شماره روزنامه ۶۱۸۳
|

ویدئویی از حال و هوای شب چله؛

گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد با همکاری یاسین نمکچیان دبیر گروه فرهنگ و هنر و بهنام ناصح، خبرنگار این گروه از تحریریه دنیای اقتصاد تلاش کرده تا علاوه بر مرور ابیات شاعر بزرگ ایران‌زمین حافظ‌ شیرازی، دلایل اهمیت حفظ و اجرای این سنت دیرینه ایرانیان را در بلندترین شب سال مرور نماید و در عین حال در…

    یکشنبه، ۰۲ دی ۱۴۰۳
  • فیلم‌های دنباله‌دار همچنان پیشتاز خواهند بود

    مسیر سینما در ۲۰۲۵

    پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهند که صنعت سینمای جهان در سال ۲۰۲۵ به رشد چشمگیری دست خواهد یافت و درآمد گیشه‌ها به ۳۳میلیارد دلار خواهد رسید. طبق برآورد شرکت تحلیلی «گاور استریت آنالیستیک» در سال آینده، آمریکای شمالی یکی از بازارهای اصلی سینما خواهد بود و فروش تقریبی ۹.۷میلیارد دلاری را تجربه خواهد کرد. همچنین پیش‌بینی شده بازارهای بین‌المللی، به استثنای چین، با فروش ۱۶.۸میلیارد دلاری روبه‌رو شوند و در چین هم رقم ۶.۶میلیارد دلار فروش به دست بیاید.
  • بررسی «فریادها و نجواها» در خانه هنرمندان ایران

    دنیای اقتصاد:فیلم سینمایی «فریادها و نجواها» به‌کارگردانی اینگمار برگمان فردا دوشنبه ساعت ۱۷ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید و پس از نمایش فیلم، نشست نقد و بررسی با حضور شهرام اشرف‌ابیانه، منتقد سینما، برگزار می‌شود. برگمان در این فیلم از داستان چهار زن در محیط بسته یک خانه مجلل قدیمی، یکی از نومیدانه‌ترین شاهکارهایش را خلق می‌کند. فیلمی که دل مشغولی‌های او، اضطراب، مرگ و افول رابطه‌های انسانی، را یک‌جا در بر می‌گیرد.
  • برپایی «باغ روشنایی» در گالری سیحون

    نمایشگاه انفرادی نعیمه رزاقی ساکت با عنوان «باغ روشنایی» در گالری سیحون برپاست. این هنرمند در استیتمنت نمایشگاه خود توضیح داده است: «پیوند میان انسان و گیاه پیوندی دیرینه است و در فرهنگ ایرانی گیاهان از قداست برخوردارند. این مجموعه با توجه به داستان‌ها و افسانه‌های فرهنگ ایرانی که سال‌هاست از دوران کودکی در ناخودآگاهم ریشه کرده‌اند شکل گرفته است. گیاه و انسان دو جزء جدانشدنی در نقاشی‌هایم هستند.
  • خرس طلایی افتخاری برای بازیگر «اتاق بغلی»

    تیلدا سوینتون، بازیگر پرآوازه بریتانیایی و برنده اسکار، امسال در مراسم افتتاحیه برلیناله، خرس طلایی افتخاری را به پاس یک عمر دستاورد هنری دریافت خواهد کرد. این جایزه ارزشمند، در تقدیر از نقش‌آفرینی‌های درخشان او در فیلم‌هایی چون «باید درباره کوین حرف بزنیم» و «اتاق بغلی» به وی اهدا می‌شود.
  • نمایش فیلمی با بازی ژولیت بینوش در ارسباران

    فیلم سینمایی «فکر می کنی من کی هستم» به کارگردانی سافی نبو امروز یکشنبه در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی می‌شود. پس از نمایش این فیلم که محصول سال ۲۰۱۹ بلژیک، در ژانر درام و عاشقانه است، محمدعلی حسینیان، روان‌شناس، و کورش جاهد، کارشناس و مدرس سینما، آن را نقد و بررسی می‌کنند. داستان این فیلم درباره معلمی پنجاه‌ساله به نام کلیر است که تصمیم می‌گیرد یک پروفایل جعلی در شبکه اجتماعی با نام و تصویر یک دختر بسیار جوان برای خود ایجاد کند و با استفاده از یک هویت دیگر شخصیتی کاملا تخیلی از خودش بسازد. اما… در این فیلم هنرمندانی همچون ژولیت بینوش، نیکول گارسیا، فرانسوا سیویل، شارل برلینگ، ژول هولپَن و غیره به ایفای نقش پرداخته‌اند. علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند ساعت ۱۸ به سالن آمفی‌تئاتر فرهنگسرای ارسباران به نشانی خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان‌، خیابان جلفا مراجعه کنند.
  • تمدید دوباره «چشم در چشم» در موزه هنرهای معاصر

    نمایشگاه «چشم در چشم» (پرتره در هنر مدرن و معاصر)، با توجه‌ به تعطیلات اخیر شهر تهران و استقبال علاقه‌مندان، تا پایان یکشنبه ۲۳دی‌ماه تمدید شد. در نمایشگاه «چشم در چشم» بیش از ۱۲۰ اثر و منتخبی از آثار ایرانی و خارجی و گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران با رویکردی پژوهشی، در قالب‌هایی چون نقاشی، مجسمه و عکس از هنرمندانی نظیر فرانسیس بیکن، لوترک، پیکاسو، ونسان ون‌گوگ، اندی وارهول، جیاکومتی، جیمز انسور، مونه، جیم داین، رابرت راشنبرگ، فرنان لژه، خوان میرو، کمال‌الملک، بهمن محصص، مارکو گریگوریان، محمود جوادی‌پور، احمد اسفندیاری، ژازه تباتبایی، کامبیز درم‌بخش، غلامحسن نامی، مهدی سحابی، فرشید ملکی، کوروش گلناری و... به نمایش درآمده است.
  • اکران آنلاین «شهر خاموش»

    اکران آنلاین فیلم «شهر خاموش» به کارگردانی و نویسندگی احمد بهرامی از سه‌شنبه ۴ دی آغاز می‌شود. در خلاصه داستان «شهر خاموش» آمده است: بمانی به جرم قتل شوهرش ۱۰ سال را در زندان سپری کرده است و فرزندش را به خانواده شوهرش دادند. او که به طور موقت آزاد می‌شود، بلافاصله به دنبال پسرش می‌گردد و به کارگاه اسقاط ماشین می‌رود که ابی، برادر شوهرش، در آنجا کار می‌کند، اما او ادعا می‌کند که از سرنوشت پسرش چیزی نمی‌داند. این فیلم موفق به دریافت جایزه بهترین کارگردانی از جشنواره شب‌های سیاه تالین و جایزه بهترین فیلم از جشنواره نوستالژیا شده است. همچنین در جشن حافظ امسال جایزه ویژه کیارستمی برای «شهر خاموش» به احمد بهرامی اهدا شد. اکران آنلاین فیلم «شهر خاموش» ساعت ۲۰ به طور اختصاصی در بخش «سینما آنلاین» پلتفرم فیلم‌نت آغاز خواهد شد.
  • کتابی درباره آینده مدیریت در عصر هوش مصنوعی

    کتاب «آینده مدیریت در عصر هوش مصنوعی» با عنوان فرعی «بازتعریف اهداف و استراتژی‌ها در جریان انقلاب صنعتی چهارم» نوشته جوردی کانالز و فرانز هیوکامپ با ترجمه دکتر میرعلی سیدنقوی و مهدیه ویشلقی منتشر شد.
  • «جهان‌بینی چینی» در بازار کتاب ایران

    کتاب «جهان‌بینی چینی، ابهام‌زدایی از چین برای جلوگیری از منازعات جهانی» نوشته دیوید دائوکویی لی با ترجمه محمدرضا نوروزپور منتشر شد. در چین ضرب‌المثلی است که می‌گوید: «نخست، تکلیف خانه، بعد مهمانی» و آن را اصلِ تمام کردن تکالیف (مشق شب) قبل از رفتن به مهمانی می‌نامند و بر همین اساس، رهبران چینی مهم‌ترین تکلیف خود را نخست، مدیریت هرچه بهتر امور داخلی چین و بعد، پرداختن به مسائل جهانی می‌دانند.
  • انتشار آلبوم موسیقی مجید انتظامی پس از ۳۳ سال

    آلبوم موسیقی متن فیلم «وصل نیکان» به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا با آهنگسازی مجید انتظامی پس از ۳۳ سال منتشر شد. این آلبوم از طریق پلتفرم‌های بین‌المللی پخش موسیقی قابل‌دسترس است. این آلبوم موسیقی شامل ۱۷ قطعه وصل نیکان (تیتراژ ابتدایی)، دفاع از مردم، عشق خاموش، خطر، گل و آینه، سفره عقد، شغل، خنثی‌سازی، قبر شکسته، کارت عروسی، تیم خنثی‌سازی، موسی، سفر، شهادت موسی، تشییع موشک، وصل نیکان (تیتراژ پایانی) و همراه با دوست (تم اصلی: دونوازی پیانو و اُبوا) است.
    جمعه، ۳۰ آذر ۱۴۰۳
  • ویدئویی از حال و هوای شب چله؛

    یلدای ۱۴۰۳ با «دنیای‌اقتصاد»

    گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد با همکاری یاسین نمکچیان دبیر گروه فرهنگ و هنر و بهنام ناصح، خبرنگار این گروه از تحریریه دنیای اقتصاد تلاش کرده تا علاوه بر مرور ابیات شاعر بزرگ ایران‌زمین حافظ‌ شیرازی، دلایل اهمیت حفظ و اجرای این سنت دیرینه ایرانیان را در بلندترین شب سال مرور نماید و در عین حال در گفت‌و‌گویی با سعید بیابانکی مدیر روابط عمومی گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد، به این سوال پاسخ دهد که چرا «حافظ» در شب چله مورد توجه قرار می‌گیرد.
    شنبه، ۰۱ دی ۱۴۰۳
  • چرخه اکران به فروش ۱۵۰۰میلیارد تومانی دست یافت

    احوال سینما در ۱۴۰۳

    سرانجام پیش‌بینی‌ها درست از آب درآمد و گیشه سینمای ایران سه ماه قبل از پایان سال به فروش بیش از ۱۵۰۰میلیارد تومان دست یافت. در سال‌های اخیر بخش مهم این فروش همچنان مدیون فیلم‌های کمدی است. حالا این نکته ثابت شده که بخشی از مردم در این دوران سخت به تماشای فیلم‌های کمدی رو آورده‌اند تا ساعاتی از اوقات فراغت خود را دور از مشکلات زندگی روزمره بگذرانند.
  • خبر خوش برای طرفداران خارپشت آبی

    پارامونت پیکچرز در حال ساخت فیلم چهارم از مجموعه فیلم‌های «سونیک خارپشت» است و پیش‌بینی می‌شود بهار ۲۰۲۷ زمان اکران این فیلم خانوادگی باشد. این خبر در حالی منتشر شده که فیلم سوم از دیروز جمعه اکرانش را شروع کرده و در آمریکای شمالی در ۳۸۰۰ سینما روی پرده رفته است. پیش بینی شده این فیلم در سه روز افتتاحیه خود با فروش ۵۵ تا ۶۰میلیون دلار در صدر باکس‌آفیس جا بگیرد. فروش دو فیلم نخست «سونیک» در مجموع ۷۲۵.۲میلیون دلار در سطح جهان بوده و به جز آن بیش از ۱۸۰میلیون دلار در بخش تماشای خانگی به دست آورده است. برمبنای این فیلم یک مجموعه نیز برای پارامونت ساخته و اوایل امسال پخش شد. «سونیک خارپشت» با اقتباس از بازی‌های کامپیوتری سگا که اولین بار سال ۱۹۹۱ به بازار راه یافت، ساخته شده است. جف فاولر هر سه فیلم «سونیک خارپشت» را کارگردانی کرده و جیم کری در آن در نقش دکتر ایوو روباتنیک، آنتاگونیست اصلی سونیک، و بن شوارتز در نقش خارپشت آبی‌رنگ قهرمان سرعتی بازی کرده‌اند.
  • برپایی شب بخارا برای اکبر ثبوت

    بزرگداشت اکبر ثبوت، نویسنده و پژوهشگر، فردا یکشنبه در هفتصد و نود و سومین شب از شب‌های بخارا در خانه اندیشمندان علوم انسانی برپا می‌شود. در این نشست احمد تمیم‌داری، اکرم ارجح، محمدرضا نوراللهیان، آزاده ثبوت، محسن دریابیگی و علی دهباشی سخنرانی خواهند کرد. اکبر ثبوت دی‌ماه ۱۳۲۴ شمسی در محله امامزاده یحیی تهران متولد شد. دوره ابتدایی و متوسطه را در زادگاهش گذراند.
  • بازگشت سیمرغ مردم به جشنواره فجر

    پس از گذشت سه دوره از حذف سیمرغ مردمی جشنواره فیلم فجر، ضمن تصمیم برای بازگشت سیمرغ بلورین این بخش به جشنواره چهل و سوم، جلسه هماهنگی در خصوص نحوه برگزاری آرای مردمی برگزار شد. در این نشست اعضای جلسه با توجه به اهمیت صیانت از آرای مخاطبان و برگزاری موفق فرآیند رای‌گیری، به بحث و تبادل نظر درباره شیوه‌های اجرایی پیشنهادی پرداختند.
  • نمایشگاه گران‌ترین هنرمند زن جهان در ۹۵سالگی

    تازه‌ترین نمایشگاه یایویی کوساما، هنرمند ۹۵ساله ژاپنی، که اکنون گران‌ترین هنرمند زن جهان است، در نگارخانه ملی ویکتوریا در ملبورن برپاست. او با کدوتنبل‌ها، خال‌خالی‌ها، سنگ‌ریزه‌های رودخانه و گل‌هایش، دنیای بی‌کرانی از تجربیات حسی را برای مخاطب ترجمه می‌کند و مرز بین عناصر جاندار و بی‌جان را از بین می‌برد. هر چیزی در این نمایشگاه صدا و روح دارد.
  • رونمایی از کتاب زندگی نوش‌آفرین انصاری

    مراسم رونمایی از کتاب «زندگی و زمانه نوش‌آفرین انصاری» نوشته پریچهر نسرین‌پی، فردا یکشنبه در کتاب‌فروشی بوکلند برگزاری می‌شود. در این مراسم که با حضور و سخنرانی نوش‌آفرین انصاری، محمد مجتهد شبستری، پریچهر نسرین‌پی، حسین شیخ‌رضایی، آزادمهر دانش، عباس محقق و محمدعلی نیازی برپا خواهد شد، استاد مهدی محقق پیام‌هایی از دکتر سیدحسین نصر استاد دانشگاه جُرج واشینگتن، دکتر همایون کاتوزیان استاد دانشگاه آکسفورد، دکتر ویلیام چیتیک و دکتر ساچیکو موراتا استادان دانشگاه ایالتی نیویورک خواهد خواند.
  • گرامیداشت بیضایی و رادی در خانه هنرمندان

    کانون نمایش‌نامه‌نویسان و مترجمان خانه تئاتر، نخستین شب نمایش‌نامه‌نویس را به مناسبت سالروز تولد بهرام بیضایی و به یاد اکبر رادی فردا یکشنبه برگزار می‌کند. در این مراسم نخستین مدالیوم کانون نمایش‌نامه‌نویسان و مترجمان تئاتر ایران به خسرو حکیم‌رابط اهدا می‌شود. همچنین در این مراسم تندیس و لوح تقدیر این کانون به حسین کیانی، آندرانیک خچومیان و نادر برهانی‌مرند تقدیم خواهد شد. در ادامه این آیین فیلم مستند «چریکه بهرام» به کارگردانی فرشید قلی‌پور در خصوص زندگی و آثار بهرام بیضایی برای اولین بار به نمایش در‌می‌آید. علاقه‌مندان برای حضور در اولین شب نمایش‌نامه‌نویس که شرکت در آن برای عموم آزاد است، می‌توانند ساعت ۱۷ به سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.
  • تنگنای مالی مازیار لرستانی پس از ممنوعیت از کار

    مازیار لرستانی با انتشار ویدئویی از شرایط مالی خود گفت. او در خصوص این ویدئو نوشت: «دلم لک زده برای بازیگری جلوی دوربین سینما. به هر شکل، این فراقی خودخواسته نیست. روزی‌رسان خداست، تصمیم گرفتم رزومه کاری‌ام را برای چند شرکت معتبر غیرهنری بفرستم. شاید یکی‌شان مرا به همکاری بپذیرد. چندی پیش دلم می‌خواست نمایش «چه کسی پنیر مرا دزدید» را براساس کتابی به همین نام از دکتر اسپانسر جانسون کار کنم، که به هزار و یک دلیل نشد... من حال به‌شدت به نشدن‌ها عادت کرده‌ام.» مازیار لرستانی از اواخر زمستان سال گذشته و آستانه نوروز مقابل دوربین سریال منوچهر هادی رفته بود، اما ناگهان حضور او در این سریال منتفی شد. گویا مدیران سیما با حضور لرستانی مخالفت کرده‌ بودند و درخواست حذف او و فیلم‌برداری مجدد سکانس‌های او با بازیگر دیگری را داشتند.
  • الیور استون: اوضاع در هالیوود قاراشمیش است!

    فیلم‌ساز مشهور آمریکایی، الیور استون که به دنبال سرمایه برای ساخت فیلم جدیدش است، ادعا کرد که پس از مصاحبه با رئیس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، از سوی هالیوود بایکوت شده است. استون ٧٧ساله که آخرین فیلم او، «لولا»، در جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد، اخیرا اعلام کرده است که پروژه جاه‌طلبانه دیگری که احتمالا سیاسی خواهد بود در دست ساخت دارد. او هیچ‌گونه جزئیاتی در مورد این فیلم ارائه نداد و تنها گفت که به دنبال سرمایه‌گذار برای اثر جدیدش می‌گردد. اما وی در مصاحبه با «بنیاد کوئینسی» فاش کرد که احتمالا به دلیل مصاحبه با پوتین در سال ٢٠١٧، در لیست سیاه هالیوود قرار گرفته است.
    پنجشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳
  • سیما در شب چله چه برنامه‌هایی را تدارک دیده است؟

    کنداکتور یلدایی تلویزیون

    برنامه‌های مناسبتی در سال هایی نه‌چندان دور کارکرد ویژه ای داشتند و می‌توانستند توجه میلیون‌ها مخاطب را در جشن‌ها و آیین‌ها جلب کنند و آنها را پای تلویزیون بکشانند. حالا اما دست تلویزیون خالی است و مردم هم چندان استقبالی از برنامه‌هایش نمی‌کنند. ستاره هایش کوچ کرده‌اند و چهره‌های جایگزین موفقیت قابل‌توجهی کسب نکرده‌اند. دو روز پیش فیلمی کوتاه از ترانه‌خوانی مشترک مهران مدیری و علی زند وکیلی در شبکه‌های مجازی پخش شد و یک عده از بازگشت مدیری حرف زدند، اما این‌طور نیست و این همکاری فقط برای تیتراژ برنامه یلدایی شبکه سه انجام شده است. با همه این نکته‌ها هنوز تلویزیون یک رسانه مهم است؛هرچند از روزهای باشکوهش فرسنگ‌ها دور شده باشد. منتقدان دلسوز هنوز امیدوارند یک روز مدیران این رسانه سیاست‌هایشان را تغییر بدهند و اعتبار از دست رفته را برگردانند. به‌هرحال آنچه می‌خوانید معرفی ویژه برنامه‌های تلویزیون در شب یلداست.
  • گلایه‌های بهروز غریب‌پور از ناآگاهی برخی مسوولان فرهنگی

    کدام وزیری فرق پیانو و هارپ را می‌داند؟

    دنیای اقتصاد: بهروز غریب‌پور، از هنرمندان عرصه نمایش، تجربیات زیادی در زمینه نمایش عروسکی دارد.
  • هشدار رئیس اتحادیه کاغذ و مقوا درباره عدم تخصیص ارز

    ایبنا: رئیس اتحادیه کاغذ و مقوای تهران با اشاره به تخصیص نیافتن ارز، درباره عوارض افزایش قیمت انواع کاغذ در بازار هشدار داد.
  • «در سایه سرو» ایرانی در فهرست انیمیشن‌های اسکار

    دنیای اقتصاد: با اعلام فهرست اولیه اسکار در ۱۰ دسته، ایران یک نماینده در بخش انیمیشن کوتاه خواهد داشت. امسال هرچند «در آغوش درخت» از ایران از راهیابی به رقابت بخش بهترین فیلم بین‌المللی نودوهفتمین دوره اسکار بازماند، اما در بخش انیمیشن کوتاه «در سایه سرو»، ساخته شیرین سوهانی و حسین ملایمی، در میان نامزدهای اولیه است.
  • اجرای «خونه مادربزرگه» با تجلیل از مرضیه برومند

    دنیای اقتصاد: کنسرت ارکستر موسیقی ملی ایران با عنوان «بر چهره، لبخند» به رهبری همایون رحیمیان و روایت صابر ابر ویژه کودکان و نوجوانان در تالار وحدت به روی صحنه رفت.
  • حافظ و یلدا

    چرا در شب یلدا به سراغ حافظ می رویم؟ سعدی و فردوسی و مولوی و نظامی و عطار و سنایی و دیگر شاعران بزرگ زبان فارسی چه گناهی کرده‌اند که نباید مهمان دورهمی‌های خانوادگی شب یلدا باشند؟
  • ارث ناگهانی برای معلم بازنشسته داستان شد

    دنیای اقتصاد: رمان «زندگی محال» نوشته مگ هیگ با ترجمه سیدرضا حسینی راهی بازار کتاب شد. در قصه این کتاب، گریس وینترز معلم بازنشسته ریاضیات است که پس از مرگ همسرش و درحالی که تنها فرزندش را سال‌ها پیش از دست داده، تک‌و‌تنها در خانه ویلایی خودش در لینکلن در انگلیس زندگی می‌‌کند که ناگهان به او خبر می‎‌دهند دوستی قدیمی که گریس از دوران جوانی خودش دیگر او را ندیده خانه‎‌ای در یکی از جزایر دریای مدیترانه در اسپانیا برایش به ارث گذاشته است. کنجکاوی گریس را وامی‎‌دارد به سواحل طلایی‌ رنگ و زیبای این جزیره برود تا ببیند چه بر سر دوستش آمده است و چرا آن خانه را به او بخشیده است. رازی که در پس این نامه و آن خانه نهفته است بسیار دور از تصور و باور گریس است و حقیقتی است که محال به نظر می‌‎رسد. مت هیگ، نویسنده و روزنامه‌نگار انگلیسی و دانش‌آموخته زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه هال است. هیگ کتاب‌‎های داستانی و غیرداستانی متعددی برای کودکان و بزرگسالان نوشته و بعضی از آنها همچون «کتابخانه نیمه‌شب»، «چگونه زمان را متوقف کنیم» و «دلایلی برای زنده ماندن» شهرت و اعتبار بسیاری برای او به ارمغان آورده‌‎اند. «زندگی محال» در ۴۸۲ صفحه و به قیمت ۳۹۹ هزار تومان از سوی نشر آموت روانه بازار کتاب شده است.
    چهارشنبه، ۲۸ آذر ۱۴۰۳
  • آیا اراده وزارت ارشاد بر تغییر رویه ممیزی کتاب قرار گرفته است؟

    نقشه خودتنظیمی ناشران در ایران

    موضوع سانسور یا آن‌طور که به شکل محترمانه‌تری با عنوان مشکل «ممیزی سلیقه‌ای» از آن یاد می‌شود سال‌هاست گریبان صنعت‌ نشر را گرفته؛ مساله‌ای که در عین حساسیت، به مدت چند دهه، کمتر مسوول فرهنگی تمایل داشته درباره‌اش صحبت کند. اما به نظر می‌رسد بادها خبر از تغییر فصل می‌دهند. این را از سخنان سید عباس صالحی، وزیر ارشاد، در ضیافت شام اهالی فرهنگ و نشر و قلم که به مناسبت هفته کتاب برپا شد می‌توان دریافت.
  • بازگشت گلاب آدینه به صحنه با «جشنواره الفبا»

    گلاب آدینه نمایش «جشنواره الفبا» نوشته افشین هاشمی را از پنج‌شنبه ۲۹ آذر با گروه تئاتر مروارید در تماشاخانه ملک روی صحنه می‌برد. شبیر پرستار، تهیه‌کننده «جشنواره الفبا»، درباره شکل‌گیری این اثر گفت: «گلاب آدینه با کارگردانی نمایش‌های موفق «بانوی محبوب من» و «پرده خانه» که در ماه‌های پایانی کرونا و همچنین در اتفاقات نیمه دوم سال ۱۴۰۱روی صحنه رفت، سعی کرد هنر تئاتر را زنده نگه دارد ولی حدود دو سال به دلیل محدودیت‌هایی که به وجود آمد، در هیچ اثر هنری شرکت نکرد.