تلخی در هنرهای نمایشی غیرقابل حذف است

شماره روزنامه: ۲۳۶۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۵۰۸۹۱ فرهنگ-و-هنر

فرزاد موتمن درباره تاکید تلویزیون مبنی بر ممنوعیت ساخت «سریال‌های تلخ» گفت:‌ تلخی در هنرهای نمایشی غیرقابل حذف است.

تلخی در هنرهای نمایشی غیرقابل حذف است

فرزاد موتمن درباره تاکید تلویزیون مبنی بر ممنوعیت ساخت «سریال‌های تلخ» گفت:‌ تلخی در هنرهای نمایشی غیرقابل حذف است. موتمن در گفت‌وگو با ایسنا گفت: تلخ بودن ویژه سریال نیست؛ هر فیلم کوتاه و تله‌فیلمی که تراژیک یا بدفرجام باشد نیز می‌تواند تلخ باشد. وی افزود: اگر بگویند سریال تلخ نسازیم یعنی تراژدی کار نکنیم؛ لذت‌بخش‌ترین قسمت هنرهای نمایشی تراژدی است.

موتمن خاطرنشان کرد: تراژدی کار نکردن فقط حوزه عمل تلویزیون و سینما را محدود می‌کند؛ «جدایی نادر از سیمین» یک فیلم سینمایی بسیار تلخ است که اکنون روی پرده خوب می‌فروشد.

این کارگردان بیان کرد: فیلم و سریال تلخ، بخشی از هنرهای نمایشی است؛ ما نمی‌توانیم چارچوب بگذاریم که فلان فیلم و سریال در حیطه واقعیت اجتماعی است و دیگری در این حیطه نمی‌گنجد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن