نامه دوم آخوندی برای «لیزینگ مسکن» به بانکمرکزی ارسال شد
خرید اعتباری مسکن منتظر مجوز
گروه مسکن: مشاور مالی وزیر راهوشهرسازی از ارسال دومین نامه با امضای آخوندی خطاب به بانکمرکزی برای اخذ مجوز «لیزینگ مسکن» خبر داد.
حسینعبده تبریزی که آذرماه امسال با حضور در جمع کانون شرکتهای لیزینگ، دیدگاه وزارتخانه نسبت به «تامین مالی تقاضای مسکن از طریق لیزینگ» را مثبت عنوان کرد و از آمادگی وزیر برای مکاتبه مجدد با بانکمرکزی در این ارتباط گفته بود، روز گذشته اعلام کرد: وزیر راهوشهرسازی پیرو نامه اولی که در ابتدای دولت یازدهم برای درخواست راهاندازی لیزینگ مسکن به بانک مرکزی نوشت، اخیرا نامه دومی نیز برای پیگیری همین خواسته به مقامات ارشد سیستم بانکی ارائه داده و در آن، بر «رفع ممنوعیت فعالیت شرکتهای لیزینگ در حوزه مسکن» تاکید کرده است.
گروه مسکن: مشاور مالی وزیر راهوشهرسازی از ارسال دومین نامه با امضای آخوندی خطاب به بانکمرکزی برای اخذ مجوز «لیزینگ مسکن» خبر داد.
حسینعبده تبریزی که آذرماه امسال با حضور در جمع کانون شرکتهای لیزینگ، دیدگاه وزارتخانه نسبت به «تامین مالی تقاضای مسکن از طریق لیزینگ» را مثبت عنوان کرد و از آمادگی وزیر برای مکاتبه مجدد با بانکمرکزی در این ارتباط گفته بود، روز گذشته اعلام کرد: وزیر راهوشهرسازی پیرو نامه اولی که در ابتدای دولت یازدهم برای درخواست راهاندازی لیزینگ مسکن به بانک مرکزی نوشت، اخیرا نامه دومی نیز برای پیگیری همین خواسته به مقامات ارشد سیستم بانکی ارائه داده و در آن، بر «رفع ممنوعیت فعالیت شرکتهای لیزینگ در حوزه مسکن» تاکید کرده است. مشاور آخوندی به سایت اطلاعرسانی وزارت راهوشهرسازی گفت: وزیر در این نامه، منع پرداخت تسهیلات لیزینگ مسکن را فاقد دلیل منطقی دانسته است. به گزارش «دنیایاقتصاد»، شرکتهای لیزینگ که در حال حاضر تسهیلات پرداختی آنها صرفا در حوزه خرید خودرو متمرکز است، اوایل امسال با مساعد دیدن فضای بازار مسکن، به مسوولان وزارت راهوشهرسازی پیشنهاد «راهاندازی بازار خرید اعتباری مسکن با تسهیلات لیزینگی» را ارائه کردند. این پیشنهاد بلافاصله مورد قبول مسوولان مسکن قرار گرفت اما تاکنون مورد موافقت بانکمرکزی واقع نشده است. البته بانک مرکزی پاییز امسال اعلام کرد موضوع لیزینگ مسکن در دست بررسی است. گفته میشود یکی از دلایلی که طی سالهای اخیر باعث خروج شرکتهای لیزینگ از صحنه تامین مالی مسکن شده، نرخ سود پایین این نوع تسهیلات بلندمدت بوده است. با این حال، ممنوعیت پرداخت وام خرید نیز در این قضیه موثر بوده است. در حال حاضر با توجه به کمشدن شکاف بین نرخ سود پایین و نرخ تورم بالا، لیزینگیها به حضور دوباره در بازار مسکن رغبت نشان دادهاند.
ارسال نظر