چهره‌ها

نادر مشایخی با پیشگویی نوستراداموس مقابله می‌کند

شماره روزنامه: ۲۸۱۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۲۴۷۵۷ فرهنگ-و-هنر

نادر مشایخی از یک پرفورمنس در اصفهان خبر داد که همزمان با شب یلدا و تاریخ پیشگویی نوستراداموس همراه است.<br>به گزارش ایسنا، این آهنگساز معاصر توضیح داد: این پرفورمنس امشب در یک موزه خصوصی در اصفهان اجرا می‌شود که در واقع همزمان با شب یلدا و شب پیشگویی نوستراداموس مبنی بر پایان دنیا است.

نادر مشایخی با پیشگویی نوستراداموس مقابله می‌کند

نادر مشایخی از یک پرفورمنس در اصفهان خبر داد که همزمان با شب یلدا و تاریخ پیشگویی نوستراداموس همراه است.

به گزارش ایسنا، این آهنگساز معاصر توضیح داد: این پرفورمنس امشب در یک موزه خصوصی در اصفهان اجرا می‌شود که در واقع همزمان با شب یلدا و شب پیشگویی نوستراداموس مبنی بر پایان دنیا است. او ادامه داد: خیلی‌ها معتقدند که در ۲۱ دسامبر طبق تقویم مایاها دنیا تمام می‌شود و خورشید، ماه و زمین در یک مدار قرار می‌گیرند و این اتفاق جالبی است.

مشایخی در عین حال گفت: من با این پرفورمنس در شب یلدا می‌خواهم این واقعه را نقض کنم و بگویم ما ایرانی‌ها از چنین شایعاتی نمی‌ترسیم.

رهبر سابق ارکستر سمفونیک تهران درباره روند اجرایش گفت: حدود ۹۰ رادیو در این موزه وجود دارد که قرار است از امواج آنها در این پرفورمنس استفاده کنیم و به نوعی بیان کنیم که ساعت ۱۰ شب است. در این اجرای هفت ساعته، در واقع فقط ساعت ۱۰ شب تکرار می‌شود و زمان جلو نمی‌رود تا صبح ۲۱ دسامبر فرا برسد.

او با بیان اینکه از تمام قابلیت‌های این موزه برای پرفورمنسش بهره می‌برد، اضافه کرد: مهدی بهبودی که یکی از بهترین اجراکننده‌های پرفورمنس در ایران است مرا همراهی خواهد کرد و اجرا ساعت ۱۰ شب در این موزه اصفهان برگزار می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن