گرانترین جزایر خصوصی دنیا
جزیره «فرادورا» که به قیمت ۷/۳۹میلیون دلار فروخته شد، گرانترین جزیره خصوصی سال ۲۰۰۶ به شمار میآید. این جزیره ۵/۵هکتاری در خلیج سن مگوییل در اسپانیا واقع شده است. دور تا دور آن را صخرههای بلند فرا گرفته و دارای یک ویلای سفید بزرگ است
جزیره «فرادورا» که به قیمت ۷/۳۹میلیون دلار فروخته شد، گرانترین جزیره خصوصی سال ۲۰۰۶ به شمار میآید. این جزیره ۵/۵هکتاری در خلیج سن مگوییل در اسپانیا واقع شده است. دور تا دور آن را صخرههای بلند فرا گرفته و دارای یک ویلای سفید بزرگ است
الهام حمیدی - اگر تصورشما از یک جزیره خصوصی، مکانی مناسب برای بیماران اعصاب یا عاشقان دل شکسته و افسرده است، کاملا در اشتباهید. جزایر خصوصی با سواحل دنج، دید 360 درجه و سکوت و انزوای منحصر به فردشان مکانی مخصوص میلیاردرها و هنرپیشههای پولدار هستند.
اگر شانس بیاورید و در یک بخت آزمایی برنده شوید یا در تجارت خود به پول زیادی دست پیدا کنید، اولین فکری که به ذهنتان میرسد، خرید یک جزیره است. اولین و مهمترین انگیزه خرید یک جزیره خصوصی کاملا واضح است: خصوصی بودن آن! یک مرز دریایی دورتادور جزیره را فراگرفته که از هر دیوار سنگی با برجهای دیده بانی یا انواع درهای اتوماتیک بهتر عمل میکند. هیچ همسایه پرسروصدایی مزاحمتی ایجاد نمیکند و هیچ عکاس یا خبرنگار کنجکاوی نمیتواند راهی بهاین مکان پیدا کند. علاوه بر این، مالک یک جزیره بودن، حس خوبی را در انسان ایجاد میکند. قیمت جزایرخصوصی متفاوت است. برای مثال یک جزیره کوچک بدون ساحل، در منطقهای سرد یا با امنیت کمتر به قیمت ۲۰۰۰۰۰دلار به فروش میرسد.
«فرهاد ولادی» از شرکت بینالمللی خرید و فروش جزایر خصوصی ولادی درهامبورگ میگوید: «جزایرخصوصی خوب بسیار کمیاب هستند. بسیاری از جزایر به دلیل منابع طبیعی بودنشان اجازه فروش ندارند و برخی از آنها در قطعات کوچکتر به فروش میرسند.» بعضی از جزایر نیز به تفریحگاههای عمومی تبدیل شدهاند. بعضی مالکان جزایر خصوصی خوب نیز تحت هیچ شرایطی قصد فروش آنها را ندارند. در برخی از کشورها مانند فیلیپین خارجیها حق خرید جزیره ندارند.
در لیست گرانترین جزایر خصوصی دنیا درسال 2006 که توسط سایت فوربس منتشر شده، گرانترین جزیره به قیمت 40میلیون دلار فروخته شده است. جزیره «فرادورا» که متعلق به کشور اسپانیا است، دارای یک ویلای مسکونی بسیار شیک است. احتمال میرود که جزایردیگری با قیمتهای بالاترنیز معامله شده باشند که امکان دسترسی به اسناد آنها وجود ندارد و کاملا محرمانه محسوب میشوند. فهرست مالکان جزایر خصوصی بسیار طولانی است. مل گیبسون برای خرید جزیره صخرهای خود به نام «فیجان» مبلغ 15میلیون دلار پرداخت کرده است. ریچارد برونسون در کمال درایت چندین دهه پیش جزیره «نکر» را خریداری کرد که رشد قیمت باورنکردنی داشت. مارلون براندو سالها در جزیره فرانسوی خود به نام «Tetiaroa» زندگی کرد. این جزیره اکنون تبدیل به تفریحگاه طبیعی شده است. بیل گیتس هم با اینکه هنوز مالک جزیره خصوصی نشده، ولی گزارشها حاکی از علاقه وی به جزیره 25میلیون دلاری Grand Bogue Caye با مساحت 130هکتار و صدها متر ساحل بکر است.
ولی همه میلیاردرها و چهرههای سرشناس هم مالک جزایر خصوصی نیستند. زیرا تعداد این جزایر در دنیا بسیارکم است و دیگر اینکه همه از چنین خلوتی لذت نمیبرند.
بهترین و گرانترین جزایر دارای سواحل تفریحی، آبهای تمیز برای شنا کردن و ماهیگیری، وتراسهایی برای صرف شام هستند. البته در یک جزیره انتظار صرف شام در رستوران، خرید یا بازدید از موزهها را نباید داشت.
نکتهای که درزمان خرید جزایر خصوصی باید در نظر داشت، چگونگی دسترسی به آنها است. بعضی ازاین جزایر برای فرود یک هواپیما مساحت کافی ندارند یا ممکن است اسکله آن فقط برای پهلو گرفتن یک قایق کوچک مناسب باشد. همچنین یک جزیره باید امکاناتی مانند برق و آب آشامیدنی نیز داشته باشد. این نکته را هم باید به خاطر داشت که جزایر در معرض آسیب دیدگی بر اثر املاح دریا، حشرات و بلایای طبیعی مانند موجهای بزرگ و توفانها هستند. حتی میلیاردها هم ممکن است از ساخت و ساز بعد از هر توفان خسته شوند. هزینه ساخت یک خانه در جزیره بسیار گران است زیرا کلیه مواد اولیه باید با قایق به جزیره منتقل شوند. در سالهای اخیرپیشرفت فناوری زندگی در جزایر را ارزانتر و راحتتر کرده و از انزوای آنهاکاسته است. برای مثال استفاده از انرژی خورشیدی و انرژی باد برای تولید برق و فناوری تولید آب شیرین در سالهای اخیر زحمت بسیاری از جزیره نشینان را حل کرده است. در گذشتههای دور عدم امکان ارتباط مشکل اصلی جزایر خصوصی بود. کسی اگرمیلیونها دلار هم پول داشت نمیتوانست تلفنی با خارج از جزیره ارتباط داشته باشد و فقط باید به رادیو اکتفا میکرد. امروزه حتی در دور افتادهترین جزایر هم امکان برقراری ارتباط با تلفنهمراه وجود دارد و حتی اگر این امکان برای تلفن همراهی فراهم نشود، به کمک ماهواره میتوان بهاینترنت، تلویزیون و تلفن دسترسی داشت. یک جزیره خصوصی همواره تصور یک جزیره استوایی با درختهای نخل را در ذهن ایجاد میکند در حالی که انواع جزایر خصوصی در دنیا وجود دارند. میتوان یک جزیره کوچک در آسیا را خرید که برای دسترسی به آن باید ابتدا با هواپیما پرواز کرد سپس مقداری از مسیر را با اتومبیل رفت و پس از آن از قایق برای رسیدن به جزیره استفاده کرد. ولی میتوان جزیرهای هم در نزدیکی ساحل «کانکتیکات» خرید که بتوان هرروز به نیویورک رفت و آمد کرد.
دلالهای جزایر خصوصی معتقدند، هرچه جزیره دورتر باشد فروش آن سختتر است. انزوای جزیره را نمیتوان همواره نکته مثبت آن به حساب آورد. تجربه نشان داده است بزرگ بودن جزیره، حتی اگر از قیمت مناسبی هم برخوردار باشد، نشاندهنده مناسب بودن آن برای خرید نیست. گاهی جزایر کوچکتر و با قیمت کمترآسایش بهتری را برای ساکنان خود فراهم میکنند.
