شماره روزنامه ۶۰۴۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۴۰ دنیای اقتصاد

اخبار مدیران - روزنامه شماره ۶۰۴۰

  • مواجهه با سندروم خودویرانگری

    نویسنده: سو ماسون، رئیس هیات‌مدیره هلدینگ بیمارستانی لیورپول یونیورسیتی مترجم: مهدی نیکوئی
    «سندروم ایمپاستر»(‌Imposter Syndrome) یا خودویرانگری را می‌توان نوعی کمبود اعتماد به نفس دانست. اولین ویژگی این سندروم آن است که فرد تصورات دیگران از توانایی‏‏‌های خود را بیش از حد می‏‏‌داند. دومین ویژگی نیز این است که نگران از بین رفتن اعتماد دیگران است. به عبارت دیگر، کسانی را دچار سندروم خودویرانگری می‏‏‌دانیم که برخلاف ظاهر قوی و شایسته‏‏‌ای که دارند، تصور می‌کنند لیاقت موفقیت را ندارند و فریبکارند. اما چنین کشمکشی چقدر بین مدیران زن رایج است؟ چرا اهمیت دارد؟ حل آن وظیفه کیست و چه راهکاری نتیجه می‌دهد؟
  • مدیریت نسل ۴؛ کلید برون‏‏‌رفت از بحران‏‏‌های رکودی و تورمی

    دکتر سینا گرامی - استاد آکادمی دنیای‌اقتصاد
    آنچه در دانشگاه‌‌‌ها و مراکز آموزشی مدیریت تدریس می‌‌‌شود نسل ۳ مدیریت است. نسلی پرعمق و پر از فلسفه‌‌‌های کاربردی مدیریت. نسلی که در آن بازارها نسبتا پایدار بودند و سطح رقابت بسیار کمتر از امروز بود. ابزارهایی که در نسل ۳ مدیریت معرفی شدند به‌‌‌رغم کاربرد زیادشان در کسب و کار، چندان مورد توجه کسب‌و‌کارهای سنتی ایران قرار نگرفت، زیرا اقتصاد ایران یک اقتصاد تورمی و نیمه انحصاری بود و برای رشد و توسعه در این اقتصاد، از منظر صاحبان کسب و کار، علم مدیریت جایگاه چندانی نداشت. اما در این بین بودند شرکت‌‌‌هایی که از علم مدیریت استفاده بهینه کردند و رشدهای شگرفی را به‌‌‌ویژه در سطوح بین‌المللی تجربه کردند.
  • ویندک انرژی: نوید انرژی‌‌‌های پاک در نیجریه

    مترجم: مریم مرادخانی
    چند سالی است که گرمایش زمین و پایداری به سوژه داغ گفت‌‌‌وگوها تبدیل شده‌‌‌؛ به ویژه در عرصه کسب‌وکار. کسب‌‌‌وکارهای نوپا در حال تغییر جهان هستند و در حفاظت از محیط زیست، نقش ایفا می‌‌‌کنند. اما صنایع سنتی‌‌‌تر چطور می‌‌‌توانند نیازهای مداوم و متغیر پایداری را تامین کنند؟ و چطور می‌‌‌توانند از تکنولوژی‌های روز به منظور کاهش آسیب‌‌‌های زیست‌‌‌محیطی استفاده کنند؟ ایها سوالاتی است که مدت‌‌‌ها ذهن «نوسا ایگیان» را درگیر کرده بود. او بنیان‌گذار و مدیر عامل شرکت «ویندک انرژی» واقع درنیجریه است که در این حوزه، گام‌‌‌های موثری برداشته. او درباره چگونگی شکل‌‌‌گیری استارت‌‌‌آپش می‌‌‌گوید: «من که در نیجریه بزرگ شده‌‌‌ام، می‌‌‌دیدم که مدیریت نادرست سیستم‌‌‌های انرژی بر بازدهی جامعه‌‌‌ای که در آن زندگی می‌‌‌کردم، چه تاثیراتی داشت.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر