۱۵ ماموریت ویژه کارگروه مسکن
محمد سعیدیکیا وزیر مسکن و شهرسازی، سید مسعود میرکاظمی وزیر بازرگانی، غلامحسین محسنی اژهای وزیر اطلاعات، غلامحسین الهام وزیر دادگستری، سید مهدی هاشمی سرپرست وزارت کشور، محمد عباسی وزیر تعاون، ابراهیم عزیزی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور و مسعود زریبافان اعضای کارگروه مسکن به شمار میروند. جلسات این کارگروه در حضور رییسجمهور تشکیل میشود.
۱۵ ماموریت ویژه به شرح ذیل است:
هیات دولت به پیشنهاد رییسجمهوری ۱۵ ماموریت ویژه به کارگروه مسکن محول کرد.
محمد سعیدیکیا وزیر مسکن و شهرسازی، سید مسعود میرکاظمی وزیر بازرگانی، غلامحسین محسنی اژهای وزیر اطلاعات، غلامحسین الهام وزیر دادگستری، سید مهدی هاشمی سرپرست وزارت کشور، محمد عباسی وزیر تعاون، ابراهیم عزیزی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور و مسعود زریبافان اعضای کارگروه مسکن به شمار میروند. جلسات این کارگروه در حضور رییسجمهور تشکیل میشود.
۱۵ ماموریت ویژه به شرح ذیل است: ۱ - انجام وظایف و اختیارات و مسوولیتهای دولت و رییسجمهور در کلیه امور مربوط به املاک، مستغلات، زمین، مسکن و ساختمان در کلیه قوانین و مقررات از جمله قوانین برنامه چهارم توسعه، تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و اصلاحات و الحاقات بعدی آن، وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین، نظام صنفی، قانون موسوم به تجمیع عوارض و قوانین زمین، ساختمان، مسکن و تشویق احداث واحدهای مسکونی استیجاری، قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، تامین و توزیع مصالح ساختمانی و چگونگی روش ساختوساز ساختمان و اعطای تسهیلات بانکی و پرداخت یارانهها، مالیاتهای مستقیم، مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی و قوانین و مقررات سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و قانون پولی و بانکی و عملیات بانکی بدون ربا و اتخاذ تصمیم، تنظیم و تصویب ضوابط، آییننامهها، تصویبنامهها و دستورالعملهای مربوط به اجرای آنها.
۲ - اتخاد تصمیم یا تنظیم و تصویب آییننامه یا دستورالعمل در خصوص قیمت گذاری، عوارض و مالیات بر املاک و مستغلات، زمین، مسکن موضوع قوانین و مقررات مربوط و تفکیک و تعیین مصادیق اشخاصی که به عنوان شغل، در آمد ناشی از مسکن دارند، موضوع مواد (۹۳)، (۱۰۵) و (۱۳۱) قانون مالیاتهای مستقیم و مشمولان مواد (۵۲)، (۵۹)، (۷۶) و (۷۷) قانون یاد شده و همچنین ساماندهی قراین و ضرایب مالیاتی موضوع مواد (۱۵۲) و بعد قانون مذکور.
۳ - تنظیم ضوابط مربوط به ساماندهی املاک و مستغلات و زمین و مسکن بر اساس قوانین و مقررات مختلف.
۴ - ساماندهی بازار املاک و مستغلات و زمین و مسکن (اعم از ساختوساز، فروش، پیش فروش و اجاره و کنترل قیمت ).
۵ - فراهم نمودن امکانات و منابع مالی لازم .
۶ - انجام وظایف و اختیارات و مسوولیتهای دولت و رییسجمهور در قانون تعزیرات حکومتی مصوب
۲۳/۱۲/۱۳۶۷ مجمع تشخیص مصلحت نظام - و قانون تعزیرات حکومتی - مصوب ۱۹/۷/۱۳۷۳ مجمع تشخیص مصلحت نظام .
۷ - اتخاذ تصمیم در خصوص تامین نیازهای اساسی مردم از جمله مسکن مناسب و نظارت و کنترل امور اقتصادی و هماهنگی راجع به قیمتگذاری، توزیع و ساماندهی اجرای مقررات و ضوابط تعزیرات حکومتی و بازرسی و نظارت و رسیدگی و صدور حکم و اجرای آن .
۸ - هماهنگی و نظارت کنترل دولت بر عرضه املاک و مستغلات و زمین و مسکن در قالب شبکه توزیع.
۹ - جلوگیری از سوداگری و احتکار در بخش املاک و مستغلات و زمین و مسکن.
۱۰ - اتخاذ تصمیمات و تعیین مصادیق مشمول تخلفات تعزیرات که در قانون تعزیرات حکومتی و اصلاحیه آن وسایر قوانین و مقررات بر عهده دولت است.
۱۱ - تعیین ضوابط عرضه املاک و مستغلات و زمین و مسکن و ساماندهی عرضه این کالا در شبکه توزیع بر اساس ماده (۵) قانون تعزیرات حکومتی و سایر قوانین و مقررات.
۱۲ - اعلام ضرورت عرضه املاک و مستغلات و زمین و مسکن موضوع ماده (۴) قانون تعزیرات حکومتی و سایر قوانین و مقررات و تعیین ضابطه موارد عمده تلقی شدن این کالا.
۱۳ - اصلاح تشکیلات و سازماندهی تعزیرات حکومتی و وظایف و اختیارات و مسوولیتهای مربوط.
۱۴ - هماهنگی دستگاههای اجرایی در چارچوب وظایف و اختیارات و مسوولیتهای محول شده و لزوم اجرای تصمیمات و مصوبات کارگروه توسط دستگاه یاد شده و رفع اختلافات بر اساس اصل یکصد و سی و چهارم قانون اساسیجمهوری اسلامی ایران.
۱۵ - ساماندهی تبلیغات مربوط به بخش مسکن.
ارسال نظر