آماده شدن برای پیشرفت در کسبوکار
نویسنده: IlonaJerabek مترجم: میثاق شمشیری اگر به دنبال پیشرفت و ترقی هستید به غیر از کار زیاد و فداکاریهایی که برای شرکت انجام میدهید، چه گامهایی باید بردارید؟ سایت PsychTests، یکی از ارائهکنندگان تستهای آنلاین روانشناسی در زمینههای شخصیتی، کاری و ضریب هوشی، نتایجی را منتشر کرده است که بیان کننده نکاتی برای پیشرفت در زندگی حرفهای است. جمع آوری نتایج و مطالعه روی حدود ۲۰۰۰ شرکت کننده در تست پیشرفت در کار، نشان میدهند آن دسته از کارمندانی که آمادگی پیشرفت در کار را دارند، گرایشهایی برای فعالیت در راه و روششان دیده میشود.
نویسنده: IlonaJerabek مترجم: میثاق شمشیری اگر به دنبال پیشرفت و ترقی هستید به غیر از کار زیاد و فداکاریهایی که برای شرکت انجام میدهید، چه گامهایی باید بردارید؟ سایت PsychTests، یکی از ارائهکنندگان تستهای آنلاین روانشناسی در زمینههای شخصیتی، کاری و ضریب هوشی، نتایجی را منتشر کرده است که بیان کننده نکاتی برای پیشرفت در زندگی حرفهای است. جمع آوری نتایج و مطالعه روی حدود ۲۰۰۰ شرکت کننده در تست پیشرفت در کار، نشان میدهند آن دسته از کارمندانی که آمادگی پیشرفت در کار را دارند، گرایشهایی برای فعالیت در راه و روششان دیده میشود. با توجه به نتایج ارائه شده ناشی از مطالعات آنها، افرادی آمادگی تغییر دارند که:
• علاقهمند به تغییر باشند؛
• دوست دارند در گروهی از شرکت باشند که اختیار تصمیمگیری در کارها را داشته باشد و به چالش علاقهمند باشند.
• برای افزایش پتانسیل خود به دنبال موقعیتها باشند.
• در دنیای مجازی فعال بوده و به دنبال موقعیتهای شغلی خوب در شبکههای مجازی باشند.
• استرسهای قدم گذاشتن در یک مرحله جدید را تا حد قابل تحمل قبول کرده و به جان بخرند.
• نهتنها مشتاقانه به دنبال یادگیری باشند، بلکه خواهان یادگرفتن مهارتهای سخت هم باشند.
• با اعتماد به نفس بتوانند عقایدشان را با رئیسشان در میان بگذارند و اگر با رئیسشان مخالفند، به او اثبات کنند که فکر آنها ارزش وقت گذاشتن را دارد.
• برای افزایش کارآمدیشان پیوسته کوشا باشند.
در آزمونهای این سایت، آن دسته از کارمندان که تلاش و پشتکار بیشتری برای پیشرفت داشتند، نسبت به افرادی که فقط آرزوی موفق شدن را داشتند، افرادی فعالتر و سختکوشتر بودند. افرادی که تلاش بیشتری برای موفقیت انجام میدادند پافشاری بیشتری نسبت به بقیه داشتند؛ به طوری که هر ۱۰۰ نفر از افرادی که بیشتر روی خواستههایشان پافشاری میکردند ۹۰ نفر به موفقیت میرسیدند. این رقم برای دسته دیگر به ۶۶ محدود میشود. نسبت تمایل افراد موفق به پذیرش یک مسوولیت جدید به افراد ناموفق ۷۰ به ۴۳ است. این نسبت برای گروهی که موفق به ترقی شدهاند در برابر افراد دیگر با توجه بهخصوصیات مختلف به این ترتیب است: پتانسیل مدیریت قویتر ۸۱ به ۵۴، تمایل به تغییر و تحول ۸۷ به ۶۷، انگیزه بیشتر در کار ۹۳ به ۶۶، اعتماد به نفس بالا ۸۶ به ۵۹، سازگاری با شرایط ۸۳ به ۶۶ و خصوصیت رفتاری بهتر در شرایط پر استرس ۸۰ به ۵۴ بود. نتایج نشان میدهد که تمام خصوصیاتی که میتواند منجر به پیشرفت یک کارمند شود، همراستا با یک مدیر خوب است.
اگر میخواهید نردبان ترقی را در شرکتتان به راحتی فتح کنید، به توصیههایی که Psych Tests در اختیار شما قرار داده است، توجه کنید:
• دوباره در رابطه با آنچه واقعا میخواهید فکر کنید. چه چیزی در حرفه شما وجود دارد که میتواند برای شما جذاب باشد؟ فقط به این فکر نباشید که ترقی و سمت بالاتر میتواند در حقوق ماهانه شما تاثیرگذار باشد. همیشه به این موضوع فکر کنید که آیا دوست دارید مشکلات و وظایفی که در سمت جدید پیش پای شما خواهد بود دغدغه هر روزه شما شود؟ آیا آمادگی تمام موانع کار مانند ساعت کاری بیشتر، مسوولیت بیشتر یا استرس کاری بیشتر را دارید؟ آیا از راهنمایی دیگران، مدیریت گروه و مسوولیت تصمیمگیری لذت میبرید؟ آیا به دنبال آزادی بیشتری هستید؟ گاهی اوقات آنچه که میخواهید در بالا رفتن نیست، بلکه در اتاق بغلی است! یعنی کاری متفاوت با همان مقدار مسوولیت. اول تمام جنبهها را بسنجید و بعد چمدان پیشرفتتان را ببندید.
• ترقی شما چه چیزی را برای شرکت به ارمغان خواهد آورد؟ فقط روی پیشرفت خودتان تمرکز نکنید. همیشه در نظر داشته باشید که پیشرفت شما چگونه میتواند منتج به پیشرفت کل سازمان شود. مانند درخواستی که برای گرفتن یک کار در یک شرکت جدید دارید، باید اثبات کنید که بهترین گزینه برای آن سمت هستید.
• موفقیتهایتان را مستند کنید. در یک پرونده مهارتهایی که تاکنون کسب کردهاید، کارهایی که انجام دادهاید و آموزشهایی که کسب کردهاید را بیاورید. یکی از سندهایی که میتواند راه را برای شما سهل کند داشتن لوح تقدیرهای غیررسمی است! مثلا دست خطی شامل تشکر یک مشتری که توانستهاید با راهنماییتان او را خوشحال و راضی کنید.
• بالادست را از خواسته تان باخبر کنید. اگر برای بیان کردن خواسته تان مبنی بر پیشرفت و ارتقا بدون مقدمه پیش بروید، ممکن است چیز زیادی نصیبتان نشود. علاقهتان به پیشرفت را بروز دهید؛ حتی در یک مصاحبه یا ارزشیابی ساده. تکبر و عجله ر ا کنار بگذارید ولی هرگز از اشتیاق درونیتان برای پیشرفت دست نکشید. حواستان باشد مرحله اول کاشت بذر پیشرفت، تشخیص روند شرکت و در درجه دوم مناسب بودن شما با آن موقعیت است. اهمیت زمانبندی را نادیده نگیرید. در خلال یک پروژه درخواستتان کارآ نخواهد بود.
• مایوس نشوید. اگر با آن سرعتی که دلتان میخواهد پیشرفت نمیکنید، راهتان را نیمه کاره رها نکنید. برنامهتان را تغییر دهید، با رئیستان صحبت کنید و دست از تلاش نکشید. شاید هنوز برای یک گام بزرگ آماده نشدهاید. یا زمان آن نرسیده باشد. به خاطر داشته باشید که در دنیای تجارت «نه» معمولا یعنی «الآن نه»!
وقتی به دنبال پیشرفت و ترقی هستید باید تمام جزئیات آن را به خوبی ببینید. مدیر شدن یا ارشد شدن، یکی از تغییرات است. آن طرف دیوار پیشرفت، مسوولیت و استرس کاری فراوان به انتظار ورود شما نشسته است. ترقی یعنی سروکله زدن با دیگر کارمندان و رسیدگی به شکایات آنها، اخراج کارمندانی که کارآیی لازم را ندارند و گرفتن تصمیماتی که میتواند تاثیرات مهمی روی روند پیشرفت شرکت داشته باشد. خیلیها اینجا کم میآورند. قدرت را ببینید، ولی مسوولیت فراوان را فراموش نکنید!
ارسال نظر