جزیره «فرادورا» که به قیمت ۷/۳۹میلیون دلار فروخته شد، گرانترین جزیره خصوصی سال ۲۰۰۶ به شمار میآید. این جزیره ۵/۵هکتاری در خلیج سن مگوییل در اسپانیا واقع شده است. دور تا دور آن را صخرههای بلند فرا گرفته و دارای یک ویلای سفید بزرگ است. این ویلا دارای یک سالن بزرگ، سینمای خانوادگی، آشپزخانه حرفهای، اتاق غذاخوری با ۱۴ صندلی و بالکنهای فراوان است که یکی از این بالکنها مشرف به استخر شناست. استخر این خانه دارای آبشار و یک بوفه بوده و همچنین دارای مجموعهای از غارهای مصنوعی پیچیده است که شامل یک سالن آفتاب، حمام بخار و سایر تسهیلات تفریحی است. جزیره «فرادورا» توسط بال گرد، قایق یا یک جاده خصوصی کوچک که آن را به جزیره اصلی متصل میکند، قابل دسترسی است. جزیره «پاکاتوآ» در نیوزیلند دومین جزیره خصوصی گران دنیا و ارزش آن معادل ۳۵میلیون دلار است. بیشتر جزایر خلیج «هوراکی» به عنوان منابع طبیعی کنارگذاشته شدهاند. «پاکاتوآ» که شامل یک تفریحگاه غیر فعال است، تنها جزیره مستثنی از این قانون به شمارمیآید. از جمله تسهیلات این جزیره ۲۴ کابین ساحلی، ۳۸ کلبه در کنار تپه، یک زمین گلف، سواحل شنا، دو زمین تنیس کوچک، یک زمین
اسکواش، سالن ژیمناستیک، و رستوران است. نام این جزیره «سرالوو» و در مکزیک واقع شده است. قیمت آن ۳۵میلیون دلار و سومین جزیره گران دنیا است. مساحت این جزیره ۱۴۰۰۰هکتار و دارای سواحل صخرهای و شنی است و از هوای مطبوع و لطیفی برخوردار است. به دلیل عمق زیاد آب در نزدیکی ساحل، این جزیره مکانی ایدهآل برای علاقهمندان به ماهیگیری محسوب میشود. «سرالوو» هنوز توسعه نیافته ولی در صورت سرمایهگذاری مناسب میتواند چندین هتل و زمین گلف را در خود جای دهد و توریستهای زیادی را جذب این جزیره کند.
جزیره «تمپ تیشن» در تایلند با مساحت 8 هکتار و ارزش 30میلیون دلار چهارمین جزیره خصوصی دنیا است.
«تمپ تیشن» در نزدیکی آبهای زیبای پوکت واقع شده و دارای یک اقامتگاه ساحلی با 132 کابین مهمان است. این اقامتگاه در سال 1989 ساخته و در سال 2000 بازسازی شد. اقامتگاه ساحلی این جزیره در صورت نصب یک کارخانه آب شیرین ساز به مکانی مناسب برای جذب توریست تبدیل میشود. این جزیره دارای سه استخرشنا، باند فرود بال گرد، یک اسکله بتونی، درختان نخل رویایی و سواحل شن سفید است.
جزیره «کاریتاس» در نوع خود در دنیا منحصر به فرد است. مالک این جزیره میتواند با یک ساعت رانندگی در مرکز شهر نیویورک باشد. مساحت این جزیره ۵/۱ هکتار و ارزش آن ۲۵میلیون دلار است. «کاریتاس» دارای یک خانه ۱۳۰۰ متر مربعی سنگی است که در سال ۱۹۰۶ ساخته شده است. ورودی این خانه بزرگ از سنگ مرمر و کف آن از چوب بلوط است. آشپزخانهاین خانه دو طبقه و کتابخانه آن دارای سقف کلیسایی است. این ملک همچنین یک استخر چند طبقه، استخر آب شور، یک اسکله، خانه مهمان، خانه خدمتکاران و چندین باغ را در خود جای داده است.
ارسال نظر