گروه مسکن- رییس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن اعلام کرده است:

«از ابتدای سال‌جاری تا کنون ۳۳ فناوری نوین ساختمانی جهت ورود به عرصه ساخت‌وساز مورد تایید این مرکز قرار گرفته است. اما هم‌اکنون دو فناوری‌ نوین در قالب سیستم‌های سازه‌ای در عرصه ساخت‌وساز کشور مورد توجه قرار گرفته است.» این گفته معاون وزیر مسکن نشان می‌دهد به‌رغم ورود سیستم‌های نوین ساخت به کشور که می‌توان از طریق به کارگیری آنها سرعت ساخت مسکن را افزایش و در مقابل احیانا هزینه ساخت را کاهش داد، بخشی خصوصی و پیمان‌کاران ساختمانی استقبال ضعیفی از این سیستم‌ها به عمل آورده‌اند.

بی‌میلی سازندگان مسکن به استفاده از فناوری‌های نوین باید مورد کنکاش دولت قرار گیرد. وزارت مسکن می‌تواند علت عدم تمایل به تغییر فاز ساخت‌وساز از سنتی به صنعتی را از بخش‌خصوصی جویا شود.

رییس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن کشور به خبرگزاری مهر گفت: صاحبان فناوری‌های نوین ساختمان پس از اخذ مجوز فعالیت از سوی این مرکز می‌توانند نسبت به راه‌اندازی خط تولید اقدامات لازم را به عمل آورند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر استفاده از شیوه‌های بتنی، فولادی و نیز قالب‌های تونلی به عنوان معمول‌ترین فناوری‌های نوین در بخش ساخت‌و‌ساز کشور مورد توجه قرار دارد.