یک کارشناس مسکن معتقد است: به اندازه کافی طرح و برنامه در بخش مسکن تدوین شده و در زمینه قوانین و مقررات و طرح‌های کلان کمبودی نداریم، بلکه ضعف در سلیقه‌ای عمل کردن و سیاست‌گذاری‌های ناهماهنگ است. محمدعلی پورشیرازی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره الزام وزارت مسکن برای تهیه طرح جامع ۲۰ ساله مسکن براساس لایحه ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، اظهار کرد: وقتی می‌خواهیم قانون یا طرحی را به مرحله اجرا درآوریم روح حاکم بر آن را در نظر نمی‌گیریم که با چه هدفی این طرح تدوین شده و می‌خواهد به چه نیازی پاسخ دهد، بلکه براساس تصمیمات فردی که از سلیقه ناشی می‌شود وارد میدان عمل می‌شویم.

این عضو هیات‌مدیره انجمن شرکت‌های ساختمان ایران افزود: این مساله سبب می‌شود وقتی مدیران تغییر می‌کنند، هر یک شیوه‌های رفتاری خاص خود را برای اجرای آن طرح یا قانون مذکور پیاده کرده و در واقع با جابه‌جایی آن مدیر، مسیر اجرایی طرح و اهداف آن نیز تغییر می‌کند. به عقیده وی، باید سلیقه‌های فردی را در مدیریت بخش‌های مختلف اقتصادی جامعه به ویژه بخش مسکن حذف کرد و پس از آن با یک بینش جامع و هماهنگ به رفع معضلات بخش مسکن و اجرای برنامه‌های هدفمند پرداخت.

این کارشناس مسکن در پایان تصریح کرد: وقتی در هر دوره برنامه جدیدی را سرلوحه امور اجرایی قرار می‌دهیم، آن وقت چه توقعی می‌توان داشت که تدوین طرح‌های جامع به نیاز‌های بخش مسکن پاسخ دهد، در حالی که هر روز با تدوین طرح و آیین‌نامه‌های گوناگون مسائل این حوزه را پیچیده‌تر می‌کنیم و از اصل ماجرا غافل می‌مانیم.