نقاش و گرافیست پیشکسوت درگذشت

پایان مرزبان رنگ‌ها

شماره روزنامه: ۵۷۰۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۶۰۲۳۸ فرهنگ و هنر

دنیای اقتصاد : سهراب مرزبان هنرمند نقاش و از اعضای انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران یکشنبه‌شب ۲۷ فروردین‌ماه درگذشت. ایرج میرزاعلیخانی، رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران، با تایید درگذشت سهراب مرزبان، بیان کرد: متاسفانه سهراب مرزبان که از دوستان نزدیک من نیز بود، یکشنبه‌شب ۲۷ فروردین‌ماه به صورت ناگهانی درگذشت. اطلاع دقیقی از نحوه مرگ او ندارم، چون خانواده‌اش در شرایط مناسبی نیستند و نتوانستم با پسرش صحبت کنم.

پایان مرزبان رنگ‌ها

او گفت: این خبر بسیار برای من عجیب و غیرمنتظره بود، چراکه من دو روز پیش با سهراب تلفنی صحبت کرده بودم و قرار بود که در تعطیلات پیش‌رو یکدیگر را ملاقات کنیم. او مدتی بود به خانه پدری خود در یکی از روستاهای جویبار کوچ کرده بود و در آنجا آثار خود را خلق می‌کرد. میرزاعلیخانی درباره مراسم تشییع این هنرمند بیان کرد: بنا بر اطلاعی که دارم، پیکر سهراب مرزبان امروز چهارشنبه ۳۰ فروردین ساعت ۱۵ در آرامگاه شهر ساری تشییع و تدفین خواهد شد. او همچنین اعلام کرد که از سوی انجمن صنفی طراحان گرافیک و دوستانش حتما مراسم بزرگداشت و یادبودی در تهران برای او برگزار خواهند کرد که زمان دقیق آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سهراب مرزبان متولد ۱۳۳۵ است و از هنرمندانی بود که دوره‌های متفاوتی را در نقاشی تجربه و آثار متنوعی خلق کرد. مجموعه اخیر نقاشی‌های وی نماهای دور و نزدیک طبیعت بود. او در مجموعه نقاشی‌های طبیعت خود، به دنبال زیبایی در جزئیات بود. مرزبان سال‌هایی را خارج از ایران در مالزی و اتریش زندگی کرده و مدتی بعد به ایران بازگشت و به نقاشی و طراحی گرافیک پرداخته است. او هنرمندی است که از یک سو از پیشکسوتان گرافیک ایران است و از سوی دیگر با نقاشی‌خط‌ها و کالیگرافی‌هایش شناخته شده است. کارهای او در کشورهای بسیاری به نمایش درآمده و خارج از ایران هنرمندی نام‌آشنا در نقاشی‌خط و کالیگرافی محسوب می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن