هفت هنر جهان

مدیرعامل آمازون واشنگتن پست را۲۵۰ میلیون دلار خرید

شماره روزنامه: ۲۹۸۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۴۵۷۲۴ فرهنگ-و-هنر

مدیرعامل شرکت آمازون روزنامه واشنگتن پست را خریداری کرد. به گزارش «ایسنا» جف بزوس، مدیرعامل بزرگ‌ترین شرکت خرده‌فروشی جهان با شرکت واشنگتن پست برای خرید این شرکت به توافق رسید. براساس توافق اولیه، وی شرکت واشنگتن پست را با قیمت ۲۵۰ میلیون دلار خریداری کرده و این مبلغ شامل روزنامه واشنگتن پست نیز می‌شود. گفته شده است که این خرید هیچ ارتباطی با شرکت آمازون ندارد و خرید شخصی جف بزوس به شمار می‌رود. این علاقه مدیرعامل آمازون به فعالیت رسانه‌ای در حالی است که وی اوایل سال‌جاری میلادی نیز طی قراردادی به ارزش پنج میلیون دلار وب‌سایت اطلاع‌رسانی بیزینس اینسایدر را خریداری کرد.

مدیرعامل شرکت آمازون روزنامه واشنگتن پست را خریداری کرد. به گزارش «ایسنا» جف بزوس، مدیرعامل بزرگ‌ترین شرکت خرده‌فروشی جهان با شرکت واشنگتن پست برای خرید این شرکت به توافق رسید.

براساس توافق اولیه، وی شرکت واشنگتن پست را با قیمت ۲۵۰ میلیون دلار خریداری کرده و این مبلغ شامل روزنامه واشنگتن پست نیز می‌شود.
گفته شده است که این خرید هیچ ارتباطی با شرکت آمازون ندارد و خرید شخصی جف بزوس به شمار می‌رود.
این علاقه مدیرعامل آمازون به فعالیت رسانه‌ای در حالی است که وی اوایل سال‌جاری میلادی نیز طی قراردادی به ارزش پنج میلیون دلار وب‌سایت اطلاع‌رسانی بیزینس اینسایدر را خریداری کرد. به گزارش سایت خبری Cnet، مدیرعامل آمازون در اطلاعیه‌ای که منتشر کرده گفته است که به خوبی به اهمیت و نقش روزنامه واشنگتن پست واقف است.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن