شماره روزنامه ۶۱۸۴
|

نگذارید کارکنانی که ملزم به حفظ اطلاعات سری سازمان هستند، دچار انزوای اجتماعی و استرس شوند

در بسیاری از محیط‌‌‌های کار، رازداری و محرمانه نگه داشتن اطلاعات یک ضرورت روزانه است؛ از سازمان‌های امنیت ملی گرفته تا شرکت‌های تکنولوژی و ادارات حقوقی و موسسات درمانی. بقای این نهادها اغلب به توانایی‌‌‌شان در حفظ اطلاعات حساس از چشم کنجکاوان بستگی دارد. اگر نتوانند این اطلاعات را حفظ کنند بهای…

زمانی که برای نخستین شغل برجسته مشاوره خود استخدام شدم، می‌‌‌دانستم که اولویتم حرفه‌‌‌ای نشان دادن خود است. هر کاری که از دستم برمی‌‌‌آمد، برای ساختن هویت حرفه‌‌‌ای خود انجام می‌‌‌دادم و خود را با شرایط و هنجارهای کارفرمایم منطبق می‌‌‌کردم. کت‌‌‌ و شلواری اداری از یکی از فروشگاه‌‌‌های معروف ایالات…

    دوشنبه، ۰۳ دی ۱۴۰۳
  • نگذارید کارکنانی که ملزم به حفظ اطلاعات سری سازمان هستند، دچار انزوای اجتماعی و استرس شوند

    رازداری سازمانی: شمشیری دولبه

    در بسیاری از محیط‌‌‌های کار، رازداری و محرمانه نگه داشتن اطلاعات یک ضرورت روزانه است؛ از سازمان‌های امنیت ملی گرفته تا شرکت‌های تکنولوژی و ادارات حقوقی و موسسات درمانی. بقای این نهادها اغلب به توانایی‌‌‌شان در حفظ اطلاعات حساس از چشم کنجکاوان بستگی دارد. اگر نتوانند این اطلاعات را حفظ کنند بهای سنگینی خواهند پرداخت. به عنوان مثال، سرقت مالکیت معنوی، از جمله دزدی اسرار تجاری، برای کسب و کارهای آمریکایی سالانه بین ۲۲۵ تا ۶۰۰ میلیارد دلار هزینه به بار می‌‌‌آورد. هدف از رازداری سازمانی، «حفاظت از مالکیت معنوی ارزشمند، حفظ مزیت رقابتی و مراقبت از داده‌‌‌های مربوط به مشتریان و کارکنان» است، اما در عین حال می‌تواند تاثیرات منفی عمیقی بر سلامت کارکنانی داشته باشد که وظیفه حفظ این اسرار را بر عهده دارند.
  • نگرانی در مورد کارآیی ماشین‏‏‌های خودران همچنان ادامه دارد

    در یک شب تاریک در مارس ۲۰۱۸، الن هرزبرگ در حال هل دادن دوچرخه‌‌‌اش برای عبور از عرض جاده‌‌‌ای با چهار لاین در تمپ آریزونا بود. هرزبرگ یک زن بی‌‌‌خانمان ۴۹ساله بود که روی دوچرخه‌‌‌اش چند جعبه گذاشته و در حال عبور از لاین سوم جاده بود که با یک ماشین خودران اوبر تصادف کرد و در دم جان باخت.
  • زندگی حرفه‌‌‌ای چگونه شخصی شد؟

    زمانی که برای نخستین شغل برجسته مشاوره خود استخدام شدم، می‌‌‌دانستم که اولویتم حرفه‌‌‌ای نشان دادن خود است. هر کاری که از دستم برمی‌‌‌آمد، برای ساختن هویت حرفه‌‌‌ای خود انجام می‌‌‌دادم و خود را با شرایط و هنجارهای کارفرمایم منطبق می‌‌‌کردم. کت‌‌‌ و شلواری اداری از یکی از فروشگاه‌‌‌های معروف ایالات متحده خریدم و آماده شدم که هر روز ساعاتی طولانی را با کار بگذرانم.
    یکشنبه، ۰۲ دی ۱۴۰۳
  • بازار کار بین‌المللی برخی شرکت‌ها را مجبور کرده در مناطق ارزان‏‌تر حقوق بیشتری پرداخت کنند

    چالش‏‌های تعیین دستمزد در دنیای کار رقابتی

    شرکت‌های بین‌المللی به نیروی کار در مکان‌‌های جغرافیایی مختلف چگونه حقوق می‌دهند؟ پاسخ سنتی می‌‌گوید بر اساس آنچه بازار محلی مطالبه می‌کند. اما این پاسخ با فشار نیروی کار جهانی مواجه شده است. با گسترش فعالیت فرامنطقه‌‌ای شرکت‌ها، جذب و حفظ نیروهای برتر سیاست‌‌های منابع انسانی را دگرگون کرده است. از سوی دیگر، افزایش دورکاری باعث شده پاسخ سوالاتی از این دست که اگر نیروی کار به شهر یا کشور دیگری مهاجرت کند، حقوقش باید چگونه تعدیل شود، فوریت بیشتری پیدا کنند.
  • چگونگی ساخت یک ذهنیت مالی برای موفقیت در کسب و کار

    تا به حال از تاثیر ذهنیت مالی مثبت بر توانایی تولید ثروت شنیده‌‌‌اید؟ ذهنیت مالی مجموعه باورهایی است که شما درباره پول دارید و اتفاقا تاثیر قابل‌توجهی بر تصمیمات و رفتارهای مالی شما دارد؛ از نحوه کسب درآمد گرفته تا چگونه خرج کردن، پس‌‌‌انداز و مدیریت مالی.
  • مدیران میانی؛ قهرمانان گمنام سازمان‌ها

    مدیران میانی در سازمان‌ها نقشی حیاتی اما در عین حال محصورشده دارند. آنها هم از سوی رده‌‌‌های بالای سازمان و هم از سمت زیردستان خود تحت فشار هستند. رشد و توسعه مدیران میانی به دلیل جایگاه شغلی‌‌‌شان اغلب دچار تاخیر است و همزمان از قدرت و اختیارات محدودی برخوردارند. همچنین امروزه به طور فزاینده‌‌‌ای به مدیران میانی فشار وارد می‌شود تا در ساختارهای سازمانی تخت‌‌‌تر، با سرعت بیشتر و با زوائد کمتر عملکرد بهینه‌‌‌تری داشته باشند. نتیجه آن عدم‌استفاده کافی از توانمندی‌‌‌های آنها و نهایتا روبه‌‌‌رو شدنشان با قدرنشناسی از تلاش‌‌‌هایشان است.
  • برای صدساله شدن نخست باید متولد شد

    چرا باید هوش مصنوعی را وارد کسب‌ و‌کارتان کنید؟

    امروزه کمتر مدیری را می‌توان پیدا کرد که نسبت به نقش‌‌‌آفرینی درست و کلیدی هوش مصنوعی در کسب‌وکار دید مثبتی نداشته باشد و مخالف استفاده از هوش مصنوعی در شکل‌‌‌گیری فرآیندهای کاری شرکت تحت رهبری خود باشد. با این ‌‌‌همه، سوالی که در ذهن بسیاری از صاحبان کسب‌وکارها و تصمیم‌گیران در شرکت‌ها و سازمان‌ها در خصوص استفاده از هوش مصنوعی مطرح است، این است که بهترین نوع استفاده از هوش مصنوعی در کسب‌وکارها کدام است و چه مزایا و فوایدی را به دنبال دارد؟ از مدیران جوان و تازه‌‌‌وارد انتظار می‌رود دید روشنی از مزیت‌‌‌های اصلی ورود هوش مصنوعی به کسب‌وکار و چشم‌‌‌اندازهای آینده آن داشته باشند و بتوانند صاحبان و سهامداران شرکت را نسبت به‌‌‌ ضرورت و حساسیت استفاده فراگیر از هوش مصنوعی در فرآیندهای کاری متقاعد سازند. در ادامه، به پنج مورد از مهم‌ترین و تعیین‌‌‌کننده‌‌‌ترین مزایای استفاده از هوش مصنوعی در کسب‌وکارهای امروز و فردا اشاره خواهد شد.
    شنبه، ۰۱ دی ۱۴۰۳
  • هفت گام برای متمایزسازی خودتان در دنیای کسب‌وکار؛

    اهمیت ساختن برند شخصی در فرصت‏‏‌سازی

    یک‏‏‌ لحظه به برندهای مورد علاقه خود فکر کنید و آنها را در ذهنتان تجسم کنید. چه چیزی باعث شده تا آنها در ذهن شما ماندگار شوند؟ چه ارزش‏‏‌ها و پیام‏‏‌هایی را به شما منتقل می‌کنند؟ چگونه با شما ارتباط دائمی و قدرتمندی ایجاد کرده‏‏‌اند؟ و چرا شما آنها را دوست دارید؟ واقعیت این است که شما هم به‏‏‌عنوان یک مدیر یا نیروی کار ‏‏‌مانند محصولات و خدماتی که ارائه می‏‏‌شوند و در ذهن مشتریان و عموم مردم باقی می‏‏‌مانند می‌توانید در ذهن خیلی‏‏‌ها ماندگار شوید و خیلی‏‏‌ها را به سمت خود جذب کنید. می‌توانید این کار را از طریق شناساندن خودتان و قابلیت‏‏‌هایتان به دیگران، متمایز ساختن خود از سایرین و برقراری و حفظ ارتباط با اطرافیانتان در محل کار انجام دهید و به این ترتیب برای خود یک «برند شخصی» ایجاد کنید.
  • درک تاب‏‏‌آوری کسب‌ وکارها برای واکنش‏‏‌های متمایز در برابر ناملایمات

    تاب‌‌‌آوری به یک کلمه کلیدی و پراستفاده در کسب و کار تبدیل شده است. در واکنش‌‌‌های کسب و کارها به ناملایمات و رخدادهای نامطلوب، اغلب تمایز میان تاب‌‌‌آوری (Resilience) و مفاهیم مرتبط، مانند استحکام (Robustness) و ضدشکنندگی (Antifragility) نادیده گرفته می‌شود.
  • تحمل خرده‌استرس‌‌‌ها به شیوه‌‌‌های گوناگون

    تاب‌‌‌آوری با عملکرد بهتر در کار، توانایی جلوگیری از فرسودگی شغلی و حتی مقابله با بیماری‌‌‌های جسمی و روحی هم‌‌‌راستاست. ما معمولا بر این باور هستیم که تاب‌‌‌آوری یک امر ذاتی است یا اینکه نیرویی در درونمان است که باید آنقدر خودکاوی کنیم و در خودمان عمیق شویم تا آن را پیدا کنیم. اما تاب‌‌‌آوری به واسطه حمایت خاصی که در دوران سخت زندگی از شبکه ارتباطی‌‌‌مان دریافت می‌‌‌کنیم هم به دست می‌‌‌آید. اگر مجموعه متنوعی از ارتباطات را ساخته باشید و بدانید چطور در مواقع لزوم از آنها حمایت بگیرید، مشکلات حرفه‌‌‌ای و شخصی را راحت‌‌‌تر پشت‌‌‌ سر می‌‌‌گذارید.
    پنجشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳
  • نحوه ایجاد و پیاده‌سازی «استراتژی مدیریت استعداد» در سال ۲۰۲۵

    مرز بین موفقیت و رکود شرکت‌ها

    آیا می‏‌دانستید شرکت‌هایی که دارای استراتژی مدیریت استعداد قوی هستند درآمدشان را ۲.۲ برابر و سودشان را ۱.۵برابر سریع‏‌تر از سایر شرکت‌ها افزایش می‌دهند؟ صرفا تفاوت بین مدیریت استعداد و استفاده استراتژیک از آن، می‌تواند مرز بین موفقیت و رکود یک شرکت را مشخص کند. در این مطلب، مراحل توسعه یک استراتژی مدیریت استعداد که با اولویت‏‌های استراتژیک شرکت شما همسو باشد و همچنین بتواند تعهد کارکنان را افزایش داده و مهارت‏‌های نیروی کار شما را متحول کند، توضیح خواهیم داد.
  • عملکرد بهتر شرکت‌ها با حضور بیشتر زنان در هیات‌مدیره

    طبق اعلام واحد اطلاعات بلومبرگ، حضور زنان در هیات‌مدیره شرکت‌ها از سال ۲۰۱۰ تقریبا سه برابر شده است و شرکت‌هایی که دارای تنوع جنسیتی بیشتری هستند، در مقایسه با هیات‌مدیره‌‌‌های عمدتا مردانه، بازدهی سهام بیشتری داشته‌‌‌اند.
  • بهترین نتایج پایداری چگونه حاصل می‌شود؟

    سال ۲۰۲۴ به آخرین روزهای خود رسیده و نیاز به بازنگری در استراتژی‌‌‌های پایداری کسب‌وکارها احساس می‌شود؛ به‌‌‌ویژه از آن رو که برخی از اتفاقات امسال مانند انتخاب ترامپ به عنوان رئیس‌‌‌جمهور جدید ایالات متحده باب میل بسیاری از هواداران پایداری و دوستداران محیط‌‌‌زیست و جامعه نبوده است.
    چهارشنبه، ۲۸ آذر ۱۴۰۳
  • چگونه می‌توان روابط کسب‌و‌کار با تامین‏‏‌کنندگان و فروشندگان را ارتقا بخشید؟

    همدلی با ذی‌نفعان

    چگونه می‌توانید روابط کسب و کارتان را با تامین‏‏‌کنندگان و فروشندگان ، از طریق رویکردی همدلانه ارتقا ببخشید؟ دکتر برونو روکه سیناکو، نویسنده کتابِ هنر کسب و کار همدلانه (The Art of Compassionate Business) در این مقاله راهکارهای پیشنهادی خود را توضیح می‌دهد. او استراتژی‏‏‌هایی معرفی می‌کند که منجر به پیوندهایی قوی و متکی بر اعتماد برای موفقیت دوطرفه همکاری‏‏‌های تجاری و دوام آنها می‌شود. برخی کسب و کارها به اهمیت روابط بلندمدت با تامین‏‏‌کنندگان و فروشندگان خود توجه می‌کنند و برخی نیز تا حدی از آن غافل می‏‏‌شوند. مشکل آنجاست که توجه به این جنبه انسانی و بیرونی از کسب و کار به طور خودکار اتفاق نمی‏‏‌افتد و بسیاری از فعالان کسب و کار، ابتدا توجهشان جلب عوامل درونی و تلاش برای ارتقای معیارهای کلیدی عملکرد (مانند سودآوری و سهم بازار) می‌شود. در عین حال که نمی‌توان چنین معیارهایی را کم‏‏‌اهمیت دانست، مسأله آنجاست که هیچ شرکتی وجودی مستقل ندارد و تمام آنها وابسته به ذی‌نفعان خود (از جمله کارکنان، مشتریان و تامین‏‏‌کنندگان) هستند. به بیان ساده‏‏‌تر، شرکت‌ها نمی‌توانند بدون حمایت ذی‌نفعان خود به موفقیت برسند.
    سه‌شنبه، ۲۷ آذر ۱۴۰۳
  • باور به توانمندی‏‏‌های فردی، مسیر درست برای تشخیص اولویت‏‏‌ها را پیش رویمان قرار می‌دهد

    «مرکز کنترل»؛ راهی برای تشخیص رضایت شغلی

    همه‌‌‌ ما با محیطی طرف هستیم که روزانه به ما یادآوری می‌کند هیچ‌‌‌چیز قطعی نیست. تا روی چیزی متمرکز می‌‌‌شویم، اولویت‌‌‌های متضاد، ارتباطات پیوسته و هشدارهای جدید بی‌‌‌پایان حواسمان را پرت می‌کنند.
  • هفت نکته در مورد نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد

    مجمع جهانی اقتصاد هر سال رهبران دولت‌‌‌ها، کسب ‌‌‌و کارها و جوامع مدنی را در داووس سوئیس، مرتفع‌‌‌ترین شهر اروپا، گرد هم می‌‌‌آورد تا خط مشی‌‌‌هایی را برای تبدیل دنیا به مکانی بهتر تعیین کنند. اهمیت گفت‌‌‌وگوها – که اغلب در مکالمات خصوصی اتفاق می‌‌‌افتد – نشان‌‌‌‌‌‌دهنده ماموریتی خطیر برای جمع کردن افراد تاثیرگذار در دورانی است که تهدیدها برای ثبات جهانی افزایش یافته است.
    دوشنبه، ۲۶ آذر ۱۴۰۳
  • اهمیت بُعد دیده شدن، شنیده شدن و شناخته شدن در زندگی کاری؛

    بهترین زمان برای بازسازی روابط

    این روزها در بسیاری از نقاط جهان، تعطیلات سال نومیلادی است. فصل تعطیلات، زمان جشن و مهمانی است و البته، فرصتی عالی برای آنکه روابط حرفه‌‌‌ای‌تان را پرورش دهید. در این ماه از سال، افراد معمولا پذیراتر و صادق‌‌‌ترند، بیشتر فکر می‌کنند و ذهنیت مثبت‌‌‌تری دارند. استفاده از این فضا برای برقراری مجدد روابط و احیای ارتباطات می‌تواند زمینه را برای روابط پایدار فراهم کند؛ روابطی که هر دو طرف از آن متقابلا بهره ببرند.
  • سلطه افکار عمومی بر شرکت‌ها

    زمانی بود که شرکت‌ها افکار عمومی را شکل می‌‌‌دادند. آنها از طریق واحدهای بازاریابی و روابط عمومی خود تصمیم می‌‌‌گرفتند که چه داستان‌‌‌هایی به گوش جامعه برسد و چه روایت‌‌‌هایی درباره آنها در گردش باشد. شرکت‌ها مانند یک جعبه سیاه فعالیت می‌‌‌کردند و از سانسور، روایت‌‌‌های انتخابی، تشویق و ارعاب رسانه‌‌‌ها و حتی لابی با سیاستگذاران و نهادهای قضایی برای کنترل داستان‌‌‌هایشان نفع می‌‌‌بردند. این رویه به‌‌‌ویژه بین شرکت‌های آمریکایی رواج داشت ولی به تدریج با ظهور و گسترش رسانه‌‌‌های اجتماعی شرایط تغییر کرد و در حوادثی مانند تیراندازی سال ۲۰۱۸ در مدارس فلوریدا، تغییر داستان به طور کامل اتفاق افتاد.
  • نقش انسان و کامپیوتر در «هوش مصنوعی روان‌شناسانه»

    کن جنینگز، قهرمان بلامنازع مسابقه جیپاردی (یک شوی تلویزیونی و مسابقه سنجش هوش افراد با میلیون‌‌‌ها بیننده در سراسر جهان)، پس از پذیرفتن شکست در برابر ابرکامپیوتر واتسون در سال ۲۰۱۱ گفته بود: «من به برنده بزرگ مسابقه جیپاردی خوشامد می‌‌‌گویم و در برابر او سر تعظیم فرود می‌‌‌آورم.»
    یکشنبه، ۲۵ آذر ۱۴۰۳
  • بهبود تمرکز و شفافیت ذهنی با چند راهکار ساده؛

    مهار فاکتور استرس در تصمیم‌گیری‏‏‌های مهم

    تصمیم‌گیری همیشه سخت است و تصمیم‌گیری‏‏‌های کاری از این قاعده مستثنی نیستند، چون بسیاری از تصمیمات روزمره ما در محل کار اگر اشتباه باشند، می‌توانند عواقب سنگینی در پی داشته باشند. پول و درآمد، تعدیل نیرو و ارتباط با مشتریان همه و همه در گرو این هستند که بتوانیم سریع و درست تصمیم بگیریم. اما حتی در بهترین شرایط هم، اتخاذ تصمیمات کاری سخت است و ما بیشتر مواقع در بهترین شرایط خود نیستیم. خیلی وقت‏‏‌ها خسته و فرسوده‏‏‌ایم و فشارهای کاری و زندگی شخصی باعث شده‏‏‌اند ذهن و احساساتمان بیش از حد تحت فشار قرار بگیرند.
    شنبه، ۲۴ آذر ۱۴۰۳
  • اکونومیست درباره پابندهای کارکنان در شرکت‌ها هشدار داد؛

    بردهای سریع از قوانین احمقانه؛ معجزه مدیرعامل جدید

    بیشتر شرکت‌ها حداقل یک قانون دست‌وپاگیر دارند که چون مدیران درگیر مسائل بزرگ‌تر سازمان شده‌اند، از آن غافل می‌شوند. این فرصتی است برای مدیران تازه‌وارد تا از این قوانین غیرمنطقی برای رسیدن به «دستاوردهای سریع» استفاده کنند. کافی است از کارکنان بپرسند «چه چیزی آنها را آزار می‌دهد؟»
    پنجشنبه، ۲۲ آذر ۱۴۰۳
  • عوامل مهم در شکل‌دهی احساسات منفی و اضطراب‏‏‌آور در کارکنان؛

    خطای مدیریتی ایلان ماسک

    مدیریت ذره‌بینی، یعنی دخالت وسواس‌گونه مدیران در همه تصمیم‌گیری‌های سازمان؛ چیزی که باعث آرامش خاطر مدیر می‌شود، اما ۷۳درصد کارکنان آن را عامل احساسات منفی و اضطراب‌آور خود در محیط کار می‌دانند. حتی ایلان ماسکی که به این سبک مدیریت مشهور است، حالا از موضع خود عقب‌نشینی کرده‌است.
  • اقدام مناسب در بهترین زمان رهاورد درمان چندتخصصی است

    دکتر شقایق حساس‌یگانه، از متخصصان رادیوانکولوژی بیمارستان محک گفته: در درمان سرطان باید از دیدگاه‌‌‌های مختلف به بیماری نگاه کرد و تنها یک دیدگاه تخصصی درمانگر نیست. اغلب در درمان سرطان کودکان یک درمان کفایت نمی‌‌‌کند و باید از جراحی، شیمی‌‌‌درمانی و رادیوتراپی یا حتی درمان‌‌‌های تکمیلی مانند فیزیوتراپی، شنوایی‌‌‌سنجی و کاردرمانی نیز استفاده کرد.
  • اهمیت حمایت ذی‌نفعان در فرهنگ پایداری کسب‌و‌کارها

    زیستگاه ما، سیاره زمین در حال تجربه تغییرات متعدد و شدیدی است که از چند زاویه بر عملکرد کسب‌وکارها اثر گذاشته است. از یک سو، افکار عمومی به طور روزافزون خواهان توجه بیشتر به مسائل زیست‌‌‌محیطی و اجتماعی هستند و از سوی دیگر، هر تغییر کوچکی در محیط‌‌‌زیست بر عملکرد کسب‌وکارها و شیوه فعالیت‌‌‌های آنها اثر می‌‌‌گذارد.
  • استقبال آمریکایی‏‏‌ها از سرویس «الان بخر، بعدا پرداخت کن»

    در سال‌های اخیر، سرویس‌‌‌های «الان بخر، بعدا پرداخت کن» (BNPL) در آمریکا به سرعت محبوبیت پیدا کرده و جای کارت‌‌‌های اعتباری یا دیگر راه‌های پرداخت «سنتی» را گرفته است.
    چهارشنبه، ۲۱ آذر ۱۴۰۳
  • سرمایه‏‏‌گذاران دیگر نمی‌توانند سود سریع را فدای رشد کنند؛

    مهلت کم استارت‌آپ‏‏‌های فناوری برای سودآوری

    محیط دشوار فعالیت شرکت‌های فناوری بر کسی پوشیده نیست. اما فشار برای رسیدن به سودآوری، مسأله مهمی است که بر پیچیدگی شرایط آنها می‌‌‌افزاید. این مسأله به حدی پررنگ است که در صورت بررسی کل قاره‌‌‌ای مانند اروپا، شاید فقط تعداد انگشت‌‌‌شماری از شرکت‌های نوپای فناوری را بتوان پیدا کرد که می‌توانند مسأله سودآوری را نادیده بگیرند. یکی از دلایل این وضعیت، کاهش منابع مالی سرمایه‌‌‌گذاران خطرپذیر (و علاقه‌‌‌مند به شرکت‌های نوظهور) است.
  • روایت از یک فرصت عبرت‌آموز؛

    چگونه یک اینفلوئنسر منابع انسانی شویم؟

    وقتی «سوزان لوکاس» بلاگر متوجه شد یک نانوایی زنجیره‌‌‌‌ای به‌‌‌‌طور غیرقانونی متقاضیان کار را مجبور می‌کند یک شیفت آزمایشی به صورت رایگان کار کنند، تصمیم گرفت این اتفاق را به یک فرصت عبرت‌‌‌‌آموز تبدیل کند. او در وب‌سایتش به نام Evil HR Lady نوشت: «استخدام کلا کار فرساینده‌‌‌‌ای است و استخدام نیرو برای کار شبانه قطعا چالش‌‌‌‌برانگیزتر از استخدام برای شیفت‌‌‌‌های روزانه است. اما باز هم حق ندارید افراد را به ۵ ساعت کار رایگان ملزم کنید.» این مطلب باعث شد دنبال‌‌‌‌کننده‌‌‌‌های سوزان در فیس‌‌‌‌بوک به ۳۰‌هزار نفر برسند و ۹۷۰۰ هم مشترک خبرنامه Evil HR Lady شوند.
  • آسی سولز: صندل‌‌‌های راحت و دوستدار محیط‌زیست

    بیست سال پیش، وقتی «کریگ تاپلین» به عنوان عکاس در هتل‌‌‌ها کار می‌‌‌کرد تنها کفشی که به آن دسترسی داشت دمپایی‌‌‌های «بیرکنستاک» و صندل‌‌‌های سنگین بود. او دائم در سفر بود و در یکی از سفرهایش به کانادا به دمپایی‌‌‌هایی برخورد کرد که سبک، روزنه‌‌‌دار و رنگ روشن بودند. همین تجربه ساده، زندگی او را تغییر داد.
    سه‌شنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۳
  • چطور به کارمندان خود انگیزه دهیم؟

    دنیای اقتصاد: مدیران نقش مهمی در ایجاد انگیزه در کارکنان خود دارند. لازم نیست همیشه بالادستان به فکر الهام‌بخشی برای زیردستان باشند گاهی فقط کافی است از افراد پرسیده شود چرا شغلشان برایشان اهمیت دارد.