ترجمه آخرین رمان یوسا در بازار کتاب

شماره روزنامه: ۶۱۲۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۱۱۳۷۷ فرهنگ و هنر

دنیای اقتصاد: کتاب «سکوتم تقدیم به شما» آخرین رمان ماریو و ارگاس یوسا با ترجمه مجدالدین ارسنجانی منتشر شد. رمان جدید این برنده جایزه نوبل، که سال ۲۰۲۲ در عرصه جهانی منتشر شده، داستان مردی است که رویای ساختن کشوری آرمانی را از طریق موسیقی دارد و در تلاش برای نوشتن کتابی درباره آن دیوانه می‌شود.

سکوتم تقدیم به شما copy

تونی اسپیلکوئِتا روزهایش را به کار در مدرسه و نیز عشق بزرگش موسیقی پرویی می‌گذراند؛ جایی که از جوانی در آن در حال پژوهش است. یک روز تماسی تلفنی‌ای زندگی‌اش را تغییر می‌دهد؛ دعوتی برای شنیدن ساز گیتارنوازی ناشناخته.  

ماریو وارگاس یوسا، نویسنده بزرگ پرو، پس از شصت سال فعالیت حرفه‌ای، در آستانه ۸۸سالگی به‌یک‌باره اعلام کرد بعد از نوشتن رمان «سکوتم تقدیم به شما» و مقاله‌ای درباره ژان پل سارتر، قصد دارد بازنشسته شود. از این رو می‌توان این رمان را آخرین اثر داستانی یوسا دانست.

کتاب «سکوتم تقدیم به شما» در  ۲۶۳ صفحه و به قیمت ۳۰۵هزار تومان از سوی نشر لگا روانه بازار کتاب شده است.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن