آینه‌های روبه‌رو بالاخره رنگ پرده سینما را می‌بیند

شماره روزنامه: ۲۷۶۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۱۸۵۵۸ فرهنگ-و-هنر

فیلم‌های «آینه‌های روبه‌رو» به کارگردانی نگار آذربایجانی و «پیمان» به کارگردانی مجید فهیم‌خواه از سوم آبان اکران می‌شوند.<br>به گزارش خبرآنلاین، دو فیلم «آینه‌های روبه‌رو» و «پیمان» از سوم آبان در گروه آزاد در سینما آزادی و به صورت چرخشی اکران می‌شوند.

آینه‌های روبه‌رو بالاخره رنگ پرده سینما را می‌بیند

فیلم‌های «آینه‌های روبه‌رو» به کارگردانی نگار آذربایجانی و «پیمان» به کارگردانی مجید فهیم‌خواه از سوم آبان اکران می‌شوند.

به گزارش خبرآنلاین، دو فیلم «آینه‌های روبه‌رو» و «پیمان» از سوم آبان در گروه آزاد در سینما آزادی و به صورت چرخشی اکران می‌شوند. «آینه‌های روبه‌رو» نیز بالاخره پس از کش و قوس‌های فراوان روی پرده می‌رود. این فیلم قصه آشنایی دو زن جوان از موقعیت‌های کاملا متضاد اجتماعی است که هر کدام با انگیزه‌ای متفاوت به جاده قدم گذاشته‌اند.

این فیلم اولین فیلم بلند داستانی در سینمای ایران است که یکی از شخصیت‌های محوری آن، دختری دوجنسیتی، با هنرمندی شایسته ایرانی است. شخصیت دیگر فیلم، زنی جوان، مذهبی و سنتی است که با تجربه‌ای محدود، به ماجراهایی ناخواسته کشیده می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن