شهردار تهران در پیامی‌به مناسبت شانزدهمین کنفرانس جامعه جهانی ایمن عنوان کرد: شهرداری تهران با بهره‌گیری از رویکرد اجتماع‌محور در راستای تامین، حفظ و ارتقای محله‌های ایمن گام برداشته است. بنابراین امیدواریم با بهره‌گیری از تجارب ارزشمند جامعه ایمن به‌زودی شاهد پیوستن کلانشهر تهران به شبکه شهرهای ایمن جهان باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، در پیام شهردار تهران به مناسبت شانزدهمین کنفرانس جامعه جهانی ایمن آمده است: درک این مساله که باید روزانه شاهد مرگ بیش از ۱۶‌هزار نفر در جهان و بیش از ۱۲۰ نفر در ایران بر اثر حوادث، به ویژه حوادث جاده‌ای باشیم، برای هر انسانی موجب تاسف و رنجش است.

در ادامه این پیام آمده است: در کنار مرگ‌های ناشی از انواع حوادث که معمولا در نظام آماری کشورها ثبت می‌شوند، بسیاری از آسیب‌ها، جراحات و معلولیت‌های ناشی از وقوع حوادث در ساختارهای مختلف اجتماعی نظیر خانه، مدرسه، محیط‌های ورزشی و تفریحی نیز وجود دارد که معمولا ثبت و یا گزارش نمی‌شوند و تاسف بار تر آنکه طبق آمارهای جهانی بیشتر این حوادث و هزینه‌های تحمیل شده گریبانگیر اقشار کم‌درآمد جوامع است.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: خوشبختانه در برنامه چهارم توسعه کشور، شاخص‌های مورد نظر برای یک جامعه ایمن از قبیل محوریت انسان سالم در برنامه‌های توسعه، توانمند سازی جامعه، ارتقای کیفیت زندگی، ارتقای ایمنی در محیط‌های اجتماعی و افزایش ایمنی راه‌ها و وسائط نقلیه، پیش‌بینی و اعلام شده که امید است با همیاری و همکاری تمامی‌بخش‌ها و مشارکت فعالانه مردم در کنار استفاده از تجارب جهانی، بستر مناسب برای اقدامات ارزنده در این زمینه فراهم شود.

در ادامه این پیام آمده است: شهرداری تهران نیز با بهره گیری از رویکرد اجتماع محور و از طریق ساختارهای اجتماعی و سپردن امور مردم به خودشان در همه سطح (تعیین اولویت‌ها،برنامه ریزی، اجرا و ارزشیابی) با محوریت خانه‌های سلامت که در هر محله ایجاد و توسط مردم و بخش‌های مختلف اداره خواهد شد، در راستای تامین، حفظ و ارتقای محله‌های ایمن گام برداشته و امیدوار است با همت عالی شهروندانش و بهره‌گیری از تجارب ارزشمند جامعه ایمن به زودی شاهد پیوستن کلانشهر تهران به شبکه شهرهای ایمن جهان باشیم.