گیرد؟

    دنیای اقتصاد-صدیقه نژادقربان: اگرچه صنعت توریسم بار دیگر در مسیر بهبودی و توسعه قرار گرفت و توانست خود را به سطح پیش از کرونا برساند، اما باید توریسم جهانی را به قبل و بعد کرونا تقسیم کرد؛ چرا که در جهان پساکرونا، باتوجه به تغییرات چشمگیر در ذائقه مسافران، مقاصد پیشین دیگر به‌‌‌عنوان مقصد اول گردشگران نخواهد بود و مقاصد جدید و نوظهور طی ۱۰سال آینده جایگزین مقاصد اصلی کنونی خواهد شد. تحقیقات جدید شورای جهانی سفر و گردشگری (WTTC) نشان می‌‌‌دهد که پاریس پایتخت فرانسه قدرتمندترین مقصد شهری جهان است، اما پیش‌بینی می‌‌‌کند تا سال ۲۰۳۲ پکن از آن پیشی بگیرد.
  • مهار تورم نه از مسیر رکود که از راه رشد تولید

    همواره تاکید رئیس جمهور کشورمان و وزیر اقتصاد و دیگر مسوولان اقتصادی بر مهار تورم نه از مسیر رکود بلکه از مسیر رشد تولید بوده است. مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به مطلب مورخ ۱۴۰۲.۱۰.۱۶ روزنامه «دنیای اقتصاد» با عنوان «درس‌های آتن برای تهران»، توضیح داد: عضویت ایران در پیمان‌های اقتصادی شانگهای و بریکس که در نتیجه دیپلماسی فعال دولت سیزدهم صورت گرفت، از اقدامات اساسی دولت در راستای گشایش اقتصادی و در نهایت رشد و مهار تورم بوده و همچنین عضویت ایران در این دو پیمان اقتصادی گامی مهم در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌های آمریکا و اروپاست.
  • مهاجرت ‌پول‌ساز

    فائزه پوزش: با افزایش جمعیت مهاجر در کشورهای مختلف و همچنین روابط مالی آنها با خانواده‌های خود، واژه‌ای به نام «رمیتنس» (Remittance) به معنای انتقال پول یا وجوه از یک شخص یا نهاد به شخص دیگر (اغلب ازسوی کارگران به کشور مبدا خود) شکل گرفته است. این امر به منظور حمایت از اعضای خانواده یا سایر تعهدات مالی استفاده می‌شود.
  • عوامل جذب‏‌کننده و بازدارنده انگیزه را کشف کنید

    مترجم: مریم مرادخانی
    اولین شغلی که پیدا کردید را به یاد دارید؟ چند سالتان بود؟ احساسی که در ماه‏‌های اول اشتغال داشتید را یادتان هست؟ احتمالا کلی ذوق و انگیزه داشتید. آیا هنوز هم ذوق دارید یا انگیزه خود را از دست داده‏‌اید؟ همه ما در مقاطع مختلف زندگی شخصی و حرفه‏‌ای، بی‏‌انگیزگی را تجربه کرده‏‌ایم. ممکن است ۵ سال در یک شرکت سابقه کار داشته باشید اما دیگر مثل ماه‏‌های اول، انگیزه نداشته باشید. شاید هم از همان ابتدا بی‏‌انگیزه بوده‏‌اید. ما در مسیر شغلی‌مان، گاهی انگیزه داریم و گاهی بی‏‌انگیزه می‏‌شویم. حتی «تازه‏‌واردها»، همان کسانی که به تازگی وارد بازار کار شده‏‌اند نیز ممکن است دچار بی‏‌انگیزگی شوند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر