مهارتهای مدیریتی
راهکارهای یادگیری مستمر برای مدیران
منبع: FoxBusiness
موفقیت در کسبوکار منوط به این است که همیشه از آخرین اخبار و اطلاعات آگاه باشید، وگرنه از دیگران عقب میمانید. این مساله به ویژه در مورد فرآیند یادگیری شما اهمیت مییابد. اگر میخواهید تمام عمرتان به روز باشید و همیشه یاد بگیرید، خودآموزی یک نیاز شخصی است.
مترجم: مریم رضایی
منبع: FoxBusiness
موفقیت در کسبوکار منوط به این است که همیشه از آخرین اخبار و اطلاعات آگاه باشید، وگرنه از دیگران عقب میمانید. این مساله به ویژه در مورد فرآیند یادگیری شما اهمیت مییابد. اگر میخواهید تمام عمرتان به روز باشید و همیشه یاد بگیرید، خودآموزی یک نیاز شخصی است. اما فشارهای کمبود زمان این مساله را دشوار میکند و عده کمی هم بودجه کافی در اختیار دارند که در برنامههای آموزشی موسسات شرکت کنند.
پس باید به فکر راه دیگری باشید. وقتی هر چیزی را در اطراف خود مثل محیط کلاس درس ببینید، یادگیری خود به خود اتفاق میافتد. ما هر روز با شرایط مختلف در ارتباط هستیم که فرصتهای غنی برای یادگیری و رشد در اختیارمان قرار میدهند - بدون این که نیاز داشته باشیم پول زیادی خرج کنیم.
همه چیزی که نیاز دارید این است که نگاه دقیقی به اطراف داشته باشید. برای این کار میتوانید ۶ نکته را مدنظر قرار دهید:
۱) در نشریات آنلاین مربوط به کسبوکار ثبتنام کنید. سایتهایی مثل HBR منابع خوبی برای یادگیری در مورد مدیریت، توسعه کسبوکار و تمایلات مصرفکننده هستند. داستانها، گزارش ها و وبلاگهایی که در این نشریات به نمایش گذاشته شدهاند، ارزش وقت صرف کردن را دارند.
۲) فعالیت کسب و کارهای دیگر را زیر نظر بگیرید. میتوانید به هر بنگاه اقتصادی سر بزنید و فعالیتهای عملیاتی و سازمانی آنجا را از نزدیک ببینید. به عنوان مثال، اخیرا به فروشگاه بزرگی برای خرید مراجعه کرده بودم که درست همزمان با حضور من، تغییر شیفت کاری صبح فروشگاه آغاز شد.
گروهی از کارمندان و مدیران آنها را که نزدیک صندوق دور هم جمع شده بودند و بحث میکردند، زیر نظر گرفتم.
بعد از چند دقیقه، ساعت کاری شیفت صبح شروع شد. اما این که آنها هنگام تغییر شیفتهای کاری روزانه دور هم جمع میشدند و در مورد میزان فروش، بازخورد مشتری، ویژگیهای فروشگاه و فعالیتهای تیم صحبت میکردند، باعث میشد اتحاد بیشتری بین آنها ایجاد
شود.
موضوع جالب این بود که جلسه آنها تنها با ۹۰ ثانیه زمان به نتیجه رسید. همچنین دور هم جمع شدن اعضا حدود ۵ دقیقه زمان برد و با خنده و روحیه شاد گروه خاتمه یافت.
۳) ببینید، بشنوید و بپرسید. شرایطی که در مورد فروشگاه توصیف شد را میتوانید فقط بشنوید و از آن بگذرید. اما حالت بهتر این است که یک مرحله فراتر روید و آن را مورد بررسی قرار دهید. این همان کاری بود که من کردم. به مدیر فروشگاه نزدیک شدم و اقدام او را در مورد ارتباط با تیم کاری تحسین کردم.
این گفت و گوی کوچک، راهی را برای من باز کرد تا چند سوال دیگر نیز در مورد عملکرد آنها بپرسم. در مورد هدف آنها و اثری که این کار روی تیم دارد. این گفت و گوی کوتاه بسیار موثر بود و ایدههای جدیدی به من داد.
۴) با دوستی که خودش کسبوکاری دارد تبادل نظر کنید. محافل دوستانهای که صاحبان کسبوکارهای کوچک، شرکای یک بنگاه اقتصادی یا مدیران شرکتهای محلی در آن حضور دارند، شانسهای زندگی شما هستند، چون میتوانند منابع بزرگ یادگیری باشند.
یک فنجان قهوه برای آنها بریزید و در مورد تکنیکهای آنها برای استخدام نیرو، ایدههای جدید برای کاهش هزینه ها، نحوه خدمات دهی به مشتری و توسعه یک سیستم مالی سوال کنید. سپس این اطلاعات را بررسی کنید تا ببینید آیا میتوانید از آنها در کسبوکار خودتان استفاده کنید یا نه. در تبادل اطلاعات، به دوستتان نکات کوچکی را که ممکن است به او کمک کند پیشنهاد
بدهید.
۵) از گفتوگو کردن با افراد غریبه نترسید. با هر کس که فکر میکنید میتواند به شما کمک کند - مثلا والدین دوست فرزند شما در مدرسه - گفت وگو را آغاز کنید. شاید آنها مثل شما صاحب کسب و کاری باشند.
در این صورت، از آنها بپرسید چگونه به تیم کاری خود انگیزه میدهند؟ به شکایتهای مشتری توجه میکنند؟ کاری میکنند که کارمندانشان پاسخگو باشند؟ نکته این است که یادگیری کاملا در دست شما است تا از آن بهره ببرید.
۶) باشگاه کتاب کسبوکار راهاندازی کنید. میتوانید این کار را با گروهی از مدیران کسبوکارهای کوچک در جامعه خود شروع کنید یا به یک باشگاه کتاب آنلاین ملحق شوید. خواندن پرفروش ترین کتاب ها در حوزه کسبوکار چشم اندازهای جدیدی به شما ارائه میدهد. گفت وگوهای جمعی که بعد از خواندن کتاب صورت میگیرد، حتی میتواند مفیدتر باشد.
ارسال نظر