مسعود فروتن: سینمای تجاری بازیگران را به رقص آورده است
فروتن در گفتوگو با ایرنا توضیح داد: از آنجا که تهیهکنندهها علاقهمند به پولدارشدن هستند، هر بار به سراغ همان هنرپیشههای تکراری فیلم های پرفروش میروند اما آیا آنها مقصر اصلی هستند؟ خیر، آنها با هم مسابقه دارند که چه کسی بیشتر کار کند، دنبال بازار هستند و میخواهند پول دربیاورند.
بازیگر فیلم سینمایی «کار کثیف» با اشاره به کمدیهای روی پرده گفت: در این چند فیلمی که دیدم، اغلب همه مردان داشتند میرقصیدند و خانمها دست میزدند و مخاطب متعجب میشود که چرا حامد بهداد باید برقصد؟ مهدی هاشمی با آن رزومه پر و پیمان در سینما چرا میرقصد؟ آنها که سینماگر هستند و کارهای خوبی از آنها دیدهایم، آیا تا این اندازه نیاز به دیده شدن دارند که به رقصیدن روی آوردهاند تا تماشاگر داشته باشند؟
او افزود: آنها در هر فیلمی بازی کنند، باز هم تماشاچی خود را دارند؛ چون برای بازیگر شدن زحمت کشیدهاند. نمیدانم چه کسی به آنها پیشنهاد میدهد در چنین فیلمهایی ایفای نقش کنند و چرا قدر خود را نمیدانند؟ بازیگر «آقازاده» با تاکید بر اینکه فعلا با سینما قهر است، گفت: در حال حاضر سینما نمیروم، در گوشی و تلویزیون هم فیلم نمیبینم؛ من با این سینما قهرم، این سینما، آن سینمایی نیست که با آن بزرگ شدم و از آن یاد گرفتم.
او با اشاره به اینکه حضور فضای پشت صحنه سینما هدف اصلیاش بوده، توضیح داد: من با سینما به محیط هنری آمدم تا کشف کنم. سینما فقط تصویر روی دیوار نیست، دو نفر جلوی دوربین هستند و ۱۰ نفر پشت دوربین کار میکنند؛ من آمدم تا آن ده نفر را بشناسم همواره هم یکی از آن ۱۰ نفر بودم اما چه شده که در فیلم ها میبینیم دو نفر در حال رقصیدن هستند و فیلمها هم میفروشند؟
فروتن افزود: شاید هم مردم نیاز به دیدن این فیلمها داشته باشند اما آیا این نیاز روحی و واقعی مردم است که منتظرند یک نفر باشد تا برای آنها برقصد؟