تلویزیون

طلسم جلیلی شکسته می‌شود

شماره روزنامه: ۲۴۰۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۸۰۷۳ فرهنگ-و-هنر

طلسم نمایش ندادن فیلم‌های ابوالفضل جلیلی فیلمساز تلویزیون و سینما که مدت‌ها از نمایش آثارش در سیما می‌گذرد، با «مرخصی کوتاه» شکسته می‌شود.

طلسم جلیلی شکسته می‌شود

طلسم نمایش ندادن فیلم‌های ابوالفضل جلیلی فیلمساز تلویزیون و سینما که مدت‌ها از نمایش آثارش در سیما می‌گذرد، با «مرخصی کوتاه» شکسته می‌شود. به گزارش ایرنا، این فیلم تلویزیونی ۱۱۰ دقیقه‌ای با حضور جمعی از جوانان علاقه‌مند به بازیگری که برای نخستین بار جلوی دوربین قرار می‌گیرند، تهیه شده است.

«مرخصی کوتاه» در قالب یک طنز موقعیتی، نو و مدرن تهیه شده که بر اساس داستان آن رییس شرکت و منشی قصد ازدواج دارند و هریک از اعضای خانواده دو طرف یک گروهی را برای تحقیق می‌فرستند که در این بین ماجراهای کمدی و جالبی به وجود می‌آید.

رقص‌خاک، یک داستان واقعی، دلبران، گل یا پوچ و قصه‌های کیش از آثار جلیلی در کسوت کارگردانی به شمار می‌رود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن