از انصراف نامزدهای مدیران مسوول نشنیده‌ام

شماره روزنامه: ۲۲۱۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۲۹۵۳۵ فرهنگ-و-هنر

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد از انصراف برخی نامزدهای انتخابات نماینده مدیران مسوول در هیات نظارت بر مطبوعات ابراز بی‌اطلاعی کرد.

از انصراف نامزدهای مدیران مسوول نشنیده‌ام

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد از انصراف برخی نامزدهای انتخابات نماینده مدیران مسوول در هیات نظارت بر مطبوعات ابراز بی‌اطلاعی کرد. احسان قاضی زاده در گفت‌وگو با «مهر» گفت: از ۱۱ گزینه فقط یک نفر انصراف قطعی خود را اعلام کرده است؛ آقای وکیلی (مدیرمسوول روزنامه ابتکار) افزود: ما هیچ نامه‌ای مربوط به انصراف هیچ یک از ۱۰ نفر دیگر دریافت نکرده‌ایم.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد با رد این ادعا که تنها سه نفر از افراد مذکور در رقابت باقی مانده‌اند، گفت: تعداد خیلی بیشتر از اینها است.

در روزهای اخیر، اخباری پیرامون انصراف ۸ نامزد دیگر انتخابات مذکور منتشر شده است.

دور اول انتخابات نماینده مدیران مسوول در هیات نظارت بر مطبوعات به دلیل حضور تعدادی بسیار کمتر از حد نصاب به سرانجام نرسید و این انتخابات به دور دوم کشیده شد. انتخابات دور دوم ۹ آبان ماه ساعت ۱۴ در تالار وحدت برگزار می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن