گزارش
ویلاها و خانههای اجارهای مازندران ساماندهی میشود
به گزارش ایلنا، در سومین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، دکتر رحمت عباسنژاد، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، با اشاره به دستور کار اول جلسه در خصوص ساماندهی واحدهای پذیرایی بینراهی اعلام کرد: واحدهای پذیرایی غیرمجاز که در چارچوب آییننامه و قوانین مربوط به تاسیسات گردشگری ساخته نشده و نظارت و کنترلی هم بر این واحدها صورت نمیگیرد، هرساله رو به افزایش بوده و مرجعی برای جلوگیری از گسترش این واحدها وجود ندارد.
وی ادامه داد: ساماندهی این مراکز که به صورت افسارگسیخته ایجاد شدهاند، یکی از دغدغهها و چالشهای موجود، اعم از بحث امنیتی، بهداشتی، جانی، روحی و روانی و حتی امنیت صنفی در تاسیسات گردشگری به خصوص واحدهای پذیرایی بین راهی که دارای مجوز هستند را در بر میگیرد که همفکری و چارهجویی دستگاههای ذیربط را میطلبد.
دبیر کارگروه میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری مازندران، اظهار داشت: دستور کار دوم جلسه، ساماندهی ویلاها و منازل استیجاری است که هر ساله مشکلات خاص خود را در بحث ترافیک توسط تابلوبهدستان و تصادفات ناشی از ترافیکهای فوق را منجر میشود و همچنین ناامنی جانی و روانی که برای مسافران و هم استانیها را نیز شامل میشود.
دکتر عباسنژاد، با اشاره به حجم بالای مسافران و گردشگران در ایام تابستان، اعلام کرد: ایجاد و نصب کیوسکهای اطلاعرسانی جهت رزرو ویلاها و منازل استیجاری که به صورت متحدالشکل در مبادی ورودی شهرهای استان تعبیه شوند و همچنین ایجاد وبسایت جهت رزرو اماکن اقامتی در سطح استان از راهکارهای مناسب برای جلوگیری از این مشکلات است.
در ادامه عبدالوحید فیاضی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و انتخابات استانداری مازندران، در جلسه فوق اشاره کرد: تامین ارتقای امنیت اجتماعی، از مهمترین موضوعات در استان است که دو موضوع مطرح شده اعم از مراکز پذیرایی بین راهی غیرمجاز و منازل و ویلاهای استیجاری از عوامل ایجاد چالش در بحث امنیت محسوب میشوند که نیاز به همکاری و تعامل نیروی انتظامی و سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری مازندران در تعدیل این موضوع است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و انتخابات استانداری مازندران، در ادامه افزود: پیشرفت صنعت گردشگری در استان، با ایجاد شاخصههای امنیت امکانپذیر است که موجب بالا رفتن رضایت گردشگران و مسافران از سفر به استان میشود.
وی، همچنین عنوان کرد: بالا بردن خدمات و تنوع خدمات در چندین سطح با در نظر گرفتن درآمد خانوادهها عامل مهم دیگری برای بالا بردن سطح رضایت مسافران
است.
مهندس قناعت، رییس کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، مصوبات جلسه را چنین اعلام کرد: گام اول برای ساماندهی واحدهای پذیرایی بینراهی غیرمجاز، شناسایی مراکز فوق است که باید توسط کمیته تسهیلات اسکان و خدماترسانی، ستاد تسهیلات و توسعه سفر در استان مازندران انجام گیرد تا مجوز موقت از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری مازندران برای آنها صادر شود.
همچنین، ساماندهی ویلاها و منازل استیجاری و ایجاد وبسایت اطلاعرسانی و نصب کیوسکهای اطلاعرسانی توسط سه کمیته تسهیلات اسکان و خدماترسانی و کمیته نظارت بر ساخت و سازهای ساحلی و کمیته فرهنگی و اطلاعرسانی ستاد تسهیلات وتوسعه سفر در استان مازندران انجام پذیرد.
ارسال نظر