«من سالوادور نیستم» بالاخره اکران می‌شود

شماره روزنامه: ۳۶۸۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۹۷۵۶۰ فرهنگ-و-هنر

<p> در جلسه این هفته شورای صنفی نمایش مقرر شد که فیلم‌های «وروجک‌ها» و «بیداری» را از چهارشنبه به روی پرده سینماهای کشور ببرند و «من سالوادور نیستم» و «نزدیک‌تر» هم به ترتیب بعد از «وروجک‌ها» و «خبر خاصی نیست» اکران خواهند شد. </p> <p> طبق خروجی جلسه شورای صنفی نمایش قرار است از امروز «وروجک‌ها» جایگزین «شکاف» در گروه سینمایی ماندانا شود و «شکاف» هم به اکران خود در گروه آزاد ادامه دهد. «وروجک‌ها» به کارگردانی فرزاد اژدری فیلمی در ژانر کودک و نوجوان است که در آن علیرضا خمسه و سیما تیرانداز به ایفای نقش پرداخته‌اند. </p>

«من سالوادور نیستم» بالاخره اکران می‌شود

در جلسه این هفته شورای صنفی نمایش مقرر شد که فیلم‌های «وروجک‌ها» و «بیداری» را از چهارشنبه به روی پرده سینماهای کشور ببرند و «من سالوادور نیستم» و «نزدیک‌تر» هم به ترتیب بعد از «وروجک‌ها» و «خبر خاصی نیست» اکران خواهند شد.

طبق خروجی جلسه شورای صنفی نمایش قرار است از امروز «وروجک‌ها» جایگزین «شکاف» در گروه سینمایی ماندانا شود و «شکاف» هم به اکران خود در گروه آزاد ادامه دهد. «وروجک‌ها» به کارگردانی فرزاد اژدری فیلمی در ژانر کودک و نوجوان است که در آن علیرضا خمسه و سیما تیرانداز به ایفای نقش پرداخته‌اند.«بیداری» فرزاد موتمن هم که ماه گذشته قرارداد اکران آن بسته شده بود، از امروز به اکران عمومی خواهد رسید. «من سالوادور نیستم» ساخته منوچهر هادی، بعد از چندین ماه انتظار، بالاخره قرارداد اکرانش امضا شد و قرار است بعد از اتمام اکران «وروجک‌ها» بر روی پرده سینماها برود. این فیلم احتمالا بعد از جشنواره فیلم فجر اکران خواهد شد و با توجه به ترکیب بازیگران آن احتمالا نمایش آن تا عید نوروز ادامه یابد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن