ماهنامه فیلم، شماره‌ ماه مهر روی کیوسک

شماره روزنامه: ۳۰۲۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۵۴۰۳۱ فرهنگ-و-هنر

باسابقه‌ترین ماهنامه سینمایی ایران به شماره ۴۶۴ رسید. در این شماره که با تصویر فرامرز قریبیان در فیلم بیگناهان روی جلد همراه شده است، مطالب متنوعی به چشم می‌خورد که برخی از آنها عبارتند از: گشوده شدن صحنه به سمت جهان: گفت‌وگو با علیرضا داودنژاد، در گریز از متوسط بودن: گفت‌وگو با مهدی کرم‌پور، بزن نی را که غم داره دل من: حسن سراج‌زاهدی (۱۳۹۲-۱۳۲۰)، کوچ از شهر صدا: اصغر افضلی (۱۳۹۲-۱۳۱۷)، زیروروخوانی در تابستان گذشته: گفت‌وگو با علی مصفا، تجربه‌هایی برای روزهایی دیگر: گفت‌وگو با علی سرابی، چه شد که نشد؟: کار با ساموئل خاچیکیان نشد با علی حاتمی نشد و با بهروز افخمی هم نشد!، بهترین پیشنهاد (جوزپه تورناتوره): بر آستان یأس.

ماهنامه فیلم، شماره‌ ماه مهر روی کیوسک

باسابقه‌ترین ماهنامه سینمایی ایران به شماره 464 رسید. در این شماره که با تصویر فرامرز قریبیان در فیلم بیگناهان روی جلد همراه شده است، مطالب متنوعی به چشم می‌خورد که برخی از آنها عبارتند از: گشوده شدن صحنه به سمت جهان: گفت‌وگو با علیرضا داودنژاد، در گریز از متوسط بودن:

گفت‌وگو با مهدی کرم‌پور، بزن نی را که غم داره دل من: حسن سراج‌زاهدی (۱۳۹۲-۱۳۲۰)، کوچ از شهر صدا: اصغر افضلی (۱۳۹۲-۱۳۱۷)، زیروروخوانی در تابستان گذشته: گفت‌وگو با علی مصفا، تجربه‌هایی برای روزهایی دیگر: گفت‌وگو با علی سرابی، چه شد که نشد؟: کار با ساموئل خاچیکیان نشد با علی حاتمی نشد و با بهروز افخمی هم نشد!، بهترین پیشنهاد (جوزپه تورناتوره): بر آستان یأس...، یاسمن آبی/ جاسمین غمگین (وودی آلن): سقوط شاهزاده خانم اسنوب ، مرد یخی (آریل ورومن): دکتر جکیل و آقای هاید، بامعرفت‌ها (فیشر استیونس): کیمیایی با طعم مهرجویی!، رنج و گنج (مایکل بِی): گناهی به نام حماقت، کتاب وحوش (دنی کوته): طبیعت جاندار، جیمز باند خالص...: نگاهی به ترانه‌ فیلم «اسکای‌فال»، مباحث تئوریک: ژانر: بودن یا نبودن، داشتن یا نداشتن، در شرایط بازدارنده نمی‌توان فیلم خوب ساخت؟، شرلی کلارک و سینمای ناجورها: استادان زن سینما و سینمای زنان، بدمن محبوب هند در آتش: پران (۲۰۱۳-۱۹۲۰)، وقتی قانون ناکام می‌ماند: فیلمی هندی با هدف ترساندن متجاوزان، هرگز نمی‌توانید به خانه برگردید: حرف‌های ادگار رایت درباره‌ «پایان دنیا» ، کلاس هنرپیشگی (علیرضا داودنژاد): بازی تلخ و شیرین با واقعیت، پل چوبی (مهدی کرم‌پور): لمس پوست شیر، هیچ کجا هیچ‌کس (ابراهیم شیبانی): پشت دیوار تباهی.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن