عمو پورنگ به تلویزیون می‌آید

شماره روزنامه: ۲۶۶۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۳۰۴۰ فرهنگ-و-هنر

عموپورنگ و امیر محمد در ایام تابستان برنامه زنده «هزار و شصت و شانزده» را برای شبکه دو اجرا می‌کنند. <br>برنامه «هزار و شصت و شانزده» از تولیدات گروه خردسال و کودک شبکه دو سیما است و قرار است از هفته آینده به صورت زنده اجرا شود.

عمو پورنگ به تلویزیون می‌آید

عموپورنگ و امیر محمد در ایام تابستان برنامه زنده «هزار و شصت و شانزده» را برای شبکه دو اجرا می‌کنند.

برنامه «هزار و شصت و شانزده» از تولیدات گروه خردسال و کودک شبکه دو سیما است و قرار است از هفته آینده به صورت زنده اجرا شود. در این برنامه که به تهیه‌کنندگی مسلم آقاجانزاده تولید می‌شود، زوج هنری داریوش فرضیایی - عمو پورنگ و امیرمحمد نقش‌آفرینی خواهند کرد. این برنامه جنگ‌گونه است و شامل بخش‌های متنوعی است. مهمان برنامه «هزار و شصت و شانزده» بچه‌ها هستند. آنها می‌توانند از طریق سایت این برنامه که با همین عنوان است، ثبت‌نام کنند.

نام این برنامه از یکی از بازی‌های قدیمی گرفته شده تا برای بزرگ‌تر‌ها هم نوستالژی داشته باشد. این برنامه از ۱۱ تا ۱۲:۳۰ ظهر از شبکه دو پخش می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن