خبر مدیرکل کمیسیون ماده ۱۰۰: به دلیل ارزش افزوده ملک
بیشترین تخلفات ساختمانی در شمال تهران انجام میشود
گروه مسکن- لیلا درخشان: در حالی که سال گذشته بیشترین تخلفات ساختمانی در تهران ناشی از کسری پارکینگ بود اما گزارش کمیسیون ماده ۱۰۰ از آمار تخلفات ساخت وساز حاکی است از ابتدای سال جاری تاکنون عمده تخلفات در حوزه مازاد تراکم و تغییر کاربری بوده است. مدیرکل امور کمیسیون ماده ۱۰۰ معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در جمع خبرنگاران گفت: یکی از احکامی که در طرح جامع توسط شهرداری تهران به مناطق ابلاغ شده، تامین پارکینگ است و براساس این طرح برای هر واحد مسکونی یک پارکینگ تعریف شده است. مهندس کاشف گفت: تخلفات پارکینگ تا پیش از این جزو بالاترین تخلفات ساختمانی گزارش شده به کمیسیون ماده ۱۰۰ بوده است. وی خاطرنشان کرد: اما در حال حاضر تغییر کاربری مسکونی به تجاری و مازاد تراکم در بناهای مسکونی از بیشترین تخلفات گزارش شده است که دلیل وقوع این تخلفات به خاطر ارزش افزوده املاک در مناطق شمالی و بیشتر در مناطق یک تا ۵ صورت میگیرد.
کاشف با اشاره به این که کمترین تخلفات نیز مربوط به تجاوز به گذر بوده است، گفت: پرونده متخلفان در هر منطقه تشکیل و به کمیسیونهای ماده ۱۰۰ ارجاع میشود و پس از بررسی در کمیسیونهای دهگانه براساس میزان تخلف، حکم صادر میشود.
وی گفت: ساماندهی کمیسیونهای ماده ۱۰۰ از مهمترین برنامههای سالجاری است و در همین حال ارجاع پروندهها به شکل الکترونیکی و رایانهای به کمیسیونهای ۱۰گانه از دیگر اقدامات مهم در حال انجام است که به دلیل این که امکان دخالت منابع انسانی در پرونده وجود ندارد، متعاقبا نیز حقوقی از شهروندان تضییع نخواهد شد.
در همین حال مهندس نصرتا... کاشانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز خاطر نشان کرد: طرح جامع تهران تصویب و توسط شورایعالی شهرسازی ابلاغ شده است. طرح تفصیلی مناطق در مقیاس یک ده هزارم آماده شده و بعضی از مناطق نیز مقیاس یک دو هزارم را تهیه و ارائه کردهاند که در حال بررسی است و امید میرود که با تطبیق این طرحها با طرح جامع تصویب و ابلاغ شود.کاشانی تاکید کرد: این طرح اختلاف بارز بین شمال و جنوب تهران را کمرنگ کرده و به عدالت اجتماعی توجه دارد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به رویکرد ناحیه محوری، ادارات شهرسازی در نواحی پیشبینی شده است تا کنترل ساختوسازها و مسائل مختلف شهرسازی را به صورت میدانی و نقش نظارتی شهرداری را بیشتر کنیم.
این مقام مسوول در ادامه گفت: برگزیدگان دفاتر خدمات الکترونیک پس از ۱۰ روز آموزش برای ۷۰ دفتر خدمات الکترونیک که هماکنون آماده است، انتخاب شدند.
وی گفت: برای ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک،یک هزار و ۷۷۶ نفر در فراخوان شرکت کردند که در نهایت ۷۰ نفر از بین آنها انتخاب شدند، ۱۰ روز آموزش دیدند و آماده کار در این دفاتر که تشکیل شده است، هستند.
به گزارش دنیایاقتصاد، در جلسه مرکز نظارت همگانی ۱۸۸۸ درخواست افزایش کنترل و تخلفات ساختمانی، انتقاد از عدم کنترل بر روند ساختوسازها، مشخص نبودن نرخ تراکم، تاخیر در بررسی پروندههای مربوط به شهرسازی و تاخیر در بررسی پروندههای کمیسیونهای ماده ۵ از مهمترین درخواستهای اعلام شده شهروندان به مسوولان شهرداری بوده است.
ارسال نظر