مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه معاونت شهرسازی شهرداری تهران گفت: با مالکان واحدهای مسکونی و تجاری بدون پارکینگ برخورد قانونی می‌شود. فرزان شیروان‌بیگی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس، با بیان اینکه برای تامین کسری پارکینگ خودروهای موجود باید یک طرف خیابان‌های تهران را به پارکینگ اختصاص داد، تصریح کرد: فروش پارکینگ‌های عمومی (طبقاتی یا همسطح) با سند ۶ دانگ از جمله راهکارهای حل مشکل کمبود پارکینگ است.

وی تاکید کرد: همه موظف هستند واحدهای مسکونی و تجاری خود را مجهز به پارکینگ کنند.

به گفته وی، شهرداری درصدد است برای رفع مشکل کمبود پارکینگ، هم خود در این رابطه سرمایه‌گذاری کند و هم سرمایه‌گذاران را نسبت به ساخت پارکینگ تشویق کند. ضمن آنکه مردم را نیز نسبت به ضرورت مشارکت در اجرای این طرح و تبعات زیست محیطی مساله آگاه ‌سازد.

مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه معاونت شهرسازی شهرداری تهران، تعداد املاک موجود در شهر تهران را ۹۲۰‌هزار ملک عنوان کرد و افزود: برای یک‌میلیون و ۷۰۰‌هزار واحد مسکونی که در تهران داریم به طور متوسط برای هر‌کدام یک پارکینگ نیاز است، بر همین اساس ضوابط جدیدی در خصوص الگوی احداث پارکینگ تدوین شده که برای تصویب به کمیسیون ماده ۵ ارسال شده است.

وی با تاکید بر اینکه صدور پایان کار منوط به داشتن پارکینگ است، خاطرنشان کرد: با ساختمان‌هایی که قبل از سال ۴۹ احداث شده‌اند، چون مقررات طرح جامع تهران شامل حال آنها نمی‌شود اگر بدون پارکینگ احداث شده باشند کاری نداریم.

شیروان‌بیگی تاکیدکرد: با واحدهایی که بدون پارکینگ ساخته شده باشند و یا اگر برای شهرداری ثابت شود که واحدی دارای پارکینگ بوده، اما کاربری آن تغییر داده شده است، با آنها از طریق کمیسیون‌های ماده ۵ و ۱۰۰ برخورد قانونی می‌شود.