تاکید قالیباف بر اخذ عوارض سنگین از واحدهای مسکونی خالی از سکنه
شناسایی خانههای خالی در تهران آغاز شد
گروه مسکن- لیلا درخشان: شهردار تهران بار دیگر بر دریافت عوارض سنگین از خانههای خالی تاکید کرد و گفت: هماکنون مقدمات کار در شهرداری در حال انجام است و به محض پایان رسیدن عملیات شناسایی خانههای خالی، اخذ مالیات از این خانهها آغاز میشود. دکتر محمدباقر قالیباف روز گذشته در حاشیه مراسم افتتاح همزمان شش ایستگاه آتشنشانی در شهر تهران گفت: در راستای اجرایی کردن مصوبه شورای شهر در دریافت عوارض از خانههای خالی از سکنه، هماکنون طرح ممیزی این منازل را در سطح شهر در دست اجرا داریم.
شهردار با بیان اینکه ۲۰۰هزار واحد مسکونی خالی از سکنه در شهر تهران وجود دارد، افزود: همزمان در بخشهای مختلف شهر کار شناسایی این خانهها انجام میشود تا از آنها عوارض بیشتری دریافت کنیم.
به گزارش دنیای اقتصاد، شهردار تهران در حالی تعداد خانههای خالی در شهر را ۲۰۰هزار واحد مسکونی عنوان میکند که برابر نتایج سرشماری نفوس و مسکن سال ۸۵، از ۲میلیون و ۲۰۰هزار واحد مسکونی موجود در شهر تهران فقط ۵۹هزار و ۹۱ خانه خالی از سکنه است.
اگر فرض کنیم از سال ۸۵ تاکنون بر تعداد این خانهها افزوده شده که قطعا همین طور است در این صورت نهایت تعداد آنها دو برابر شده و به ۱۰۰هزار خانه خالی رسیده است.
با این حساب ۱۰۰هزار خانه خالی در برابر ۲میلیون واحد مسکونی موجود در شهر نشان دهنده خالی بودن ۵درصد کل خانههای تهران است که این رقم نیز بر اساس نرم جهانی رقمی طبیعی و استاندارد است و نیازی به کاهش آن از طریق مالیات سنگین نیست.
شهردار تهران در حاشیه مراسم افتتاح همزمان شش ایستگاه آتشنشانی از انعقاد قراردادی تحت عنوان طرح رفاه شهری بین سازمان آتشنشانی و بیمه کارآفرین خبر داد و گفت: طرح بیمه رایگان آتش سوزی دو میلیون واحد مسکونی از ۱۲ فروردینماه آغاز شده است و واحدهای مسکونی شهر تهران را تا سقف ۵میلیون تومان بیمه خواهد کرد. شهردار تهران اضافه کرد: دو میلیون تومان از مبلغ این بیمه برای خسارت ساختمانی و سه میلیون تومان نیز برای خسارت لوازم منزل خواهد بود که بیمه کارآفرین براساس گزارش سازمان آتشنشانی پرداخت میکند. وی خاطرنشان کرد: برای این بیمه نیازی به مراجعه مردم نیست و با اطلاعرسانی و مراجعه به درب منازل، بیمه اجرایی میشود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه به صنعت بیمه در کشور توجه چندانی نشده است و از توسعه این صنعت غافل شدهایم، خاطرنشان کرد: صنعت بیمه ما از کشورهای توسعه یافته عقبتر است و با توجه به اینکه ایران جزو ۱۰ کشور حادثهخیز جهان محسوب میشود باید تلاش شود که صنعت بیمه در کشور از پیشرفت مقبولی برخوردار شود. این در حالی است که متاسفانه در چند دهه گذشته این صنعت تنها در قالب صنعت دولتی نگه داشته شده است که این مهم حاکی از وجود نقاط ضعف جدی در این بخش است.
سیاست ما در بافتهای فرسوده؛ دخالت مستقیم مردم
شهردار تهران همچنین در ادامه سخنان خود درباره سیاست شهرداری تهران در مورد بافتهای فرسوده گفت: سیاست قطعی در بحث بافتهای فرسوده این است که افرادی که خود مالک و صاحبخانه هستند کار را انجام دهند و دنبال کنند. شهرداری هم در پایان کار و صدور پروانه به آنها کمک خواهد کرد؛ اما زمینهای کوچک و متراژهای زیر ۱۰۰ متر باید تجمیع شوند.
تاییدیه آتشنشانی قبلاز ساخت اجباری شد
در همین حال در ادامه این مراسم مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهر تهران با اشاره به اینکه شش ایستگاه جدید آتشنشانی در شش منطقه شهر تهران به طور همزمان مورد بهرهبرداری قرار گرفت، گفت: تعداد ایستگاههای آتشنشانی در پایتخت به ۸۷ ایستگاه خواهد رسید. مدیر عامل سازمان آتشنشانی گفت: تمامی نقشههای واحدهای مسکونی در سال ۸۷ باید توسط سازمان آتشنشانی تایید شود.
حاجیبیگی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به استانداردهای جهانی نیازمند ۱۲۰ ایستگاه آتشنشانی هستیم که کار احداث ایستگاههای مورد نیاز با روند قابل قبول در حال انجام است و پیشبینی میشود که تا پایان سال ۸۹ تعداد ایستگاههای مورد نیاز آتشنشانی در شهر تهران احداث و تکمیل شود.
ارسال نظر