شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۹ دنیای اقتصاد

اخبار مدیران - روزنامه شماره ۵۸۸۹

  • شمشیر دولبه کنجکاوی کارکنان در سازمان

    مترجم: منا اختیاری منبع: HBR
    در سال‌های اخیر، کنجکاوی در محیط کار به‌‌‌عنوان یک ویژگی ضروری، تحول‌‌‌آفرین و ارزشمندترین خصلتی که رهبران سازمانی می‌توانند داشته باشند توصیف شده است. تحقیقات نشان می‌دهد که کنجکاوی می‌تواند باعث امنیت روانی، حل مساله و نوآوری شود. مطالعه دیگری نشان داده که مدیران کارکنان کنجکاو را - کسانی که از تلاش به‌‌‌منظور یافتن راه‌‌‌حل‌‌‌های جدید برای مسائل پیچیده لذت می‌‌‌برند، مشتاق یادگیری هستند و به دنبال اطلاعات می‌‌‌روند و استراتژی‌‌‌های جدید را توسعه می‌دهند- ماهرتر و خلاق‌‌‌تر از سایر کارکنانشان می‌‌‌بینند و فکر می‌کنند عملکرد بهتری هم دارند. جای تعجب ندارد که سازمان‌ها تشویق شده‌‌‌اند حس کنجکاوی کارکنانشان را ترویج دهند.
  • چگونه به کارکنانتان انگیزه ندهید

    اجازه بدهید چند قانون نانوشته و بدیهی را مرور کنیم. از هر کسی که خود را رهبر فکری می‌‌‌داند باید پرهیز شود: مردی که با کفش جوراب نمی‌‌‌پوشد قابل ‌‌‌اعتماد نیست. شرکتی که روز قدردانی از کارمندان دارد، قدر کارمندانش را نمی‌‌‌داند.
  • روش‌هایی برای کشف بینش مشتری

    نویسنده: Elena Ozeritskaya مترجم : کامران اکبری منبع: HYPE Innovation
    استخراج «بینش مشتری» (Customer Insight)می‌تواند فرآیندی وقت‌‌‌گیر و چالش‌برانگیز باشد و تبیین موثر آن تلاش زیادی می‌‌‌طلبد. بینش مشتری شامل افکار، نظرات و تجارب مردم است که آن را به اشتراک می‌‌‌گذارند و توسط سازمان شناسایی می‌شود و مورد تفسیر قرار می‌گیرد. اگر بیان بینش مشتری حاوی عباراتی چون «من می‌‌‌خواهم» یا «من نیاز دارم» باشد، برای کشف بینش حقیقی مشتری باید دلیل نهفته در پس این عبارات را یافت. کاوش در بینش مشتری شبیه پوست کندن لایه‌‌‌های پیاز است و بنابراین روش‌های کمی تحقیق بازار برای کشف آن چندان مناسب نیستند. اما با روش‌های کیفی و عمیق‌‌‌تر شدن در محرک‌‌‌ها، انگیزه‌‌‌ها، سمبل‌‌‌ها، اسطوره‌‌‌ها و ارزش‌‌‌های مشتری می‌توان دریافت که چه محصول، خدمت یا برندی به راستی در نظرش پر‌اهمیت است. در کشف بینش مشتری باید دید مشتری چه می‌کند، آن را به چه دلیلی انجام می‌دهد و مشکلی که تاکنون کسی به آن توجه نکرده و چیزی در مورد آن گفته نشده، چیست.
  • استفاده از هوش مصنوعی در تولید را با داده‌‌‌ شروع کنید

    مترجم : سید‌حسین علوی‌لنگرودی منبع: MIT alavitarjomeh@gmail.com
    هوش مصنوعی مدت‌‌‌هاست که وارد عرصه تولید شده و امروزه در بسیاری از شرکت‌های تولیدی از هوش مصنوعی برای مانیتورینگ، بهبود فرآیند تولید و کنترل کیفیت در کارخانه‌‌‌ها و خطوط تولید استفاده می‌شود. با این ‌‌‌همه، باید دانست که کلید اصلی موفقیت هوش مصنوعی در حوزه تولید نه سیستم‌های پیچیده هوش مصنوعی، بلکه داده است و بدون استفاده بهینه از داده برآمده از هوش مصنوعی نمی‌توان به وقوع تحولی بزرگ در عرصه تولید امیدوار بود. در این میان، آگاهی دقیق و نگرش درست رهبران و مدیران شرکت‌های تولیدی از فرآیند ورود و نقش‌‌‌آفرینی هوش مصنوعی در تولید و اهمیت حیاتی داده‌‌‌ در این زمینه می‌تواند تا حد زیادی موفقیت آن را تضمین کند و جلوی به بیراهه رفتن شرکت‌ها در این زمینه را بگیرد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر