خبر
حل مشکل مسکن نباید اهداف کلان شهرسازی را تحت تاثیر قرار دهد
طی سالهای اخیر مساله پاسخگویی به نیاز مسکن از سوی دستگاههای ذیربط هدف قرار گرفته، اما این امر نباید شرایط شهرسازی و زیست محیطی را تحت تاثیر خود قرار دهد. یک استاد معماری و شهرسازی در گفتوگو با ایرنا با اعلام این مطلب اظهار داشت: مسوولان باید به گونهای برنامهریزی کنند که فقط بر ساختوساز مسکن متمرکز نشوند، بلکه احتیاجات محیطی و کیفیت آن نیز مورد توجه قرار گیرد و شرایط محیطزیست انسانها را بهبود بخشد.
شهروز تهرانی افزود: حل تقاضای روز افزون مسکن در شهرها نباید به شیوهای برای آن برنامهریزی شود که معضلات دیگری را در پی داشته و اهداف کلان شهرسازی را تحت تاثیر خود قرار دهد.
وی گفت: لازمه توسعه پایدار در ابعاد مختلف برنامهریزی همهجانبه است و به شکلی طرحها باید اجرا شوند که آیندگان نیز در محیطی سالمتر و برخوردار از امکانات زندگی کنند.
به اعتقاد وی، حرکتهای عمودی ساختمانهای بلند مرتبه و مساله کمبود انرژی ، مسائل عمدهای را برای ساکنین اینگونه بناها به دنبال دارد و بهخصوص برای کودکان و کهنسالان دشورایهایی را در پی خواهد داشت.
به گفته شهروز تهرانی توسعه ساختوسازها در شهرها به ویژه تهران طی سالهای اخیر فضاهای شهری را غیرقابل زندگی میسازد و کمبود سرویسهای شهری نیز در این رابطه بر دشواریها میافزاید.
وی خواستار توجه مسوولان، طراحان و دستاندرکاران سیاستهای شهری و ساختوساز کشور به مفهوم توسعه پایدار در کلیه جهات آن شد و بر تنظیم دقیق راهبرد و شرایط زندگی مطلوب برای شهروندان تاکید کرد.
ارسال نظر