مدیر کل تدوین ضوابط و مقررات شهرداری تهران با بیان اینکه در هر ناحیه تهران یک دفتر خدمات الکترونیک ایجاد می‌شود، گفت: تا پایان سال همه امور قابل واگذاری به استثنای امور کسب در حوزه شهرسازی و معماری به این دفاتر واگذار می‌شود. به گزارش خبرگزاری مهر، محمد داوود غفاری با بیان اینکه عملکرد دفاتر خدمات الکترونیک به طور مستمر از سوی اداره کل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه مورد ارزیابی قرارمی‌گیرد، ادامه داد: این نظارت از طریق بازدیدهای سیستماتیک اتوماسیونی و همچنین بازدیدهای دوره‌ای از این دفاتر انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: به این منظور یک چک لیست فنی با ۳۴ آیتم که شامل موضوعاتی مانند میانگین مدت زمان انتظار تشکیل پرونده، کیفیت اسکن مدارک و صحت آرشیو موقت، میانگین مدت زمان بازدید، تعداد پرسنل بازدید و همچنین یک چک لیست ۱۵ آیتمی ‌با محوریت موضوعاتی همچون بررسی تکریم ارباب رجوع، رضایت ارباب رجوع، مطابقت اخذ تعرفه خدمات با مصوبات، تهیه شده است که عملکرد دفاتر براساس آنها ارزیابی می‌شود. وی تصریح کرد: بر همین مبنا دفاتری که از عملکرد خوبی برخوردارهستند مورد تشویق و در صورت مشاهده ضعف یا تخلف، با آنها برخورد می‌شود.

به گفته مدیر کل تدوین ضوابط و مقررات شهرداری تهران، در ادامه تحقق اهداف شهر الکترونیک تعداد ۶۷ دفتر خصوصی خدمات الکترونیک موجود در تهران افزایش می‌یابد و شهرداری درصدد است تا در هر ناحیه یک دفتر خدمات الکترونیک ایجاد کند.