شبکه‌خانگی

مستند زندگی «فیروز کریمی» مهرماه توزیع می‌شود

شماره روزنامه: ۳۰۰۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۳۵۱۸۱ فرهنگ-و-هنر

فیلم مستند بلند سینمایی «آقای خاص» به کارگردانی مهدی ‌برگ‌نیل و تهیه‌کنندگی جواد مزدآبادی آماده نمایش شد و مهرماه در شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شود. «مهدی برگ‌نیل» کارگردان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، درباره روند تولید فیلم گفت: بعد از دو سال و نیم فیلمبرداری فیلم به اتمام رسید و با انجام مراحل صداگذاری و تدوین فیلم آماده نمایش شد. وی در ادامه توضیح داد: فیلم در سه فاز تولید می‌شود که فاز اول آن درباره زندگی شخصی، فاز دوم موفقیت‌های ورزشی و فاز سوم نیز درخصوص حاشیه‌های این مربی ورزشی است.

مستند زندگی «فیروز کریمی» مهرماه توزیع می‌شود

فیلم مستند بلند سینمایی «آقای خاص» به کارگردانی مهدی ‌برگ‌نیل و تهیه‌کنندگی جواد مزدآبادی آماده نمایش شد و مهرماه در شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شود.

«مهدی برگ‌نیل» کارگردان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، درباره روند تولید فیلم گفت: بعد از دو سال و نیم فیلمبرداری فیلم به اتمام رسید و با انجام مراحل صداگذاری و تدوین فیلم آماده نمایش شد.
وی در ادامه توضیح داد: فیلم در سه فاز تولید می‌شود که فاز اول آن درباره زندگی شخصی، فاز دوم موفقیت‌های ورزشی و فاز سوم نیز درخصوص حاشیه‌های این مربی ورزشی است. برگ نیل در خاتمه تاکید کرد: فیلم آماده نمایش شده است و اوایل مهر‌ماه در شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شود. تلاش می‌کنیم تا دو یا سه اکران خصوصی در تهران و شهرستان داشته باشیم.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن