«انیو موریکونه» بهترین آهنگساز فیلم سال ۲۰۱۳ شد

شماره روزنامه: ۳۰۵۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۶۲۵۶۵ فرهنگ-و-هنر

آکادمی فیلم اروپا «انیو موریکونه»، آهنگساز و موسیقیدان سرشناس ایتالیایی را به‌عنوان آهنگساز سال ۲۰۱۳ اروپا انتخاب کرد. به گزارش ایسنا، «انیو موریکونه»، موسیقیدان سرشناس که یک جایزه افتخاری اسکار و پنج‌بار نامزدی اسکار را در کارنامه دارد، برای ساخت موسیقی فیلم «بهترین پیشنهاد» ساخته «جوزپه تورناتوره» از سوی آکادمی فیلم اروپا به‌عنوان بهترین آهنگساز سال ۲۰۱۳ اروپا معرفی شد. هیات‌داوران هفت نفره آکادمی فیلم اروپا اعلام کرد: «موریکونه» یک‌بار دیگر توانایی فوق‌العاده خود را تکرار کرد،‌ سبک منحصر به‌فرد خود و در عین حال وفادار ماندن به سبک کارگردان و فیلم ثابت کرد.

«انیو موریکونه» بهترین آهنگساز فیلم سال 2013 شد

آکادمی فیلم اروپا «انیو موریکونه»، آهنگساز و موسیقیدان سرشناس ایتالیایی را به‌عنوان آهنگساز سال 2013 اروپا انتخاب کرد.

به گزارش ایسنا، «انیو موریکونه»، موسیقیدان سرشناس که یک جایزه افتخاری اسکار و پنج‌بار نامزدی اسکار را در کارنامه دارد، برای ساخت موسیقی فیلم «بهترین پیشنهاد» ساخته «جوزپه تورناتوره» از سوی آکادمی فیلم اروپا به‌عنوان بهترین آهنگساز سال ۲۰۱۳ اروپا معرفی شد.
هیات‌داوران هفت نفره آکادمی فیلم اروپا اعلام کرد: «موریکونه» یک‌بار دیگر توانایی فوق‌العاده خود را تکرار کرد،‌ سبک منحصر به‌فرد خود و در عین حال وفادار ماندن به سبک کارگردان و فیلم ثابت کرد. او به راستی یک آهنگساز جهانی و یک استاد واقعی است. موریکونه با کارگردانان سرشناسی چون برناردو برتولوچی، پیر پائولو پازولینی‌، پدرو آلمادوار‌، جوزپه تورناتوره، اولیور استون،‌ ترنس مالیک‌، برایان دی پالما‌، کوئنتین تارانتینو و بری لوینستون همکاری داشته است.
موریکونه که از او به عنوان «پرکارترین آهنگساز فیلم در جهان» یاد می‌کنند، در فوریه سال ۲۰۰۱ میلادی از سوی روزنامه گاردین در مقاله‌ای «موتزارت سینما» خوانده شد. از میان آثار او که بالغ بر ۶۰ میلیون نسخه از آن در جهان به فروش رفته‌ است، «روزی روزگاری در غرب» با فروش تقریبی ۱۰ میلیون نسخه از پرفروش‌ترین موسیقی‌های اینسترومنتال فیلم در تاریخ سینما به شمار می‌آید.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن