جزئیاتی از پرونده ساخت مصلای تهران تشریح شد
اعلام ارزشریالی مصلای تهران
گروه مسکن- لیلا درخشان: مسوول احداث ساختمانهای دولتی که اخیرا پرونده ۲۹ ساله «ساخت مصلای تهران» به او تحویل داده شده، میگوید اگر بودجه مورد نیاز تامین شود، مصلا سال ۹۲ تکمیل و آماده بهرهبرداری خواهد بود.
مصلا سال۹۲ تکمیل میشود
گروه مسکن- لیلا درخشان: مسوول احداث ساختمانهای دولتی که اخیرا پرونده ۲۹ ساله «ساخت مصلای تهران» به او تحویل داده شده، میگوید اگر بودجه مورد نیاز تامین شود، مصلا سال ۹۲ تکمیل و آماده بهرهبرداری خواهد بود. پروژه مصلای تهران در زمینی به مساحت ۶۰ هکتار از ابتدای دهه۷۰ در حال ساخت است، اما تنها آماری که درباره کل هزینههای این پروژه دردسترس است به فاصله سالهای ۸۵ تا ۸۹ مربوط میشود؛ بهطوریکه معاون وزیر مسکن در این باره میگوید طی ۴ سال گذشته رقمی معادل ۱۲۰ میلیارد تومان به این پروژه تخصیص داده شده و برای تکمیل کامل آن نیز به ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
محمدجعفر علیزاده درباره هزینههایی که پیش از این در مصلا انجام شده، گفت: اطلاعی در این باره موجود نیست، اما میتوان برای آن تحقیق کرد.
به گزارش دنیایاقتصاد، ساخت و تکمیل مصلای تهران اخیرا به وزارت مسکن محول شده و مسوول احداث ساختمانهای دولتی در این وزارتخانه، به عنوان مجری مصلا در حال حاضر مشغول به کار است.
منابع مطلع از ارزش ریالی زمین مصلا معتقدند از آنجا که این پروژه در تپههای عباسآباد -یکی از بهترین نقاط پایتخت- ساخته شده و مساحت زمین آن فوقالعاده زیاد است، قیمت هر متر مربع این زمین حدود یک میلیون تومان برآورد میشود که به این ترتیب، با احتساب هزینههای ساخت، مصلا در حال حاضر حدود هزار میلیارد تومان ارزش ریالی دارد.
معاون وزیر مسکن و مدیرعامل سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی با بیان اینکه پروژه مصلا تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، سال ۹۲ را به عنوان سال اتمام این پروژه برآورد کرد.
علیزاده در گفتوگو با «دنیایاقتصاد» تصریح کرد: به موجب برنامهریزیهای صورت گرفته در چشمانداز نهایی ساخت و تکمیل پروژه مصلا مقرر شده است که ۶۰۰ هزار مترمربع ساختوساز صورت بگیرد، اما هسته اصلی بنای مصلا در مساحتی به وسعت ۳۰۰ هزار مترمربع صورت گرفته است که عملیات تکمیل آن از سال ۸۵ به وزارت مسکن محول شد و تاکنون ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث آن اختصاص داده شده است که این پروژه ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
پاسخ به اصرار براثر تورمی قانون یارانهها
معاون وزیر مسکن در امور احداث و تکمیل ساختمانهای دولتی در ادامه گفتوگو با دنیایاقتصاد با اشاره به اینکه عدهای اصرار دارند که بگویند که قانون یارانهها، قیمت مسکن و هزینه ساختوساز را افزایش داده است، افزود: حجم ساختوسازهای دولتی به مراتب بیشتر از ساختوسازهای مسکونی است؛ بهطوریکه برای احداث یک بیمارستان ۱۴۰۰ عامل و مواد اولیه باید تامین شود، اما مجموعه آنچه طی ماههای اخیر در حوزه ساخت ساختمانهای دولتی انجام شده نشان میدهد هیچ اثر تورمی ناشی از قانون یارانهها، متوجه هزینههای ساخت نشده است.
ارسال نظر