پشت‌پرده خانواده سلطنتی

نکته مهم این است که این کتاب نخستین کتاب خاطرات شاهزاده هری محسوب می‌شود و همواره انتظار می‌رفت با استقبال خوبی مواجه شود، اما انتشار زودتر از موعد بخش‌هایی از این کتاب از جمله دعوای فیزیکی هری و برادرش ویلیام و درخواست این دو برادر از پدرشان برای ازدواج نکردن با «کامیلا»‌، تقاضا برای خرید این کتاب را به طور چشمگیری افزایش داده است. هری در گفت‌و‌گو با شبکه «آی‌تی‌وی‌» که روز یکشنبه روی آنتن رفت نیز از کتاب خاطراتش دفاع کرد. فروش این کتاب در مجموعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای «واتراستونز»‌ نیز با استقبال مواجه شده است. مدیر بخش کتاب‌های غیرداستانی «واتراستونز» نیز اعلام کرد این کتاب یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های پیش‌سفارش دهه اخیر «واتراستونز»‌ است.

آمار فروش هفته نخست انتشار این کتاب،‌ سه‌شنبه هفته آینده توسط وبسایت «نیلسن»‌ منتشر خواهد شد که آمار فروش کتاب در بریتانیا را ارزیابی می‌کند. پیش‌تر اعلام شده بود کتاب خاطرات «شاهزاده هری» به ۱۵ زبان مختلف از جمله اسپانیایی، فرانسوی و چینی منتشر خواهد شد. نسخه انگلیسی‌زبان این کتاب نیز در بریتانیا، ایرلند، استرالیا، نیوزلند، هند، آفریقای جنوبی و کانادا در دسترس خواهد بود. نسخه صوتی این کتاب به روایت نویسنده آن نیز منتشر خواهد شد. با همه جنجال‌هایی که در روزهای اخیر درباره این کتاب شکل گرفته، شاهزاده هری از تصمیم خود برای انتشار کتاب خاطراتش که در آن درباره خاندان سلطنتی این کشور افشاگری کرده است دفاع کرد. برادر ۳۸ساله ولیعهد بریتانیا تاکید کرد در تلاش است «روایت خودش» را از رویدادهای مرتبط با خاندان سلطنتی در دهه‌های گذشته ارائه کند. شاهزاده هری در مصاحبه با شبکه‌های «آی‌تی‌وی» در بریتانیا و «سی‌بی‌اس» در آمریکا اعضای خاندان سلطنتی را متهم به «همبستری با شیطان» کرد.

فرزند پادشاه بریتانیا مدعی شد اعضای خاندان سلطنتی برای اینکه پوشش روزنامه‌های عوام‌پسند نسبت به آنها مثبت باشد با این روزنامه‌ها همکاری می‌کنند. شاهزاده هری در همین راستا ادعا کرد کامیلا، ملکه جدید بریتانیا، مکالمات خصوصی خانواده را برای روزنامه‌های عوام‌پسند افشا می‌کند تا آنها به ترمیم چهره عمومی او کمک کنند. شاهزاده هری همچنین تاکید کرد خانواده‌اش در «درد و رنج» او و همسرش مگان مارکل، دوشس ساسکس، «همدستی» کرده بودند.

 شاهزاده هری در کتاب خاطرات خود نوشته است در دومین دور ماموریت‌های خود در افغانستان ۲۵ جنگجوی طالبان را کشته بود. فرزند پادشاه بریتانیا تاکید کرده است فناوری‌های موجود به سربازان ارتش بریتانیا این امکان را می‌داد تا دریابند چند نفر از جنگجویان دشمن را از پای در‌آورده‌اند. برادر ولیعهد بریتانیا افزوده است از کارنامه کشتار خود در افغانستان نه «راضی» و نه «شرمنده» است. شاهزاده هری نوشته است عدم مشاهده جنگجویان طالبان برایش در جریان جنگ اهمیت داشته است تا به این ترتیب بتواند آنها را تنها به عنوان مهره‌های شطرنج که باید از صفحه حذف شوند در نظر بگیرد.