پری صابری خورشید بود

حسین پاکدل، کارگردان تئاتر، در بخش دیگری از این مراسم به تمجید از این بانوی هنرمند پرداخت و توضیح داد: پری صابری درک عمیقی از زیبایی داشت و این زیبایی را در آثارش به‌خوبی تکثیر می‌کرد. صابری برای تکثیر زیبایی، تئاتر را که کامل‌ترین هنر بود، انتخاب کرد و با اراده زنانه خود تلاش زیادی در این عرصه داشت و کارگردان تاثیر گذاری شد. این کارگردان تئاتر به نقش مادرانه پری صابری برای جوانان تئاتر پرداخت و او را انسانی بامعرفت و اخلاق مدار و صبور معرفی کرد که درون زیبایی داشت.

این کارگردان جمله‌هایی را از پری صابری که خطاب به خواهرش نوشته بود این‌گونه بازگو کرد: «زندگی یک جشن است. من با تمام آدم های دنیا چه فرقی دارم؟ هیچ! من هم آدمی هستم که به این جشن دعوت شده ام. حالا یا از این جشن لذت می‌برم یا آن را برای خودم و اطرافیانم جهنم می‌کنم. انتخاب با من است. پس چه بهتر که نهایت لذت را از این جشن ببریم.»

در این مراسم که به همت مرکز تئاتر مولوی و با همکاری خانواده این هنرمند برگزار شد، امیرحسین حریری به عنوان مدیر مرکز تئاتر مولوی که در این مراسم حضور نداشت، در ویدئویی ضمن عذرخواهی از هنرمندان حاضر در مراسم، به نقش مهم پری صابری در تاسیس تئاتر مولوی پرداخت و گفت: نگاه توسعه‌گرای پری صابری بر هیچ‌کس پوشیده نیست و این مجموعه طی نیم قرن فعالیت معرف جوانان و هنرمندان صاحب نام کشور بوده و بر ما واجب است میراث‌دار شایسته‌ای برای خانم صابری باشیم.

همچنین در این مراسم قسمت‌هایی از مستند «پری بانو» که به زندگی هنری این بانوی هنرمند پرداخته شده بود، در بخش‌های مختلف برنامه برای مهمانان پخش شد. اجرای موسیقی توسط گروه «وصل یار» که در نمایش‌های این کارگردان با او همکاری داشتند از دیگر بخش‌های برنامه یادمان پری صابری بود.