شماره روزنامه ۶۰۱۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۷ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۵۸۸۷

  • لایحه عفاف؛ شاید سال دیگر

    دنیای اقتصاد: یک نماینده مجلس با بیان اینکه ایرادات شورای نگهبان به لایحه حجاب و عفاف زیاد است، اظهار کرد: به نظر می‌رسد با توجه به لزوم بررسی لایحه بودجه، بررسی لایحه عفاف و حجاب به انتهای سال جاری یا سال آینده موکول شود البته شاید دوستانی که خیلی پیگیر این لایحه هستند، قبل از بررسی بودجه آن را سریعا بیاورند و در دستور کار قرار دهند.
  • سال اوج یخبندان ملکی

    دنیای اقتصاد – گروه اقتصاد بین‌الملل: شوک ناشی از موج افزایش نرخ‌های بهره از سوی بانک‌های مرکزی در سال گذشته، جای خود را به واقعیتی جدید داده است؛ روزگاری که خرید ملکی سبب افزایش ثروت میلیون‌­ها نفر از مردم می‌­شد به پایان رسیده است.
  • اقتصاد زیر تیغ آلودگی

    دنیای اقتصاد-البرز نظامی: معضل آلودگی هوا برای انسان امروزی تبدیل به یک مشکل نام‌آشنا شده‌ است. همان معضلی که ما ایرانیان نیز در سال‌های اخیر گرفتار آن شده‌ایم. آن‌چنان که اخبار مربوط به آلودگی هوا و تعطیلی ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها به آن علت، دیگر برای ما ایرانیان امری عجیب محسوب نمی‌شود. این وضعیت نامطلوب آن‌چنان در حال گسترش است که زندگی کردن در هوای نامطلوب رفته‌رفته در حال تبدیل شدن به یک امر بدیهی می‌شود.
  • عزم دوباره دولت برای تولید موبایل بومی

    دنياي اقتصاد- آوا فلاح: تولید موبایل بومی مدت‌هاست که به دغدغه مهمی برای دولت تبدیل شده است و در سال‌های اخیر نیز مسوولان بارها حمایتشان را از تولید انواع موبایل‌های داخلی اعلام کرده‌اند. در همین راستا دوشنبه هفته گذشته رئیس روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در یکی از شبکه‌های اجتماعی داخلی اعلام کرد که خبرهای خوبی درباره تولید گوشی‌های ایرانی در راه است.
  • ویت‌کنگ‏‏‏‏‌ها چگونه تاجر شدند؟

    دنیای‌اقتصاد: ویتنام کشوری است که مطالعه تغییرات اقتصادی آن از چند جهت دارای اهمیت است. این کشور که در دوره جنگ سرد جزو مهم‌ترین پایگاه‌‌‌‌‌های بلوک شرق محسوب می‌شد و سابقه یک جنگ طولانی با آمریکا را در پرونده خود داشت، به مرور تصمیم گرفت تا تغییرات ساختاری در اقتصاد خود ایجاد کند. ویتنامی‌ها به مرور چرخش به راست را آغاز کردند و برند خود را به‌عنوان یک اقتصاد باز معرفی کردند. ویتنام برای رشد هرچه بیشتر بر روی تجارت تمرکز و روابط خود را با بلوک غرب ترمیم کرد. به دلیل اهمیت تحلیل تجارت ویتنام مرکز پژوهش‌های اتاق ایران، در یک گزارش تاریخچه تجارت این کشور را مورد بررسی قرار داده‌است.
  • مسیرهای بازاریابی در کسب و کارهای مستقل

    ترجمه و تالیف: محمود مزینانی
    برای بسیاری از مشاغل، به دور از ضعف‌‌‌های کار انفرادی و اثر اجتماعی منفی در نبود مهارت‌‌‌های تیمی، فعالیت مستقل گزینه‌‌‌ای محبوب است که می‌توان مواردی مانند: هزینه کم، انعطاف و چابکی، تطبیق با علایق شخصی، مدیریت فردی امور، بهینه‌‌‌سازی هزینه‌‌‌ها، صرف نظر کردن از فعالیت‌‌‌هایی مغایر منافع خانوادگی و... را نام برد. شاید فعالیت و تمرکز بر توسعه مهارت‌‌‌های شخصی، افراد را زودتر به هدف شغلی و مالی آنها نائل کند و آنها را از پرسه زدن در راهروها و اتاق‌‌‌های مصاحبه و تلاش برای تطبیق با نیاز کارفرمایان معاف کند. فعالیت مستقل در کنار شبکه‌‌‌ای از متخصص‌‌‌ها برای تکمیل خدمات، می‌تواند گزینه جذابی باشد که بسیاری از مشاوران مستقل و فریلنسرهای تکنولوژی مجذوب آن هستند. قلب این شیوه کاری، برند شخصی، بازاریابی و تعامل و ارتباط با مشتریان، در منطقه‌‌‌ای ویژه و حوزه‌‌‌ای خاص است. آنچه در ادامه خواهد آمد، تلاش دارد تا ابزار و مسیرهای توسعه برند شخصی و بازاریابی را در فعالیت‌‌‌های مستقل ارائه کند؛ البته قرار نیست بحثی جامع و مانع طرح شود.
  • سوپر جام نفتی‌ها در کاپ ‌۲۸

    دنیای‌اقتصاد – حمید ملازاده: نمایندگانی از ۲۰۰کشور برای بر‌‌گزاری بیست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وهشتمین کنفرانس اعضای کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌متحد موسوم به کاپ۲۸ در شهر دبی در امارات‌متحده‌عربی گردهم آمده‌اند تا از ۳۰نوامبر تا ۱۲دسامبر درمورد چشم‌انداز سوخت‌های فسیلی تبادل‌نظر کنند. به گزارش رویترز، این اجلاس که توسط بزرگ‌ترین کشورهای تولیدکننده نفت نیز پشتیبانی می‌شود، بر اختلافات بین‌المللی در مورد بهترین راهکار برای مقابله با گرمایش جهانی متمرکز خواهد شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر