طی سال‌های اخیر مساله پاسخگویی به نیاز مسکن از سوی دستگاه‌های ذیربط هدف قرار گرفته، اما این امر نباید شرایط شهرسازی و زیست محیطی را تحت تاثیر خود قرار دهد. یک استاد معماری و شهرسازی در گفت‌وگو با ایرنا با اعلام این مطلب اظهار داشت: مسوولان باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که فقط بر ساخت‌وساز مسکن متمرکز نشوند، بلکه احتیاجات محیطی و کیفیت آن نیز مورد توجه قرار گیرد و شرایط محیط‌زیست انسان‌ها را بهبود بخشد.

شهروز تهرانی افزود: حل تقاضای روز افزون مسکن در شهرها نباید به شیوه‌ای برای آن برنامه‌ریزی شود که معضلات دیگری را در پی داشته و اهداف کلان شهرسازی را تحت تاثیر خود قرار دهد.

وی گفت: لازمه توسعه پایدار در ابعاد مختلف برنامه‌ریزی همه‌جانبه است و به شکلی طرح‌ها باید اجرا شوند که آیندگان نیز در محیطی سالم‌تر و برخوردار از امکانات زندگی کنند.

به اعتقاد وی، حرکت‌های عمودی ساختمان‌های بلند مرتبه و مساله کمبود انرژی ، مسائل عمده‌ای را برای ساکنین اینگونه بناها به دنبال دارد و به‌خصوص برای کودکان و کهنسالان دشورای‌هایی را در پی خواهد داشت.

به گفته شهروز تهرانی توسعه ساخت‌وسازها در شهرها به ویژه تهران طی سال‌های اخیر فضاهای شهری را غیرقابل زندگی می‌سازد و کمبود سرویس‌های شهری نیز در این رابطه بر دشواری‌ها می‌افزاید.

وی خواستار توجه مسوولان، طراحان و دست‌اندرکاران سیاست‌های شهری و ساخت‌وساز کشور به مفهوم توسعه پایدار در کلیه جهات آن شد و بر تنظیم دقیق راهبرد و شرایط زندگی مطلوب برای شهروندان تاکید کرد.