معاون وزیر مسکن و شهرسازی در امور مسکن گفت: با توجه به حجم بالای ساخت‌وساز در کشور شیوه‌های سنتی جوابگو نخواهد بود.

به گزارش ایسنا، مهندس منوچهر خواجه دلویی با بیان این مطلب افزود: کمتر از پنج‌درصد ساخت‌وسازها در کشور با شیوه‌های نوین هماهنگ است و باید در این بخش به سمت استفاده از تکنولوژی روز حرکت کنیم. خواجه دلویی با اشاره به اینکه تا سال ۹۲ با توجه به هرم سنی جمعیت نیاز به ۵/۴میلیون واحد مسکونی خواهیم داشت، اظهار کرد: باید جهشی که سال گذشته در بخش ساخت مسکن داشتیم ادامه پیدا کند تا پاسخگوی این نیاز باشیم.

معاون وزیر مسکن و شهرسازی در امور مسکن تصریح کرد: در بخش مسکن شهری از ۴۱۴‌هزار واحد مسکونی در سال ۸۳ به ۸۵۰‌هزار واحد در سال ۸۶ رسیدیم که این رشد باید ادامه داشته باشد.

وی با تاکید بر این‌که ضرورت تجدید نظر در فرآیندهای مربوط به صنعت ساختمان و مسکن احساس می‌شود، افزود: ایجاد اصلاحات در تمام بخش‌های آن آغاز شده و دنبال می‌شود.

خواجه دلویی تجدید نظر در بخش طراحی، نظام کنترل، نظارت و اجرای ساخت‌وساز را امری لازم دانست و گفت: با اصلاح این بخش، مشکلات فراروی صنعت ساختمان تا حدودی برطرف خواهد شد.

وی تولید مصالح ساختمانی را نیازمند ایجاد کیفیت عنوان و اذعان کرد: نظام تولید ساختمان نیز در بخش تربیت نیروی انسانی به اصلاح نیاز دارد که آموزش کارگران ساده، ماهر و کاردان‌ها مد نظر قرار گرفته است.

معاون وزیر مسکن و شهرسازی در امور مسکن ادامه داد: تامین نیروی انسانی ماهر از ضروریات است که طی برنامه مصوب از سال ۸۶ به صورت قانون درآمده و ابلاغ شده است که باید تمامی کارگران بخش ساخت‌وساز را ملزم به گذراندن دوره‌های آموزشی و اخذ کارت مهارت کنیم.